- 1 Haziran 2022
- 4.092
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.344
- 138
- 34
damdan düşer gibi boşan demek hiç stilim değil. Lütfen ayrılın . Daha cicim aylarında böyle ne demek beni beğendin mi? NE DEMEK TAYLAND MASAJI ???Bana dün sabah speakpal diye bir uygulamadan bahsetti. Speak PAL dünyadan çeşitli insanlarla random konuşarak İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bir uygulama. Ben de güzel bir uygulama olabileceğini söyledim. Hatta ben de indirdim speaking gelişir İngilizce vs diyerek. Birlikte çalışıyoruz akşam eve geldik. Yabancı bir çocukla konuştu önce duydum. Gayet normal şeyler konuşarak. Sonra arka odaya geçti. Dikkatimi çekti dinledim. Taylandlı bir kızla konuşuyordu. Profil resminden onu beğenip beğenmediği sordu kız beğendiğini söyledi o da kızı beğendiğini. Kıza Tayland masajına ihtiyacı olduğunu söyledi. WhatsApp Facebook instagram sayfalarını sordu. Ben evi terketmek için üstümü giydiğimde kapatıp yanıma geldi. Yanlış anladığımı sadece sohbet ettiğini vs söyledi klasik erkek yalanları işte. Hamile değilim çocuk falan zaten düşünmüyorum. Ama gururum çok kırıldı. Kafam allak bullak. Böyle bir şeyi neden yaptı? Bunu hakedecek ne yaptım diye kendime sormadan edemiyorum. Ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım evi mi terk etmeliyim hiç bir şey bilmiyorum. Sadece artık sevmediğimi hissediyorum. Kavga bile etmedim. Kavgaya bile değeceğini düşünmüyorum.