Arkadaşlar herkese merhaba ben 2 bucuk yıldir evliyim evlendiğimde beri hatta evlenmeden once dahi kayinvalideyim lafindan sözünden artk bıktım evlendim geldim benden 5 ay önce eşimin amcasinin oglu evlendi ayni binada oturuyoruz eltim sayılır ama onunda lafi sözü hic bitmesi bana maymuna benziyosun dan tut orospu bile dedi kayin validem o dönem beni korudu o kizada demedigini bırakmadı yuvan yıkılsın bile dedi sonra biz ne eltimle nede onun kaynanasiyla konuşmuyorduk daha sonra eltim hamile kaldi o zamnda bana dediki hamileyim diye hasedinden catliyosun çocuğu oldu bana çocukla hava atmaya basladı falan simdide kimsenin yuzune bakmayan eltim herkesle iyi olmaya başladı kaynanamin evine gidiyo kaynanamla oturuyo kayinbabasina demedigini birakmadi simdide bilmiyo ki nasil yalakalik yapa bende suan hamileyim ve böyle olduklarını görünce hem üzülüyorum hem kıskanıyorum hem sinirleniyorum simdiye kadar kimsenin yüzüne bakmayan kiz simdi ne olduda herkesle can ciğer ne yapicagim nasil kafamdan atip hic gormeyecegim ne hallari varsa görsünler diyeceğim bilmiyorm