- Konu Sahibi hayalperesst
-
beni dinliycek kimse var mı? yalnız yaşıyorum kimseye anlatamıyorum çünkü kimseye güvenemiyorum aynı ortam olduğu için ailemden uzaktayım yapayalnız hissediyorum..
cok yalnızım yaa.. biri vardı benden 8 yaş büyük..seviyodum nedensiz çok mantıksızdı cok farklıydık çok çapkın biri yakın davranıyodu yüz vermiyodum güvenemediğimden şimdi evleniyor 1 ay içinde nası oldu anlamadım hem bana yazıp hem onla işi pişiriyomuş meğer sonra bir anda bana söyledi beni üzmek istedi sosyopat bak sen bana bakmadın ama ben mutk-luyum evleniyorum gibisinden. şimdi üçümz de aynı iş ortamındayız ben bunlarınilişkilerini hiç anlamadım kimse anlamamış zaten sinsiler.. bu adam benim arkamdan iş çeviriyo beni bi karalama kampanyasına girdi ben araştırma görevlisiyim hocalara ve diğer asistanlara karşı beni kötülüyo beni ekarte etmeye çalışıyo gerçekten cok saçma bulcaksınız ama nedenini anlayamıyorum belki kız anladı beni kıskanıyo istemiyo etrafında yoksa benm evleneceğini duyduğumdan beri yanlış bi hareketim yok ben asla öle bişey yapmam yılışık yada yakın bi hareketim yok bilakis uzağım çünkü soğudum tiksindim yada kendine güvenemiyor onu aldatmaktan fln mı korkuyo beni istemiyo o yüzden ekmeğimle oynuyo anlamadım sizce neden olabilir?? ve ben ondan daha az kıdemli olduğum için hiçbişey yapamıyorum çünkü herkesle samimiyeti benden fazla beni dışlamaya çalışıyo öle yalnızım ki işte de evde de lütfen benim için dua edin..gerçekten insanlar ço kkötü kendi kendine iş attı istemek zorunda değilim ama egosu yaralandı ya saldırcak illa insanlar ne manyak ya uğraşmasınlar benle şimdi de kendi kendine işimden ediyo beni ruh hastası iyki karşılık vermemişim mi desem yoksa verseydim kaçırdım treni i desem bilemedim ama bı tuhaflık varmış bu adamda ..geçekten insanların ruh sağlığı normal değil birini seçip ona kafayı takıyolar antisosyal kişilik bozukluğu olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?