Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine söyle diyoruz bizim için yakar dünyayı diyorsun onlar beni sevmesede ailemi de seviyorum diyorsunOnları bn utandrdim kaçarak eşim otoriterlu biri kimseyle diyaloğa girmz benim ve cocugumz için yakar dünyayı
Tavirlilar ama benim yanimda diolar o varken demezlerCanım benim sen anlamadın beni.diyorum ki sonuçta kaçmak senin suçun tamam ama buna sebep olan da eşin yani.oyle bı durumda bizi evladimizdan ettin düşüncesiyle eşine tavır yapilmaliydi
siz de harika bir adam bulmuşsunuz tebrikler.evlerinde yalnız yaşayan kadınların başına bir şey gelmiyor.bunu eşinize söyleyin.yalnız yaşayan kadınlar da her erkeğe göz süzmüyor .bunu da eşinize anlatın.Kime göre neye gore hakli siz 4 dörtlük insanlarmsnz
Sanane sanane yazmayınŞu eş güzellemesi bana hiç geçmiyor yalnız. 6 ayda 20 gün başınızda bu adam. Sözde etrafa güvenmediğinden bırakmıyor sizi tek, siz de inanıyor musunuz? Sormuştum cevap vermemişsiniz tekrar sorayım eşiniz izin vermiyor diye ailenizle kalıyorsunuz ya madem o kadar izine önem veren insandınız neden ailenizi dinlemeyip kaçtınız?
Demezler tabii anlattığınıza göre baya öfke sorunu olan eşiniz var. Ne diye hiç akla hayale gelmeyecek sahneler yaşansın.Tavirlilar ama benim yanimda diolar o varken demezler
Yallah hadi uzaSenin bu halde olma sebebin belli, bedduanı iade ediyorum sana aynen dönsün.
Bir de benim senin gibi dertlerim olmaz. Çok şükür öyle kaçarak falan evlenme gibi adetlerim yok.![]()
Sanane sanane yazmayın
Sagolun b4ni anladginiz icinbende bir süre aılemle kalmıştım esım askerdi.sizi çok ıyı anlıyorum kaçmak mesele degıl mesele onların yanında kalıp mecbur olmak çok zor herkes bırsey der sen sadece susar gecelerı ağlarsın ama esıne de bellı etmezsın ısı sıkıntıdır. Allah hayırlıca çıkar yol versın sıze de
Yallah uza gibi kelimeler, kaçarak evlenme vs. belli zaten nasıl biri olduğun. İstesen de yaklaşmam senin gibi birine. Hadi byes uza yorum yapma şikayet ederim seni
ben de seniGeç kaldın, ben seni ettim bile.![]()
Buldum beni banlattıranı.ben de seni![]()
ona yazacaktım sana yazmışım.valla özür.Buldum beni banlattıranı.Hayin gadın