• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmeye ihtiyacim var kizlarrr

Can'ım hiç durma ve git, çok iyi biliyorum onu.içtiğinde ilk önce tozpembe görüyor herşeyi. Herşey gözüne güzel geliyor. Sana hiç duymadığın kadar güzel sözler sarfediyor. Ama Zaman'la herşey değişecek, ister istemez. Çünkü beynindeki bazı hücreler ölmeye başlatacak. Çalmalar, kırmalar, sana zarar vermeler başlayacak. Ama sana dönüp " hatırlamıyorum aşkım özür dilerim" diyip , belki ayağının altını öpecek. Tekrar, tekrar ayni şeyleri yaşayacaksın. Arkana bakmadan kaç git, ailene noktası virgülüne anlat. Ama lütfen terket o evi
Aynilarini yaşadım zaten hep son dedi hep son hep ayaklarımın altını öptü ama sonuç degismedi

Of kızlar ayaklarim buz ellerim titriyor kv karşımda cekyatta karnım aç ama yemek yiyemiyorum canım istemiyor iyiki buraya üye olmuşum yıllardır takip ederim hep sizin yorumlariniza bakarım bana destek moral oluyorsunuz çok teşekkürler

Of kızlar ayaklarim buz ellerim titriyor kv karşımda cekyatta karnım aç ama yemek yiyemiyorum canım istemiyor iyiki buraya üye olmuşum yıllardır takip ederim hep sizin yorumlariniza bakarım bana destek moral oluyorsunuz çok teşekkürler

Ben pess etmezdim hep farkli yollardan onu vazgecirmeye calisirdm tedavi ettirirdim dovuyr sovuyor bile olsam yinede onu kurtarmayi secerdim... ailesiyle konusup bi hastaneye yatirin. Esin sonucta sen iii gunde kotu gunde dedin. Bu kotu bir aliskanlik lutfen sen alkolik olsaydin esinin seni bosamasinimi isterdin yoksa bu bagimliliktan seni kurtarmasini mi ?

bırak onu geberip gider ne demek ya? yarın kimin başına ne geleceği belli mi? kınamayın kınamayın kınamayın, söylemekten bıktım. zorda olana tekme atmak yerine elinden tutmayı denesek mesela? belki kınadığın adam yarın senin evladına musallat olacak.

tedavi için adım attınız mı hiç? aslında eşiniz isteksiz değil defalarca söz vermiş ayağınızı öpmüş madem. belli ki o da bu illetten kurtulmak istiyor ayıkken dile getiriyor. sonu nereye varır bilmiyorum ama boşanacaksanız bile elinizden geleni yapın, eşiniz için herkes için. size de sabırlar işiniz zor, imtihanınız buymuş demek ki, boş kağıt verme

bırak onu geberip gider ne demek ya? yarın kimin başına ne geleceği belli mi? kınamayın kınamayın kınamayın, söylemekten bıktım. zorda olana tekme atmak yerine elinden tutmayı denesek mesela? belki kınadığın adam yarın senin evladına musallat olacak.

tedavi için adım attınız mı hiç? aslında eşiniz isteksiz değil defalarca söz vermiş ayağınızı öpmüş madem. belli ki o da bu illetten kurtulmak istiyor ayıkken dile getiriyor. sonu nereye varır bilmiyorum ama boşanacaksanız bile elinizden geleni yapın, eşiniz için herkes için. size de sabırlar işiniz zor, imtihanınız buymuş demek ki, boş kağıt verme
Kendimden utandım, yazdığınız cevap karşısında... Arkadaşın yazdığı şeyleri yaşadım. Eşimi gördüm. Defalarca hastaneye yatırdık, elini bırakmadım. Doğum yapacağım gün, beni hastaneye attı. Çantamdan kartımı almış.( ufak tefek birikim yapıyordum. Bu illet yüzünden bebeğe hiçbirşey alamamıştık. Annemin verdiği ufak tefek harçlıkları burada biriktiriyordumki aniden doğuma gidersem ) gidip uyuşturucuya yatırmış. Ben doğum yaptım. Ne bebeğin üstünde kıyafet, ne başımda koca vardı.anacığım yetişti. Bizi giydirdi, akladı, pakladı. Yaşadığım için, sinirlendim. Başka birisinin yaşamasını istemedim. Kardeşim de bu illetin içerisinde. İyiki evli değil, iyiki evladı yok diye binlerce şükrettik.

