• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmem lazım kimseye anlatmiyom

Çok teşekkür ederim toplumunda şimdi zaten hep toplum yüzünden herşey 😅 gece gece artık mahvoldum midenin bulantısı bir yandan konuştuğum günden beri iştahsızlık bir yandan artık iyi olup benim kpss ags çalışmam ayaklarım üzerinde durmam lazım atanma lazım 🥲🥲🥲
Bak buna sevindim, lütfen pes etme, ayaklarının üstünde dur, mesleğini al eline daha güzel olacak inşallah her şey 🌸

Çok teşekkür ederim toplumunda şimdi zaten hep toplum yüzünden herşey 😅 gece gece artık mahvoldum midenin bulantısı bir yandan konuştuğum günden beri iştahsızlık bir yandan artık iyi olup benim kpss ags çalışmam ayaklarım üzerinde durmam lazım atanma lazım 🥲🥲🥲
Boşverin bekareti, yeni birine nasıl açıklarım düşüncelerini filan. Sınavınıza odaklanın. İş sahibi olmak sizi ayağa kaldıracak tekrar.

Adama değil de yaptığım hataya üzülüyorum🥺
Bundan bi kac sene sonra evlenmeden kurtulduguna sukrediceksin, ilk iliski oldugu icin fazla anlam yuklemissin dogal olarak, hayat boyle hirbolarla harcamak icin cok kısa. Elbet düzgün biri karsina gelir hic takma ayrilman cok iyi olmus bence

Zamanında biriyse tanıştım konuştum bir hata galtim asla yapmayacağım bir şeyi yaptım birlikte oldum sonra her tartışmada ayrılığı öne sürdü anlaşmazlıklar olmaya başladı işte evlilik konusunda benim kimsem yok ben gelirim tanışmaya yok isye dugune okadar vermem bana kalsa düğün yapmam boşa masraf düğün salonuna okadar para vermem falan der oldu sonra her zaman her kavgada hakaret küfür ben nebilim böyle bir insan apatallik ettim bir hataya düştüm adam akıllı sürekli tövbe ettim pişmanlıgimi dile getirdim şimdi de ayrıldık artık kafalar uymuyordu ben istemeye geldiğimde tanısmaya geldiğimde benim dediklerim olmazsa çeker giderim baban yok derae çeker giderim işim olmaz der oldu çaba sıfır bir sene de bana ne çiçek ne bişey doğum günümde altın aldı geri benden istedi bende verdim birdaha da istemiyorum dedim böyle böyle şeyler işte ayrılırkende bana gelillp arayıp namus mamus senin yüzünden deme dedi sana zorla bişey yaptırmadim dedi bende tamam dedim zaten ayrıldık belliydi senelerin gitsin ömrüm gideceğine dedim ayrıldı ve şimdide yaptığım şey yüzünden çok pişmanım ben ilerde birini sevemicem gibi hissediyorum sevmek zorunda da değilim zaten ama olursa beni kim kabul ederki diyip duruyorum saçma bir şekilde 😔😔
Yaşlar kaç? Tam genç ve cahil erkek lafları. Ona gerek yok buna gerek yok, aynen kanka bavulumu alıp gelirim senin eve hiç yorulma…

Yaşlar kaç? Tam genç ve cahil erkek lafları. Ona gerek yok buna gerek yok, aynen kanka bavulumu alıp gelirim senin eve hiç yorulma…
Bana diyor ben salona okadar vermem ben buna bukadar vermem tek maaşla zaten geçiniyorum yok sukadar kira.mira yok işte anlayışın yok dedim ki herşeye tamam dedim ama yeter yani artık ben evlenmiş boşanmış bir kadinmjsim gibi ki onlar bile istediği gibi düşün yapıyor hakları da sanki ikinci üçüncü evlilikmis gibi yok ben bunu yapmam buna bukadar vermem havalarina girdi şimdiden ailem yok derse çeker giderim umrumda olmaz zaten evlenmek istemiyordum senle sadece istedim yalanları nebilim ne

İlgisizsin dedim tamam hergun yaziyon ariyon konuşuyoruz ama birgün düşünüp bişey almamissin dedim çiçek göndermemissin mutlu etmemişsin dedim suçlu ben oldum yine mesele sanki cicekmis paraymia gibi algilandim :(( ister gönderirim ister göndermem der oldu
selam canım,

öncelikle birlikte olmuş olmanız seni namusuz yapmaz, senden bir şeyde eksiltmez sen sevmişsin ve duygularına göre hareket etmişsin, güvenmişsin bu yüzden kendine kötü davranma yargılama. sana değer vermeyen bir insandan evlilik yoluna girmeden kurtulman senin için çok büyük bir şans sana asla kendini değerli hissettirmeyen üstüne sürekli senden vazgeçmeye hazır birisi ile asla ömür geçmez. Aynaya bak silkin ve daha iyisini hak ettiğine kendini inandır .Her şeyden evvel de kendini sev.🌸🌼

selam canım,

öncelikle birlikte olmuş olmanız seni namusuz yapmaz, senden bir şeyde eksiltmez sen sevmişsin ve duygularına göre hareket etmişsin, güvenmişsin bu yüzden kendine kötü davranma yargılama. sana değer vermeyen bir insandan evlilik yoluna girmeden kurtulman senin için çok büyük bir şans sana asla kendini değerli hissettirmeyen üstüne sürekli senden vazgeçmeye hazır birisi ile asla ömür geçmez. Aynaya bak silkin ve daha iyisini hak ettiğine kendini inandır .Her şeyden evvel de kendini sev.🌸🌼
Teşekkürler ederim 🥹♥️🙏🏻

