Dertleşmeye İhtiyacım var

Bana dün sabah speakpal diye bir uygulamadan bahsetti. Speak PAL dünyadan çeşitli insanlarla random konuşarak İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bir uygulama. Ben de güzel bir uygulama olabileceğini söyledim. Hatta ben de indirdim speaking gelişir İngilizce vs diyerek. Birlikte çalışıyoruz akşam eve geldik. Yabancı bir çocukla konuştu önce duydum. Gayet normal şeyler konuşarak. Sonra arka odaya geçti. Dikkatimi çekti dinledim. Taylandlı bir kızla konuşuyordu. Profil resminden onu beğenip beğenmediği sordu kız beğendiğini söyledi o da kızı beğendiğini. Kıza Tayland masajına ihtiyacı olduğunu söyledi. WhatsApp Facebook instagram sayfalarını sordu. Ben evi terketmek için üstümü giydiğimde kapatıp yanıma geldi. Yanlış anladığımı sadece sohbet ettiğini vs söyledi klasik erkek yalanları işte. Hamile değilim çocuk falan zaten düşünmüyorum. Ama gururum çok kırıldı. Kafam allak bullak. Böyle bir şeyi neden yaptı? Bunu hakedecek ne yaptım diye kendime sormadan edemiyorum. Ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım evi mi terk etmeliyim hiç bir şey bilmiyorum. Sadece artık sevmediğimi hissediyorum. Kavga bile etmedim. Kavgaya bile değeceğini düşünmüyorum.
damdan düşer gibi boşan demek hiç stilim değil. Lütfen ayrılın . Daha cicim aylarında böyle ne demek beni beğendin mi? NE DEMEK TAYLAND MASAJI ???

Dışarıdan bakınca boşan ve ayrıl demenin ne kadar kolay olduğunu biliyorum. Ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Kadınlık gururum kırıldı. Bende boşanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum çıkmaz bir sokaktayım sanki boğuluyorum

Herkese merhaba, 7 aylık evliyim. Eşimi tanıyamaz hale geldim. Sevgiliyken olan kişiden bambaşka birine evrilmiş durumda. Yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz bunun 7 ayını evli geçirdik. Artık çok kaba birine dönüştü. Dün telefonla konuşurken dinledim ve yabancı bir kızla ingilizce konuşuyordu belli ki internetten bulmuş. Ne konuştuğunu anladım tabii ki tamamen tanışma amaçlı. Yakaladığımda inkar etti tüm erkeklerin yaptığı gibi. Eskisi gibi hissedemiyorum artık ona karşı. Sevgim saygım azaldı. Ne yapmalıyım ? Tüm arkadaşlarımı bir bahaneyle hayatımdan çıkarttı hep. Çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Arkadaş olmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz?
Bekarken de böyleydi de siz mi farkedemediniz birdenbire kimse değişmez

Bence yurtdışına çıkmak istiyor,yabancı birini bulacak sonra vinn... 1 kaç erkek kankim böyle yaptı,dil geliştiriyorum ayağına konusmaya başlayıp,birini bulup önce küçük git geller,simdi ise temelli yerlestiler. Aklıma bu geliyor benim 😊

Adam aldatmış ve siz hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz?

Mesleğin işin varsa hiç düşünme derim ben. 7 ayda bunu yapan 7 senede kim bilir neler yapar. Terbiyesiz tayland masajı istermişmiş gitsin bir hamama 100 kiloluk kıl topu amcalar ona evire çevire masaj yapsın..

:)) güldürdünüz. Haklısınız evet. Boşanıyorum
En doğrusunu yapıyosun merak etme bırak 7 ayı, karşılıklı emek verdiğiniz geçen onca seneye saygısı yok adamın bırak denginde boğulsun ahlaksız

Herkese merhaba, 7 aylık evliyim. Eşimi tanıyamaz hale geldim. Sevgiliyken olan kişiden bambaşka birine evrilmiş durumda. Yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz bunun 7 ayını evli geçirdik. Artık çok kaba birine dönüştü. Dün telefonla konuşurken dinledim ve yabancı bir kızla ingilizce konuşuyordu belli ki internetten bulmuş. Ne konuştuğunu anladım tabii ki tamamen tanışma amaçlı. Yakaladığımda inkar etti tüm erkeklerin yaptığı gibi. Eskisi gibi hissedemiyorum artık ona karşı. Sevgim saygım azaldı. Ne yapmalıyım ? Tüm arkadaşlarımı bir bahaneyle hayatımdan çıkarttı hep. Çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Arkadaş olmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musunuz?
Taviz verme lütfen gerisi geliyor çünkü çok zordur eminim ki böyle üçüncü şahısları hiçbir kadın gözardı etmemeli. Bu aldatmaktan başka ne olabilir sizce..