Durumu anlatın ama elinizde de kanıt olsun . Eşiniz o haldeyken görüntü alın çünkü hiçbir erkek ailesi oğlunun yediği cacıkları kabul etmez :(

Kendimden utandım, yazdığınız cevap karşısında... Arkadaşın yazdığı şeyleri yaşadım. Eşimi gördüm. Defalarca hastaneye yatırdık, elini bırakmadım. Doğum yapacağım gün, beni hastaneye attı. Çantamdan kartımı almış.( ufak tefek birikim yapıyordum. Bu illet yüzünden bebeğe hiçbirşey alamamıştık. Annemin verdiği ufak tefek harçlıkları burada biriktiriyordumki aniden doğuma gidersem ) gidip uyuşturucuya yatırmış. Ben doğum yaptım. Ne bebeğin üstünde kıyafet, ne başımda koca vardı.anacığım yetişti. Bizi giydirdi, akladı, pakladı. Yaşadığım için, sinirlendim. Başka birisinin yaşamasını istemedim. Kardeşim de bu illetin içerisinde. İyiki evli değil, iyiki evladı yok diye binlerce şükrettik.

Siz niye utanıyorsunuz ki, siz o eli bırakmayanlardansınız. Nasılsa ben yaşadım başkasından banane kafasında olmamak, onlar için de endişe edebilmek kurtarır bizi ama biz anca düşene tekme atmayı ya da onu hiç görmemeyi biliriz :/ siz onlardan olmadığınız için sevindim. Başıma gelmediği için bilemem ama yaşadıklarınız kolay değil. Allah yardımcınız olsun. Şu an eşinizle beraber misiniz, bebekten sonra bir şeyler değişti mi? İnşallah değişir, kardeşinize de umut olur bu durum.

İyi akşamlar kızlar içki içen esrar içen rakı içen bira içen alkolün sonunu getirmeyen ve alkolün ustune kokain krizine giren bi eşiniz olsa evinin riskini böyle şeylere veren bi adamı hayatınizda tutar misiniz kocamdan nefret ediyorum bile diyemiyorum artık çok sabrettim çok dayandim hep değişir diye bekledim kurana el bastı icmicem diye yine içti ve ben artık dayanamıyorum yarın ailenin yanına gidicem bu insan bana kendini çok farklı tanıttı böyle biri olduğunu bilsem asla evlenmezdim aileme nasıl konu acmaliyim eşimi çok iyi ve beni çok mutlu biliyorlar ben daha önce üzülmesinler diye hiçbirşey anlatmadim gidip nasıl konu açayım ne deyim fikir verir misiniz su an çok canım sıkkın elin ayağım titriyor sertleşmeye ihtiyacim var

İyi akşamlar kızlar içki içen esrar içen rakı içen bira içen alkolün sonunu getirmeyen ve alkolün ustune kokain krizine giren bi eşiniz olsa evinin riskini böyle şeylere veren bi adamı hayatınizda tutar misiniz kocamdan nefret ediyorum bile diyemiyorum artık çok sabrettim çok dayandim hep değişir diye bekledim kurana el bastı icmicem diye yine içti ve ben artık dayanamıyorum yarın ailenin yanına gidicem bu insan bana kendini çok farklı tanıttı böyle biri olduğunu bilsem asla evlenmezdim aileme nasıl konu acmaliyim eşimi çok iyi ve beni çok mutlu biliyorlar ben daha önce üzülmesinler diye hiçbirşey anlatmadim gidip nasıl konu açayım ne deyim fikir verir misiniz su an çok canım sıkkın elin ayağım titriyor sertleşmeye ihtiyacim var
Ama bu pisliği aldığında dövüp sövmüyor diye katlanırsanoz ileride daha çok üzülürsünüz umqrım aileniz sahip çıkar kii ailelerin yapması gereken mutlaka evladına sahip çıkmaktır kurtulursunuz bu dertten inş. Allah yaşatmasın çekilecek dert değil kısa sürede kurtulmanızı temenni ederim