Bu hikayede tek bir namussuz var o da sizin için bunun önemli olduğunu bilerek sizinle birlikte olan ve üzerine bunu sizi itip kakmak için kullanan dağ ayısı.
Şükür namazı kılın bundan kurtulduğunuz için, böyle itilip kakılarak bir ömür mü geçirmek istiyorsunuz cidden?
Bakirelik konusuna gelince de, nasıl bir çevrede yaşadığınızı bilmiyorum ama beyninizdeki bazı kalıpları kırarsanız ve hayatınıza düzgün insanları çekerseniz önemi yok.
Siz kendi finansal özgürlüğünüzü kazanmaya ve kendinizi geliştirmeye odaklanın.

Zamanında biriyse tanıştım konuştum bir hata galtim asla yapmayacağım bir şeyi yaptım birlikte oldum sonra her tartışmada ayrılığı öne sürdü anlaşmazlıklar olmaya başladı işte evlilik konusunda benim kimsem yok ben gelirim tanışmaya yok isye dugune okadar vermem bana kalsa düğün yapmam boşa masraf düğün salonuna okadar para vermem falan der oldu sonra her zaman her kavgada hakaret küfür ben nebilim böyle bir insan apatallik ettim bir hataya düştüm adam akıllı sürekli tövbe ettim pişmanlıgimi dile getirdim şimdi de ayrıldık artık kafalar uymuyordu ben istemeye geldiğimde tanısmaya geldiğimde benim dediklerim olmazsa çeker giderim baban yok derae çeker giderim işim olmaz der oldu çaba sıfır bir sene de bana ne çiçek ne bişey doğum günümde altın aldı geri benden istedi bende verdim birdaha da istemiyorum dedim böyle böyle şeyler işte ayrılırkende bana gelillp arayıp namus mamus senin yüzünden deme dedi sana zorla bişey yaptırmadim dedi bende tamam dedim zaten ayrıldık belliydi senelerin gitsin ömrüm gideceğine dedim ayrıldı ve şimdide yaptığım şey yüzünden çok pişmanım ben ilerde birini sevemicem gibi hissediyorum sevmek zorunda da değilim zaten ama olursa beni kim kabul ederki diyip duruyorum saçma bir şekilde 😔😔
Yalnız bugün bu ikinci çiçek almama mevzusu
Erkeklere zorla çiçek aldırıp, İnstaya atıp gösteriş yapmak istiyor kızlarımız

Erkekler çiçek almayı pek sevmez ya da düşünemez
Ama mesela ben nergis seviyorum diye sevgilim yolda nergisçi görünce mutlaka alırdı, ya da bana gelirken yoldan çiçek koparıp gelirdi mutlaka
Bayılırdım bu inceliğe
Yani spontane olmalı, çiçek sepeti siparişi biçiminde ruhsuz olmamalı bence

Her şey iyi gidiyorsa çiçek almama çok da önemli bir sorun değil
Ama sizin başka problemleriniz var

Yalnız bugün bu ikinci çiçek almama mevzusu
Erkeklere zorla çiçek aldırıp, İnstaya atıp gösteriş yapmak istiyor kızlarımız

Erkekler çiçek almayı pek sevmez ya da düşünemez
Ama mesela ben nergis seviyorum diye sevgilim yolda nergisçi görünce mutlaka alırdı, ya da bana gelirken yoldan çiçek koparıp gelirdi mutlaka
Bayılırdım bu inceliğe
Yani spontane olmalı, çiçek sepeti siparişi biçiminde ruhsuz olmamalı bence

Her şey iyi gidiyorsa çiçek almama çok da önemli bir sorun değil
Ama sizin başka problemleriniz var
Yok herşey çiçek değil ben sadece örnek verdim yazdım zaten sorunları hicmi bir yerden koparıp vermez bende gülleri çok severdim daha hangi çiçeği sevdiğimi aklımda tutmayan biriydi be 🙃🙃🥲🥲 ona buna şunu vermem bunu yapmam etmem diyen birinden her seferinde her olayda ayrılığı öne süren kavgalarda hakaret küfür eden ben nereye kadar dayancaktim acaba tek sorun inan çiçek değil 🙏🏻♥️

Herkes okadar iyi geliyor ki dedikleri ile gerçekten teşekkürler ederim yaptığım hata yüzünden yargılamadığınız için.🥹🙏🏻

Konuyu okurken acaba ne yapmış diye okudum ama altarafi bir beraberlik yaşamışsınız yahu hayatın sonu gelmiş gibi bir pisikolojiye girmeye değmez. Kimse beni sevmez, istemez pisikolojisinden hemen çıkın. Sizi isteyecek milyon tane insan var. İstemeyeni sizde istemeyin bu kadar.

Bana diyor ben salona okadar vermem ben buna bukadar vermem tek maaşla zaten geçiniyorum yok sukadar kira.mira yok işte anlayışın yok dedim ki herşeye tamam dedim ama yeter yani artık ben evlenmiş boşanmış bir kadinmjsim gibi ki onlar bile istediği gibi düşün yapıyor hakları da sanki ikinci üçüncü evlilikmis gibi yok ben bunu yapmam buna bukadar vermem havalarina girdi şimdiden ailem yok derse çeker giderim umrumda olmaz zaten evlenmek istemiyordum senle sadece istedim yalanları nebilim ne
İyi olmuş kurtulduğun

Back
X