Dik basliligimdan ters cevap verisimden vs bu hale ben getiriyormusum. Ben sinirliyim.anlik soylenirim unuturum.huy meselesi cekmek zorunda degil teoid hastasiyim kansizlik derken bunlar cok etkiliyor ve baska saglik problemlerim de var. gergin bir insanim elimde degil kiailen niye seni suçluyor
Bi kac gunde bir kavga olur mu kusluk hersye kusuyoruz en basinda kuslugu asmaya calistim olmadi en sonunda ben de basladim 6 yillik evliyiz neredeyseSizi bu hale ne getirdi bilmiyorum ama belki biraz uzaklasmak iyi gelebilir ozlersiniz yorgunlugunuz gecer...hemen ayrilmayin en son care bu olmali bence hem seviyor sunuz karsilikli oyle anlasiliyor
durduk yere mi ama. sana eşyaları al dediğinde olay nasıl oldu. onun hiç mi suçu yoktuDik basliligimdan ters cevap verisimden vs bu hale ben getiriyormusum. Ben sinirliyim.anlik soylenirim unuturum.huy meselesi cekmek zorunda degil teoid hastasiyim kansizlik derken bunlar cok etkiliyor ve baska saglik problemlerim de var. gergin bir insanim elimde degil ki
Yok canim durduk yere degil konusamama problemimiz var. Mesela ben dun anneme gitmeden mutfagi temiz birakayimda aksam gelince birbirimize vakit ayiririz derdindeyim o bir anonce arabayi babamdan alayim ne olur olmaz saat gecmeden annesine gotureyim gonlum.olsun derdin de ama bunu biz bunu o bana birak bulasigi gelince yapariz, bak saat gec oluyor bu saatten sonra gitmem sert ve tepkili ben de sus be lafiyla cozuyoruz sonuc bu kuselim hadi ona gore ben saygisiz bir istedigi olmayinca boyle davranan biri oluyorum bana gore de o illa istedigi olacak biri oluyordurduk yere mi ama. sana eşyaları al dediğinde olay nasıl oldu. onun hiç mi suçu yoktu
Degil ben de ceksin demiyorum zaten. Herkes birseyler cekiyor dimi evlilikte ki ben oz elestri yapiyorumAyrıl o zaman dedigin gibi adam seni çekmeye mecbur değil ki,ayni kisilikte kocan olsa yine ayril derdim sen de onu çekmek zorunda degilsin.6 yıldır böyleyse yazık yani ona da
yani olay aileler yüzünden. kendi ailesini senin önüne koyduğu için sinirlenmişsin. aslında hiç alakanız olmasa ailelerle sıkıntınız da kalmaz sankiYok canim durduk yere degil konusamama problemimiz var. Mesela ben dun anneme gitmeden mutfagi temiz birakayimda aksam gelince birbirimize vakit ayiririz derdindeyim o bir anonce arabayi babamdan alayim ne olur olmaz saat gecmeden annesine gotureyim gonlum.olsun derdin de ama bunu biz bunu o bana birak bulasigi gelince yapariz, bak saat gec oluyor bu saatten sonra gitmem sert ve tepkili ben de sus be lafiyla cozuyoruz sonuc bu kuselim hadi ona gore ben saygisiz bir istedigi olmayinca boyle davranan biri oluyorum bana gore de o illa istedigi olacak biri oluyor
Yani aslinda 5 10 dk lik is icin gerek yok acelemiz yok gider geliriz vermesin ya yuruyerek gideriz yada benim babam alir diyorum. Kopuyor iste bir yerdeyani olay aileler yüzünden. kendi ailesini senin önüne koyduğu için sinirlenmişsin. aslında hiç alakanız olmasa ailelerle sıkıntınız da kalmaz sanki
her kavga aileler yüzünden mi çıkıyo pekiYani aslinda 5 10 dk lik is icin gerek yok acelemiz yok gider geliriz vermesin ya yuruyerek gideriz yada benim babam alir diyorum. Kopuyor iste bir yerde
Ya su 2.5 senedir baya etkililer... birde ben en ufak yasadigim seyi hic unutmadim 5 senedir... her kavgamizda tekrar tekrar konusuldu eger oturup konusursak mihtemelen gene konusucazher kavga aileler yüzünden mi çıkıyo peki
madem olaylar bu hale geldi. son şans için başka ile gitmeyi ve aile saçmalıklarıyla daha fazla yapamayacağını söyleYa su 2.5 senedir baya etkililer... birde ben en ufak yasadigim seyi hic unutmadim 5 senedir... her kavgamizda tekrar tekrar konusuldu eger oturup konusursak mihtemelen gene konusucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?