kızlar merhaba hepinize.ben üniversiteden yeni mezun oldum ve sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz.Malum okul bitince ayrı şehirlere düştük,ben şu an ankara ya ailemin yanına döndüm adeta eve dönüş sendromu yaşıyorum.Sevgilimi özlüyorum,üniversite ortamımı özlüyorum ve şu an evde tekim gözler benim üzerimde ve bu çöküntü halini anlayamıyorlar.Sevgilim de okuduğu bölümü bırakmak zorunda kaldı devam etse bitecek gibi değildi çünkü.Şu an onun iş ve okul durumu,burada ki yalnızlığım-tüm dostlarım sevdiklerim şehir dışında kaldı-yani ne yapacağımı bilemiyorum.Bende bir iş bulamıyorum şu anda,onun olduğu şehirde çalışmak istiyorum en azından bu derdimi hafifletecek daha rahat bakacağım olaylara onun yanındayken biliyorum ama kpss atamam da olmadı.Ailemse sürekli ankara da iş bulmamın daha iyi olacağını söylüyor ama şehir dışında okuyanlar daha iyi bilecektir ki tek başına 4 yıl okuduktan sonra adapte olmak çok zor.Ne düşüneyim onun için kendim için ne yapayım bilmiyorum.Dertleşmek istedim sizlerle,bana akıl veriinn kızlar