• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşmeye ihtiyacım var cok ::(

beni dinliycek kimse var mı? yalnız yaşıyorum kimseye anlatamıyorum çünkü kimseye güvenemiyorum aynı ortam olduğu için ailemden uzaktayım yapayalnız hissediyorum..

derdini söylemeyen derman bulamaz demişler.........sen anlat bakalım kk da dertleşecek bayan çok......

cok yalnızım yaa.. biri vardı benden 8 yaş büyük..seviyodum nedensiz çok mantıksızdı cok farklıydık çok çapkın biri yakın davranıyodu yüz vermiyodum güvenemediğimden şimdi evleniyor 1 ay içinde nası oldu anlamadım hem bana yazıp hem onla işi pişiriyomuş meğer sonra bir anda bana söyledi beni üzmek istedi sosyopat bak sen bana bakmadın ama ben mutk-luyum evleniyorum gibisinden. şimdi üçümz de aynı iş ortamındayız ben bunlarınilişkilerini hiç anlamadım kimse anlamamış zaten sinsiler.. bu adam benim arkamdan iş çeviriyo beni bi karalama kampanyasına girdi ben araştırma görevlisiyim hocalara ve diğer asistanlara karşı beni kötülüyo beni ekarte etmeye çalışıyo gerçekten cok saçma bulcaksınız ama nedenini anlayamıyorum belki kız anladı beni kıskanıyo istemiyo etrafında yoksa benm evleneceğini duyduğumdan beri yanlış bi hareketim yok ben asla öle bişey yapmam yılışık yada yakın bi hareketim yok bilakis uzağım çünkü soğudum tiksindim yada kendine güvenemiyor onu aldatmaktan fln mı korkuyo beni istemiyo o yüzden ekmeğimle oynuyo anlamadım sizce neden olabilir?? ve ben ondan daha az kıdemli olduğum için hiçbişey yapamıyorum çünkü herkesle samimiyeti benden fazla beni dışlamaya çalışıyo öle yalnızım ki işte de evde de lütfen benim için dua edin..gerçekten insanlar ço kkötü kendi kendine iş attı istemek zorunda değilim ama egosu yaralandı ya saldırcak illa insanlar ne manyak ya uğraşmasınlar benle şimdi de kendi kendine işimden ediyo beni ruh hastası iyki karşılık vermemişim mi desem yoksa verseydim kaçırdım treni i desem bilemedim ama bı tuhaflık varmış bu adamda ..geçekten insanların ruh sağlığı normal değil birini seçip ona kafayı takıyolar antisosyal kişilik bozukluğu olabilir..

olur mu canım biz yanındayız kedi erişemiyce ete mındar dermiş seni elde edemediya ondan böyle yapıyodur egoist işte onunla beraber olduğunu düşün en ufak kavgada suçlardı seni takma kafana seni istediği kadarkötülesin sen doğru olduktan sonra herkes sana hak verir

Son düzenleme:
yeni ortamalara girmeyi dene ve ne onu ne deonla ilgili şeyler düşün.adam akıllı biri olsaydı aynı anda iki kıza yazmazdı.bence şanslısın ki durumdan kurtulmuşun asıl diğer kıza acı kızın gerçeklerden haberi yok.hangi şehirdesin sosyalliği olan bi şehirse kurslara gidebilirsn bos zamanlarında .ben küçücük bir şehirdeym üni yeni bitti üstelk sınava gircm tek umudum o arkadaş çevremde yok herkes evlendi barklandı sevgilim desennnnn çook uzaklarda sen bendeki yalnızlığa bak asıl ,sevin kendi adına :)
demem o ki sen onu sallama duyduklarını da duymazdan gel her şey daha güzel olur inan :)

evt haklısın ya kızın haberi yok bişeyden belki de beni aklından geçirmedi sadece flört etti ama ben yanlış anladım ama kızlar şimdi herşeyi anladı evleneceği muhabbeti olunca ben duygularımı gizleyemiyorum üzüldüğümü herkes ama HERKES anlıyo ve arkamdan dalga geçiyolar şimdi o yendi!!!! insanlar ne kadar pislik yaaaaaaa nefret ediyorum aslında sadece kötülüğünü istiyorum inşallah cok çektirir kız ona hayvan dan da aşağıda benim gözümde inş Allah çıkarır insanlıktan nasibini almamış bir insanmış meğer yaa sadece ego tatmin etti benle pislik bende ne kadar iyi niyetliyim ki yanlış anladım o attığı yemlerde eminim sadece yatmak içindi yoksa bi duygusallığı yok zavallı insan..insanın cok ağırına gidiyo öfkeleyim kötülük yapmak istiyorum ama değmez benle nası dalga geçtiklerini anlatamam insancıklar hayvan bile iyidir bundan yaa şimdi napmam lazım böle bi insanla ilk defa karşılaşıyorum nası bi tavır takınmalıyım kızlar bilemiyorum lütfen bana yardım ediiiin bu aşağılık şerefsiz daha fazla ego yapmasın pislik inş ondan da ayrılır Allah o kdr adaletli ki çok güveniyorum ona inş çıkarır bunu

