dertleşmem lazımm

redding

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
53
87
88
Ankara
kızlar merhaba hepinize.ben üniversiteden yeni mezun oldum ve sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz.Malum okul bitince ayrı şehirlere düştük,ben şu an ankara ya ailemin yanına döndüm adeta eve dönüş sendromu yaşıyorum.Sevgilimi özlüyorum,üniversite ortamımı özlüyorum ve şu an evde tekim gözler benim üzerimde ve bu çöküntü halini anlayamıyorlar.Sevgilim de okuduğu bölümü bırakmak zorunda kaldı devam etse bitecek gibi değildi çünkü.Şu an onun iş ve okul durumu,burada ki yalnızlığım-tüm dostlarım sevdiklerim şehir dışında kaldı-yani ne yapacağımı bilemiyorum.Bende bir iş bulamıyorum şu anda,onun olduğu şehirde çalışmak istiyorum en azından bu derdimi hafifletecek daha rahat bakacağım olaylara onun yanındayken biliyorum ama kpss atamam da olmadı.Ailemse sürekli ankara da iş bulmamın daha iyi olacağını söylüyor ama şehir dışında okuyanlar daha iyi bilecektir ki tek başına 4 yıl okuduktan sonra adapte olmak çok zor.Ne düşüneyim onun için kendim için ne yapayım bilmiyorum.Dertleşmek istedim sizlerle,bana akıl veriinn kızlar

canım durumuna çok üzüldüm sevgilinle ayrısın iş bulamıyorsun ailen bir taraftan gerçekten zor bir durum ben senin yerinde olsam ilk önce iş bulurum ondan sonra başka şeylere yönelirim kendine iyi bak

Seni o kadar iyi anlıyorum ki :26: Sevgilin hangi şehirde yaşıyo? Ve birde ailen orda çalışmana müsade eder mi çoğu aile kızları dizlerinin dibinde olsun ister evlenene kadar kendilerince haklıdırlar da bişey diyemiyo insan... Bence ankara'da bi iş bulmaya bak öncelikle hem çalışırsan kafan dağılır yorulmaktan,iş telaşından bu kadar düşünmeye fırsatın kalmaz zamanla da herşey düzelir inşallah

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Sevgilim adana da,o da benim kadar üzülmekte duruma.Onunda ailesi okul bırakmasına üzülüyor bu yönde bir baskısı var.Sen önce kendi işini düşün beni düşünme ben senin yanına gelirim her fırsatta diyor ama düşünmeden edemiyorum.Biliyorum çalışsam daha kolay zaman geçecek,ailem şehir dışında ki bir işe devlet kurumu olursa sıcak bakıyor.Bu da atanmama bakıyor tabi.O da bende ne yapacağımızı bilemiyoruz şu an.Özlem de cabası...

Bence şimdilik Ankara'da bir işe girerek vakit geçir onada aman tanı ortamını kurduğunda herşeyi yola koyarsınız beraber. Şimdilik bir şekilde idare etmen lazım..

Bence şimdilik Ankara'da bir işe girerek vakit geçir onada aman tanı ortamını kurduğunda herşeyi yola koyarsınız beraber. Şimdilik bir şekilde idare etmen lazım..

haklısın işe girebilirsem zamanın daha çabuk geçeceğinin bilincindeyim,hem ekonomik olarak bağımsız olmam birşeyleri daha da kolaylaştıracaktır.Umarım şu zaman denen şey çabuk geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…