Dertlesmeye ihtiyacim var

Tıpkı babam dışarıda gören bayılır evde hört zört herşeye bağırır çağırır sinirlenir tekmeler fırsat versek sopalar ,doğumdan sonra ortalık toparlanınca al bir aile terapistine git size fiziksel zarar veremeyeceği bi ortamda konuşun bu düzelmez giderek artar,garantiledikçe sizi azacak çünkü ,temizlik bepenmez yemek beğenmez bi tek o çalışıyor yoruluyor gibi davranır,kişilik bozukluğu diyorlar buna

Canım eşin doğuma girmek istemeye bilir. Bu bana çok anormal bir durum gelmedi. Girip bayılacaksa hiç girmesin daha iyi.

Dağınık olduğunu kabul ediyorsun ama eşinin dağınıksın demesi hoşuna gitmiyor. Sende biraz düzenli ol.

En azından temizliğe yardım ediyor. Odun dediklerin inan onuda yapmıyor. Çok gereksiz eşya var derken haklılık payı olabilir mi?

İş ile evide bence kıyaslama. patronu eşine yerleri sildirebilir mi

Ayy nolur birazda bana tüyo verin. O kadar Aptal bir insanım ki haklıdan olsam 1 saat sonra yumuşayıp gönül alan hep ben alıyorum bıktım artık bu durumdan

Evliliklerimiz kısmen benziyor. Sonuç saçlarım bembeyaz oldu 29 yaşımda stresten midem çok kötü. Allah ıslah etsin eşini de bu öküz insafsızlar baba olmaya asla haketmiyor

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Ama yalnız değilsiniz yakın zamanda formda bu tip bir yazıya rastlamıştım. Bana kalırsa eşinizle birebir sıkıntılarınızı konuşun seviyorsa çözüm yolu olarak paikolog tavsiye edin. Gerilmeyin bu kadar bebeğinize de yansır.

Çok taviz vermişsin anladığım kadarıyla. Tavize devam edersen dogumdan sonra da devam eder haberin olsun. Ezbere değil başına gelmiş biri olarak söylüyorum. Seni ezmesine izin verme. Evin dağınıklığı beni ilgilendirir seni ilgilendirmez, benim evim istediğim gibi dağıtırım de. Sakın savunmaya geçme. Ayy halsizim, hamilelik bunaltıyor falan deme. Olabilir insanlık hali çok rahatsizsan buyur sen yap de. Göreceksin sen ses çıkardıkça iş yerindekilere nasıl ses çıkarmıyorsa sana da öyle olacak.

Örneği sen vermişsin zaten. Demek ki senin kocan ıyilikten anlamıyor. Kötü olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…