Dertleşmeye ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi apre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayı
Eşine söyle diyoruz bizim için yakar dünyayı diyorsun onlar beni sevmesede ailemi de seviyorum diyorsun
Hayır onu yapamam bunu yapamam
Eee biz daha ne yapalım nasıl yardımcı olalım

Şu eş güzellemesi bana hiç geçmiyor yalnız. 6 ayda 20 gün başınızda bu adam. Sözde etrafa güvenmediğinden bırakmıyor sizi tek, siz de inanıyor musunuz? Sormuştum cevap vermemişsiniz tekrar sorayım eşiniz izin vermiyor diye ailenizle kalıyorsunuz ya madem o kadar izine önem veren insandınız neden ailenizi dinlemeyip kaçtınız?

Canım benim sen anlamadın beni.diyorum ki sonuçta kaçmak senin suçun tamam ama buna sebep olan da eşin yani.oyle bı durumda bizi evladimizdan ettin düşüncesiyle eşine tavır yapilmaliydi
Tavirlilar ama benim yanimda diolar o varken demezler

Şu eş güzellemesi bana hiç geçmiyor yalnız. 6 ayda 20 gün başınızda bu adam. Sözde etrafa güvenmediğinden bırakmıyor sizi tek, siz de inanıyor musunuz? Sormuştum cevap vermemişsiniz tekrar sorayım eşiniz izin vermiyor diye ailenizle kalıyorsunuz ya madem o kadar izine önem veren insandınız neden ailenizi dinlemeyip kaçtınız?
Sanane sanane yazmayın

bende bir süre aılemle kalmıştım esım askerdi.sizi çok ıyı anlıyorum kaçmak mesele degıl mesele onların yanında kalıp mecbur olmak çok zor herkes bırsey der sen sadece susar gecelerı ağlarsın ama esıne de bellı etmezsın ısı sıkıntıdır. Allah hayırlıca çıkar yol versın sıze de

Eşinize o kadar güzelleme yapıyorsunuz ama iki kelime konuşmaya ödünüz kopuyor. Benim için onu yakar, bunu yıkar. Bunlarda çok tehlikeli laflar.
İnsan olanla konuşulur, halden anlar, karısını, çocuklarının düzenini bozup ne istiyorlar diye düşünmeden, kafasına göre ailesinin yanına göndermez.

bende bir süre aılemle kalmıştım esım askerdi.sizi çok ıyı anlıyorum kaçmak mesele degıl mesele onların yanında kalıp mecbur olmak çok zor herkes bırsey der sen sadece susar gecelerı ağlarsın ama esıne de bellı etmezsın ısı sıkıntıdır. Allah hayırlıca çıkar yol versın sıze de
Sagolun b4ni anladginiz icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X