Yaz sister, sorun yok, aklına düştükçe bana yaz.ona yazacaktım sana yazmışım.valla özür.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz sister, sorun yok, aklına düştükçe bana yaz.ona yazacaktım sana yazmışım.valla özür.![]()
Nasıl inslardiniz siz ya insanların acılarıyla bile gülüp eglenen yazık allaha birakiormGeç kaldın, ben seni ettim bile.![]()
2 çocuklu 8 yıllık evli bir kadın neden kendi evinde kalamıyor?valla bunu düşünmenin siniriyle senle onu karıştırmışım.yarın eşim vefat etse yalnız kalmamak için ertesi gün yeni koca mı bakayım ayol?neden kadın yalnız yaşayamaz hele bana bunu bir açıklayınYaz sister, sorun yok, aklına düştükçe bana yaz.![]()
Ne bileyim sister, ben de anlamadım. Üstüne bir de babası dövüyormuş, hala o evde kalmaya devam ediyor.2 çocuklu 8 yıllık evli bir kadın neden kendi evinde kalamıyor?valla bunu düşünmenin siniriyle senle onu karıştırmışım.yarın eşim vefat etse yalnız kalmamak için ertesi gün yeni koca mı bakayım ayol?neden kadın yalnız yaşayamaz hele bana bunu bir açıklayın![]()
![]()
Niye biz suçluyuz pardon da?Bana bisey olursa bugün siz suçlusunuz bilin
Yazma lan yorum yapma bnm asabımı bozmaNiye biz suçluyuz pardon da?
Biz mi aileniz senin? Ya da kocan biz miyiz? Seni dışlayan döven biz miyiz? Yooo.
Lütfen bu sözleri gidip muhataplarına et, bize değil.
ailenden tepki görüyorsan neden eşine anlatmıyorsun neden kendi evinde yaşamıyorsun çocuklarınla?eşleri şehir dışında hatta ülke dışında çalışan arkadaşlarım var.hiçbiri kaynanasında ya da annesinde kalmıyor.kendi evlerindeler çocuklarıyla.bir kere de tacize vs uğramadılar.siz eşinize neden rahatça söyleyeyemiyorsunuz?eşiniz size güvenmiyor o zaman.kıskançlık bu değil çünkü.Bana bisey olursa bugün siz suçlusunuz bilin
Ailenden onca psikolojik şiddet görüyorsun git kocana şikayet et seni kurtarsın sana yardımcı olmak için kaç mesaj yazdım ama sen konuya yorum yazanlara beddua edip azarlıyorsunBana bisey olursa bugün siz suçlusunuz bilin
Gerçekten iyi deglm özür dlrm tanimiorm ama sizi kirdmAz daha devam et, ben de seni mahkemeye vereyim hadi. Lan demek bile suç bu arada. Hadi bakalım.
Eşinizle konuşun, artik bir kurulu düzeninizin olmasını istediğinizi söyleyin. Cocuklarla bir orada bir burada kalmak istemiyorum deyin. Madem eşiniz sizi bu kadar seviyor, değer veriyor sizin tercihlerinizide önemser. Ya size şehrinizde ev kursun ya da sizi yanına aldırsın.Arkadaşlar anlamiosnz derdim sıkıntım büyük dalga geciosnz resmen morale ihtycim var özür dlrm şuan O kadar gergininki bebeğim yatior bakıp agliorm ona.
Sizin psikolojiniz iyi degil. Sebebi anneniz degil. Kacarak evlendiginiz ugruna herkesi karsiniza aldiginiz esiniz yaninizda degil, bu evlilik yuzunden aileniz size mesafeli, zorluklarla tek basiniza mucadele ediyorsunuz. kendinize ait bir duzeniniz yok, bebeginizle basbasa kalmis durumdasiniz. Esinize toz konduramadiginiz ve agzinizi acamadiginiz icin annenizi suclamak kolay geliyor. Suclu olan anneniz degil. Kadin size kapisini acmis, yatacak yer vermis, daha ne yapsin?Arkadaşlar anlamiosnz derdim sıkıntım büyük dalga geciosnz resmen morale ihtycim var özür dlrm şuan O kadar gergininki bebeğim yatior bakıp agliorm ona.
Profildeki yaş doğru ise 18'inde kaçıp evlenmişsin. Küçücük kızları kaçmış, nasıl şok olmuşlardır. Madem evlenmeyi bildiniz, o zaman hayatı da öğrenin. Bazen bazı hataların affı olmaz. Birini seçersiniz, diğerleri seçilmedikleri için üzülürler ve onları kaybedersiniz.
Ben ailemin tek kızlarıyım, annem de babam da üstüme titrer bu yaşta bile. Ama şimdi kaçarak evlensem affetmezler, biliyorum. Ondan sebep her şeyi yapıp yapıp zaman aşımına uğrar, unuturlar deyip aldanmamak lazım.
Bir de madem etrafa güvenmiyor kocan, kızlarını kaçırdığı aileye niye emanet ediyor seni? Bilmiyor mu ondan sebep aranız limoni? Başka bir alternatif ayarlasın madem çok biliyorsa.
Şu yorumları yaptım kızlar, beddualık ve azarlanmalık ne var bunlarda?Arkadaşım başka alternatifin varsa durma diyoruz o evde. Daha kocam duyarsa göstermez, kızsalar da ailem onlar diyorsun. Sonra da intiharın eşiğindeyim diyorsun. Karar ver artık, hangisi?
Ya kocan da duyacak, sizi bırakmayacak oraya. Ya da susup çekmeye devam edeceksin. Ne yapalım biz ya, topluca annenle babana olumlu enerji mi gönderelim, nedir?
Seni mahkemeye verecek burası sanal ortam olabilir hakaret küfür kötü sözle yazılan bütün yorumlar konular delil olarak kalırArkadaşlar anlamiosnz derdim sıkıntım büyük dalga geciosnz resmen morale ihtycim var özür dlrm şuan O kadar gergininki bebeğim yatior bakıp agliorm
Gerçekten iyi deglm özür dlrm tanimiorm ama sizi kirdm