cok yalnızım yaa.. biri vardı benden 8 yaş büyük..seviyodum nedensiz çok mantıksızdı cok farklıydık çok çapkın biri yakın davranıyodu yüz vermiyodum güvenemediğimden şimdi evleniyor 1 ay içinde nası oldu anlamadım hem bana yazıp hem onla işi pişiriyomuş meğer sonra bir anda bana söyledi beni üzmek istedi sosyopat bak sen bana bakmadın ama ben mutk-luyum evleniyorum gibisinden. şimdi üçümz de aynı iş ortamındayız ben bunlarınilişkilerini hiç anlamadım kimse anlamamış zaten sinsiler.. bu adam benim arkamdan iş çeviriyo beni bi karalama kampanyasına girdi ben araştırma görevlisiyim hocalara ve diğer asistanlara karşı beni kötülüyo beni ekarte etmeye çalışıyo gerçekten cok saçma bulcaksınız ama nedenini anlayamıyorum belki kız anladı beni kıskanıyo istemiyo etrafında yoksa benm evleneceğini duyduğumdan beri yanlış bi hareketim yok ben asla öle bişey yapmam yılışık yada yakın bi hareketim yok bilakis uzağım çünkü soğudum tiksindim yada kendine güvenemiyor onu aldatmaktan fln mı korkuyo beni istemiyo o yüzden ekmeğimle oynuyo anlamadım sizce neden olabilir?? ve ben ondan daha az kıdemli olduğum için hiçbişey yapamıyorum çünkü herkesle samimiyeti benden fazla beni dışlamaya çalışıyo öle yalnızım ki işte de evde de lütfen benim için dua edin..gerçekten insanlar ço kkötü kendi kendine iş attı istemek zorunda değilim ama egosu yaralandı ya saldırcak illa insanlar ne manyak ya uğraşmasınlar benle şimdi de kendi kendine işimden ediyo beni ruh hastası iyki karşılık vermemişim mi desem yoksa verseydim kaçırdım treni i desem bilemedim ama bı tuhaflık varmış bu adamda ..geçekten insanların ruh sağlığı normal değil birini seçip ona kafayı takıyolar antisosyal kişilik bozukluğu olabilir..

Canım sen ağırlığını koru.. Belli yüz bulamamış,saldırıyor.. arkandan ne derse desin sen hanımlığını koru.işine odaklan en iyi şekilde yapmaya çalış.. sen işini iyi yapınca arkandan ne dese boş.. iş hayatı hep böyle değil mi? çekemeyen illa birileri olur. Bunu ilk yaşayan sen değilsin son da olmayacaksın..

Kaçırdığın bir tren falan yok! Bu kadar çirkef birine karşı nasıl bunu düşünürsün anlamadım :20:
evleneceği kıza üzüldüm valla :ssz:

Basima Boyle bisey gelmedi hic senin durumunda olmak eminim cok zordur yapacagin sey kendine odaklanmak mumkunse is yerini degistir eminim daha Mutlu olursun tabi is bulmakta kolay degil ya da kulaklarini tikayip umursamaz davranacaksin eger iznin varsa bi hafta izin al kendini toparla spor filan yap ve cok Mutlu bi sekilde geri don eminim ona en cok bu koyar seni uzemeyecegini goster ona

evleneceği kıza üzülmeye gerek yok onun da karakteri bundan aşağı değil sinsi bi tip sonlarını merak ediyorum bunu zamanında aldatmış bunla çıkıyo diye biliyoduk bi baktık başkasının kucagında gördüm şimdi tekrar kabul ediyo midesiz yaa...ama benden ne istiyo hasta hemde ruh hastası..ama ben canını yakmayı biliyorum onun... kız o çocuktan ayrılınca bugüne kadar cok ilişkim oldu ama kimse bunun gibi değildi diye ağlıyodu bunu söylesem yeter ona egosu yerlebir olur bunu yapıcam , ne iğrenç tipler yaa

evt haklısın ama bu işyerinden gitmeden önce yapabilirim ayrılmadan önce yaparım yanına kalsın istemiyorum hayvanın.. yani ne kadar kötü insan bu yaa hem aşık ediyo bide şimdi başkası var ya beni istemiyo etrafında işimle oynuyo yanı bunu hazmedemiyorum

ben ona ne yaptım ki pislik..yani bunu hakedicek bişey yapmadım bu insan ahlaklı vicdanlı biri olsa kızı üzdüm bari kariyerini engellemiyim der

cnm bence hiç takma kafana onlar yokmuş gibi davran kendini mutlu etmeye bak çünkü sen üzülürsen onlar daha çok sevinicek boşver hiç umursama işlerinle igilen mutlu gözük onlara karşı hiçbir zamanda yanlız degilsin cnm unutma seni duyan mutlaka biri veya birileri var

Back
X