dertlesmek...

Allah yardımcın olsun canım ne diyim inatçı sabit fikirli duyarsız bir adamla yaşamak zor olmalı gerçekten üzüldüm çaresizliğine:26: umarım herşey yoluna girer herşey gönlünce olsun...

tipki tarif ettigin gibi artik kelimeleri bile biraraya getiremiyorum beni o kadar yildirdiki kendime guvenim bile azaldi
bana karsi cok ilgisiz duyarsiz tartisiyoruz birbirimize bagirip cagiriyoruz zoruma giden hakaretler ediyor agliyorum aradan zaman geciyor gelipte ya ozur dilerim bende yanlis yaptim yada ikimizdede hata var gel barisalim kirmayalim birbirimizi dedigini hic duymadim .bunu yapan hep ben oluyorum cok zoruma gidiyor cok

çok haklısın canım çok şey istemiyorsun:26: bir kadın parasız pulsuz yaşayabilir ama ilgisiz sevgisiz asla

Ne yazık ki ilişklerde terazideki iki kantar da eşit olmuyor,bi taraf mutlaka daha agır basıyor.
Benim kk da gördüğüm kadınlar hafif tarafı yani hep yapıcı tarafı kendilerine rol model olarak alıyorlar.
hep söyle alttan aldım böyel alttan aldım diye dert yanıyorlar burda.
tersi bir durum olduğunda erkek adam öyle olmaz böyle yapmaz erkek adama yakışmaz diye cemkirmeye başlıyorlar.
ne demek erkek adam.
erkek adam karısını eşini ezdirmeyen,kendiside ezmeyen,el üstünde tutandır.
eşine erkeklik yapmak,guru yapmak ne demek....
bunları yazıyorum çünkü benim anladığım ülkemizin geneli böyle.
ben hep şaşırıyorum,şaırmaya da devam ediyorum.
niye ezirdiniz,niye hep alttan aldınız?bu sadece sizin yuvanız mı?
eşiniz evin bir eşyası mı bakım yapıldıkca parlıcak!!!
hiç anlamıyorum.
yuvayı dişi kuş yapar deyip atmışlar tüm sorumlulukları kadının üstüne oh ne ala!
bence genel kadınlar olarak silkinip kendimize gelmemiz lazım.
erkek güçlü olan taraftır koruyan kollayan taraftır girişken taraftır.
kadınlar naiftir hoş tutulması gerekir
diğer türlüsü olmaz.
olmuyor görüyoruz işte forumda.

Son düzenleme:
seven insan gidecegim dediginde ben arkandayim esyalarini topla seni istedigin yere birakayim maddi manevi cocugumada destek olurum dermi ya.ben onu seviyorum bunun icin kalmakla yanlismi yapiyorum yoksa gitmelimiyim sevsemde sanirim gitmeliyim beni bu kadar gozden cikarmis sevmiyor beni seven insan bu kadar kolay pes edermi

gitmek neden bu kadar zor geliyor?
gözünüzü karatıp gitseneiz ne olacak?

seviyordum sevdigim icin hos tutmaya calistim uzulmesin dedim evlilik kolay kurulmuyor mantigiyla hep odun verdim
sevgimden dolayi gormezden geldim ama karsiligi bir sifirmis hic umrunda bile degilim simdi
sanirim son kullanma tarihim bitti ne kadar aci onun icin yaptigim fedakarliklar karsisinda giderim dedigimde dur gitme dememesi yalandan bile olsa gitme dememesi o kadar uzuyorki hic sevmemis hic

6 gun sonra evlenıcem ama emınım cok kötu bırseydır..
sevgılıyken bıle kavga ettıgınde yatak dar gelıyor ınsana...
ama mutlaka sorunlar olucak
ıkı farklı kısılık aynı evde...
cok mu muutsuz hıssedıyorsun kendını??
mesela barıstıgınızda bıle mutsuzmusun yanı?