Bugün kv günü vardı çarşamba perşembe bütün gün temizlik yaptık bugün mamalarina yardım ettim 15 kişiye hizmet ettim aralıkta günü ben istedim borç kapamak için beni aradı bi abimler dışarı cikicaz dedi bende msj attım biktim senin arkadaşlarından beni en yakın zamanda boşa diye bu aradı küfür küfür küfür etik yüzüme kapadı neyse kv geldi 7.30 da çıktı kaçta gel en dedim 10.30 dedi bişey demedim bu saat oldu yok ben aramadime kv aradı oturuyoruz arkadaşlarla işine bşk dedi kadına kafa bi milyon tabi beni com yadırgayan oldu ölsün dedim diye nasıl deneyim nasıl öfke kin dolu olmayim
simdi guzelce falizini topluyorsun ailenin yanina gidiyorsun herseyi anlatiyorsun EVLENMEK KADAR BOSANMAKTA NORMEL yarin bir gun krize girer seni hastanrlik edinceye kadar dover canim sag kalirsan kendini sansli sayarsin ailenin yanina gittigin zaman bosanma dilekceni ver

Siz niye utanıyorsunuz ki, siz o eli bırakmayanlardansınız. Nasılsa ben yaşadım başkasından banane kafasında olmamak, onlar için de endişe edebilmek kurtarır bizi ama biz anca düşene tekme atmayı ya da onu hiç görmemeyi biliriz :/ siz onlardan olmadığınız için sevindim. Başıma gelmediği için bilemem ama yaşadıklarınız kolay değil. Allah yardımcınız olsun. Şu an eşinizle beraber misiniz, bebekten sonra bir şeyler değişti mi? İnşallah değişir, kardeşinize de umut olur bu durum.
buyuk konusmayayim ama bazi durumlarda dusene bir telme atmak gerekir bence bir kere M mmervevizzzz i bir kere adam kandirmis evlenmeden once yalan soylemis bir seyler gizlenmis yarin bir bu kizi krize girip oldurse kim vercek hesabini yazik degilmi oglanin ailesi utanmadan bide kiza hizmet ettiriyo bide kisir diyo kiza ne yuzduz aileler var allah kolaylik versin

Ben pess etmezdim hep farkli yollardan onu vazgecirmeye calisirdm tedavi ettirirdim dovuyr sovuyor bile olsam yinede onu kurtarmayi secerdim... ailesiyle konusup bi hastaneye yatirin. Esin sonucta sen iii gunde kotu gunde dedin. Bu kotu bir aliskanlik lutfen sen alkolik olsaydin esinin seni bosamasinimi isterdin yoksa bu bagimliliktan seni kurtarmasini mi ?
alkolik olmakla uyustirucu bagimligi ayni sey degil hayat toz pembe degil her sey oyle filimlerdeki gibi degil

Ah ya yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle lütfen :(
Olmaz onunla nereye kadar..

Canim allah yardimcin olsun bunun sonu yok kac kendini kurtar :(

Kadınların bu kadar fedakarlık yapmasına dayanamıyorum.

Belki annesinin babasının göz bebeğiydi.

Ya bağımlılığını kabul edip tedavi görecek ya da arkana bakmadan gideceksin.

Yazık günah hayat o kahrı çekecek kadar uzun değil kimse kusura bakmasın.

Bu zamana kadar kaldınız yani ? Üstelik bu konuyu ailenize dahi açamadan ? Bu sıkıntıları tamamen kendiniz yüklenerek ?
Onuda geçtim uyuşturucuyu bu kadar kolay bırakabileceğine inandınız öyle mi ? Çünkü bu kadar amatem sırf yer kaplasın diye var. Maksat boş alanlar dolsun amatem kurulsun..
Polyanna sizin yanınızda gamlı baykuş kalır. :KK53:

Düşünceriniz için teşekkür ederim. Ama maalesef eşim değişmedi. Şu an cezaevinde müebbet aldı. Bir önceki konumda kardeşimle saniye saniye neler yaşadığımızı paylaştım.bakırköy ruh ve sinirde yatıyor. Temennimiz doktor hemen çıkarmaz. Çünkü bu işin sonu belli. Ya ölen , ya öldüren, yada deliren tarafsınız. Üzgünüm ama gerçekler çok acı.

ben pes ederdim asla da çekmezdim bana ne yani elin delisinin elinden ben mi tutacağım... topla eşyalarını git annenin evine, çocuk yoktur umarım.

Back
X