Dertleşmeye ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi apre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yorumları yaptım kızlar, beddualık ve azarlanmalık ne var bunlarda?
Gelen giden rahat rahat hakaret edip azarlıyor ya. Emsal olsun diye biriyle mahkemede iyice uğraşıp detayları da burada paylaşacağım artık ibreti alem için ya. Üff valla yorum yapmaktan soğudum artık. Hadi ben gittim, tadım kaçtı.
Tekrardan özür dlrm herkzden çok kötü durumdayim

Yanlış anlamadiysam eşiniz yılda 2 defa geliyor yanınıza. 6 aydan 6 aya dediniz. Çalıştığı şehre taşınmak daha mantıklı degilmi. Aile hayatı böyle olmazki. Resmen birbirinizden ayrisiniz.

Tekrardan özür dlrm
mahkemeyi duyana kadar hakaret ediyordunuz ama.neyse siz eşinizle konuşun ve kendi evinize gidin.market alışverişi çocuk bakımı ufak tefek tamirat kendini çevreden korumak vs gibi şeyleri de lütfen yapabilenler evlensinler.evlilik çocuk oyuncağı değil.başımızda bir adam olmadan da yaşayabilmeliyiz.

mahkemeyi duyana kadar hakaret ediyordunuz ama.neyse siz eşinizle konuşun ve kendi evinize gidin.market alışverişi çocuk bakımı ufak tefek tamirat kendini çevreden korumak vs gibi şeyleri de lütfen yapabilenler evlensinler.evlilik çocuk oyuncağı değil.başımızda bir adam mahkemeyle alakası yok Iyi değlm ve sinirle yazdım insanları kıran biri değlm kendim3 yakstiramadim

Herkzden özür dlrm ayrı ayrı ama psikolojimi bozdular dayanamiorm artk

Eşinizin mesleği nedir, asker mi? Pek anlamıyorum bu işlerden ama... Onun olduğu şehre gidemez misiniz?

Yok asker değil inşaat işinde çalışır

Tamam kabul ama sende eşinle sakin bi şekilde konuş nerde kalıyorsa ev kiralasın alsın yanına
Inanin tek icime ata ata bunaldim burda arkadaşlarım olsun istedim psikoljik olarak iyi olmayınca sert ciktm özür dlrm

Size kötü bir haberim var
8AC10FC9-CA8D-45D9-9A4D-469CC90F2B4D.webp

Ettiğiniz hakaretler de yanınıza kalmayacak biliniz. Her “ dava edilme” lafını duyan psikolojik sıkıntılarım var özür dilerim bahanesini öne sürüyor. Artık kimse de inanmıyor kusura bakmayın. Sanaldayız diye öyle ağzınıza geleni söyleyemeyeceğinizi böyle acı bir şekilde öğreneceksiniz. Olsun, bi dahakine daha temkinli olursunuz işte. 1 hakaret davası 1000 nasihatten iyidir :KK8:

Tamam kabul ama sende eşinle sakin bi şekilde konuş nerde kalıyorsa ev kiralasın alsın yanına

Size kötü bir haberim var
Eki Görüntüle 3139527

Ettiğiniz hakaretler de yanınıza kalmayacak biliniz. Her “ dava edilme” lafını duyan psikolojik sıkıntılarım var özür dilerim bahanesini öne sürüyor. Artık kimse de inanmıyor kusura bakmayın. Sanaldayız diye öyle ağzınıza geleni söyleyemeyeceğinizi böyle acı bir şekilde öğreneceksiniz. Olsun, bi dahakine daha temkinli olursunuz işte. 1 hakaret davası 1000 nasihatten iyidir :KK8:
Size kötü bisey demedim kırdığım insanlardanda özür dledim affedip ablalik yapmak size kalmış biraz daha iyim suan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X