tatlım özel olmayacaksa cinsel yaşantınız nasıl?? yanı hıc sana dokunmuyorsa durum gercekten vahım

gitmek neden bu kadar zor geliyor?
gözünüzü karatıp gitseneiz ne olacak?

acaba onu ozlermiyim pisman olurmuyum diye gidememekte kararsizim o beni sevmesede beni o halen seviyorum ama bu sekildede surekli kendimden gururumdan onurumdan odun vererek yasamakta beni hastalandiriyor yaslandiriyor uzuyor yikiyor cocuguma faydali olamiyorum tek tarafli yurumuyor birgun bitecek ya bugun ya yarin sorun sanirim burada benim kararsizligim

tatlım özel olmayacaksa cinsel yaşantınız nasıl?? yanı hıc sana dokunmuyorsa durum gercekten vahım

barismamiz zaten hep ben gidip konusmaya calisirsam barisiyoruz
simdi kususuz 2 gundur hic yuzume bile bakmiyor kac saattir gormedim haksiz oldugu halde gelmiyor
ben barisirsam gelir konusur ama ben oyle olsun istemiyorum o gelsin benim gonlumu alsin bende uzuldum agladim kadinim hassasim duygusalim ozel olmaliyim artik bende erkek rolunden cikip kadinligimi yasamak istiyorum

cinsellik ayda 1 kere oda ben gidip baslatirsam ben istersem kendisi gelip istemez hep evliligimizin 3yilindan itibare hep boyle oldu hep boyleydi benim israrlarimla oda zaten duygu yok birsey yok oldu bittiye geliyor romantizim denen hicbirsey yok yatak odasinda mutsuzlugum gunluk hayatima da yansiyor haliyle.hicbir rahatsizliginin olmadigini soyluyor sadece hep yorgun oluyor iside cok agir degil ama hep yorgun.

bence eşiniz rahata alışşıp şımarmış.
hani yediği önünde yemediği arkasında deyimi vadır ya
eşiniz önünde de arkasında da yemek bulamayınca o zaman toparlancaktır,kendine gelcektir.
sevmek demek her zaman yapıcı olmak demek değildir ki genelde ters tepiyor bu durum.
bazen bir musibet bin nasihattan iyidir
ilişkilerde hep güçlü olan kazanır
çünkü her zaman alttan almak ne yazık kı bir süre sonra ezikliğe dönüşüyor karşı taraf da zayıf buldukça ezdikçe eziyor.
bence eşinizin paçasının tutuşmasına ihtiyacı var
biraz paçası tutuşun o zaman farkına varacaktır durumun.

bir erkegın ayda bır kere yanasması hıc normal degıl
kı oda benım zorumla dıyorsun...
baska bırı oldugundan hıc suphelenecek bır durum oldumu tatlım??

arkadasım bastan verıyoruz ıplerı ellerıne bız,sevıyoruz,opuyoruz,ona baglılıgımızı gosterıyoruz,ıcımızıd dokuyoruz gerektıgınde.ama onlar tam terı benım hayatım gozuyle bakıyorlar olaya.ben de bosanıcam dedıgımde sesımı cıkarmazdı hocam oyle aman gıtme demezdı cunku bılırdıkı gıtmıcem o yuzden sen bılırsın derdı. kacarak evlendık kac kere aldatıldım hep affettım bu seferkınde bosanmak ıstıyorum o da bılıyor ve yıne umrunda degıl gıbı davranyıor artık elıne gectıgınde ne yapar bılmem.

ama senın durumuna gelırsek, esınle dogru duzgun konus,sakın bır ortam bulun bırseyler ıcın alkollu ya da alkolsuz.konusun konusmadan duzelmıyor cogu sey. evlılılık yuva kolay kurulmuyor ama cok cabuk yıkılıyor.o da korkuyodur sızın gıtmenızden cocugunuzun gıtmesınden ama belı etmıyordur.sen yıne de bı konus akadasım.ılk zamanlar konusmaz dınlemeyı yegler erkekler sonra sonra belkı acılır ama baktın olmuyor hala ve duzelmıyor o zaman dusunursun bence.