Tayland masajıymış haspam ona baya pahalıya patladı... Sizi kaybetti kendinize değer veren her kadın gibi ayrılık kararı almanızı doğru buluyorum. Bedel ödemesi lazım

Bana dün sabah speakpal diye bir uygulamadan bahsetti. Speak PAL dünyadan çeşitli insanlarla random konuşarak İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bir uygulama. Ben de güzel bir uygulama olabileceğini söyledim. Hatta ben de indirdim speaking gelişir İngilizce vs diyerek. Birlikte çalışıyoruz akşam eve geldik. Yabancı bir çocukla konuştu önce duydum. Gayet normal şeyler konuşarak. Sonra arka odaya geçti. Dikkatimi çekti dinledim. Taylandlı bir kızla konuşuyordu. Profil resminden onu beğenip beğenmediği sordu kız beğendiğini söyledi o da kızı beğendiğini. Kıza Tayland masajına ihtiyacı olduğunu söyledi. WhatsApp Facebook instagram sayfalarını sordu. Ben evi terketmek için üstümü giydiğimde kapatıp yanıma geldi. Yanlış anladığımı sadece sohbet ettiğini vs söyledi klasik erkek yalanları işte. Hamile değilim çocuk falan zaten düşünmüyorum. Ama gururum çok kırıldı. Kafam allak bullak. Böyle bir şeyi neden yaptı? Bunu hakedecek ne yaptım diye kendime sormadan edemiyorum. Ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım evi mi terk etmeliyim hiç bir şey bilmiyorum. Sadece artık sevmediğimi hissediyorum. Kavga bile etmedim. Kavgaya bile değeceğini düşünmüyorum.
Kafanız niye allak bullak?
E bı zahmet sevmeyin sizi alenen aldatmaya çalışan bir adamı sevip ve evli kalıp napacaksiniz ?
Boşanın beklemeden boşanın !

Bazı insanlara yazıp yazıp siliyorum .Kadın dertleşmek istiyor paylanmak değil diyorum kendi kendime .Ama sinirimden de duramıyorum bazı insanların dunyaya geliş amacı sömürülmek heralde? Kim nasıl ve neden beni arkadaş çevremden koparıp yalnızlaştırabilir? Ben buna nasıl izin verebilirim?

Ama maalesef ki bu insanların yapısı belli .Soracak akıl alacak sonra gidip çocuk yapıp yine ağlayacak.Kimisi acı çekmeyi seviyor.

İnşallah yanıltırsın.

Bazı insanlara yazıp yazıp siliyorum .Kadın dertleşmek istiyor paylanmak değil diyorum kendi kendime .Ama sinirimden de duramıyorum bazı insanların dunyaya geliş amacı sömürülmek heralde? Kim nasıl ve neden beni arkadaş çevremden koparıp yalnızlaştırabilir? Ben buna nasıl izin verebilirim?

Ama maalesef ki bu insanların yapısı belli .Soracak akıl alacak sonra gidip çocuk yapıp yine ağlayacak.Kimisi acı çekmeyi seviyor.

İnşallah yanıltırsın.
Çağımızın en kötü yanlarından biri de psikolojik baskı. Bir çok kendini geliştirmiş,herşeyin farkında olan insanlar bile buna maruz kalabiliyor.
Anlam veremediğiniz olaylar karşısında ne tür bir tavır sergileyeceğinizi bilemiyorken o arada geçen bir zaman dilimi oluyor. O arada yalnızlaşıyorsunuz,düşünemez hale geliyorsunuz v.s v.s

Yaşamış ve zincirlerden çıkmış biri olarak,
Geçen o zamanı düşününce nasıl niye gibi kendimi sorgularken buluyorum.
Çünkü şuan o olayların dışında oluyorsun ve tabi sağlıklı,baskısız şekilde düşünebiliyorsun.

Oha ya gerçekten ne pislik herifler var yeter be kimse aldatılmak dayak yemek için evlenmiyo biraz empati yapsalar keşke kendi anneleri kardeşleri için. Daha yeni evlisin baş tekmeyi rezil bence şimdi böyle yapan ilerde neler yapar artık

Muhtemelen bu şahıs karaktersiz ve sadakatsiz bir insan. Sadakat zaman ister. Buraya kadar onun böyle biri olduğunu görememiş olmanız bundan kaynaklanıyor muhtemelen. Sizi yalnızlaştırmaya çalışması tamamen yalnızca kendine bağlı ve mecbur hale getirme planı. Böyle olursa kendisi ne halt işlerse işlesin sizin onu bırakamayacağınızı biliyor. Çok ağır bir psikolojik şiddettir bu. Asla yakınlarınızdan uzaklaşmayın. Eğer çocuğunuz yoksa sakin bir şekilde delil olabilecek şeyleri usulüne uygun biriktirip bu adamdan ayrılın. Daha önünüzde uzun bir hayat var kendinize bunu yapmayın.

Back
X