bilmiyorum tek bildigim cok gururlu sanki benim gururum yok tek gurur onunki
evet kendimi ezik hissediyorum sayesinde sagolsun
saniyorum gidecegim carsambaya kadar dusunecegim su an ofkeliyim ve bir cocugum var dogru bir karar vermeliyim

bir erkegın ayda bır kere yanasması hıc normal degıl
kı oda benım zorumla dıyorsun...
baska bırı oldugundan hıc suphelenecek bır durum oldumu tatlım??

hic suphelendirici bir durum olmadi telefonu surekli ortadadir bakiyorum mesajlarina felan hic suphe cekici birsey yok is saatleri belli internet hesaplarinada bakiyorum hicbirsey yok ama cinsel hayatimiz yok en son ne zaman birlikte olduk 2 aya yakin olmustur hatirlamiyorum bile

aynı sorun bızde de vardı arkadasım.kızımız dogduktan sonra basladı,ve devam da ettı.ben hep yorgunlugumuza,ısten yorgun donuyoruz ıste zaman kalmıyor dıye dusunuyordum ama bır erkek ayda bır kere karısının zoruyla nasıl yapar ya aynı benım kocam da oyleydı kı belkı "yınemi.." adlı konumda gormussundur bırcok kez aldatıldım.ben affettıkce daha beterını yasattı bana. Allah kalylık versın. Aynı benım dusunduklerımı dusunmussun.ben sureklı kendımde kusur arardım,neym cırkın ne yonden begenmıyor acaba artık cekıcımı gelmıyorum dıye ama sonuc... çok kötu oldu

yaben 6 gun sonra evlenıcem ama evlenmeden nısanlımla konustum yanı bu cınsellık konusunu gecen hafta...
bana haftada 2 3 normal oldugunu soyledı...
ben bırsey bılmedıgım ıcın ona danısmak ıstedım..
bırazda annemden dınledım..
sen boyle aylar dıyınce aklıma bu geldı dırek özür dilerim...
bı cocugunda var ne yapman gerektıgını bılmıyorum ama
eşin evden gitmeni istiyor gıbı gorunuyor..
yada o senı gotureyım gıdecegın yere dıyerek kızdırmaya calısıyor..
bılemedım sımdı esınızı tanımıyorum yanı şaka ve mizaç anlayısı nedır bılemedım..
senın aklından ne gecıyor?*
istenmedıgını kesın olarak dusunuyormusun ??

evet cok simarttim cok sevdim onun icin babami karsima aldim evlendim
ailemden uzakta yasamayi kabullendim
okulumu biraktim yaptigim bunca fedakarligin simdi hicbir degeri yok
kac kezkonustuk sayisini unuttum cok kez konustuk her seferinde benim dedigimi yap bak nasil guzel geciniriz diye olayi noktaliyor
yani demek istedigi ben ne dersem o olucak o olsun bana uymassan yol orda diyor iste boyle bir adam

aynı benım esım yahu.hadı nerdeyse tatmın ol da bıtırelım artık gorunumunde,gecelık fılan gıyerım hıc kafasını donup bakmaz,bı sarılıyım fılan hayatta yapmaz.Insallah senın durumunun sonucu benımkı gıbı olmaz arkadasım

ya kendi kendime diyorum bosver cinsellik olmasada olur ama bakiyorum gunluk hayattada beni mutlu edemiyor benim a dedigime o b diyor.bu sefer aklim karisiyor zaten diyorum manevi olarak bana verdigi hicbirsey yokbu adamin beni tutan ney o zaman sevgi nasil bir sevgi bu diyorum yoksa bagimlilikmida ben sevdigimi saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…