Dertleşmeye ihtiyaçım var..

Ne yapmayı düşünüyorsunuz pek fazla seçeneğiniz yok sanırım ailesiyle iletişime geçseniz veyahut kimim sözüne değer veriyorsa o kişiyle....

Alttan alttan ona Nasihatler verebilecek çok akıllı ve güvenilebilir birisi olmalı
Ailesinin sözüne önem. veren birisi değil.bi karar alırken falan danışmaz onlara aramaz bilr ben seviyorum ama.ailesini ve hep konuşurum.annesi ile.onla.paylaşıyorum bazen ablasıyla falan ama ellerinden birşey gelmiyo malesef annesi çok korkuyorum ayrılırız diyr yavrum.sen sahip.çık yuvana diyo sürekli artık onlarlada birşey paylaşmıyorum üzülüyorlar çünkü ellerinden birseyde gelmiyo malesef üzüldüklerinle ilr.kaliyolar

Bakin işte neler çıkıyo kesinlikle kızdığım.noktalardan biriside bu ne okusa olsun ben ailme.yetisirim. diyo bunu söylediğimde ya birşey olsa napıcam dediğimde hep yetişir.açıklama bu başka bi durum.olup olmadığı konusunda kuşkuya düştüm.elbet ve telefonu geçen elime geçirdim.hiç yapmazdım hazırlıksız yakalandı suphelendiklerimi aramasını istedim.konuşmaları duyulan dedim hoparlör açıp aradı tek tek whatsap şu bu baktım temiz yani hatta saçmalama dedi sen aynaya bakmiyo musun falan dedi artık.bu noktaya geldim.napim dedim yani insanın aklına geliyo tanı gecelere kadar eve gelmiyo sonuçta

Pekala ikinci telefonu alabilir. Kusura bakmada burnuma iyi kokular gelmedi. En basit bebeginiz küvezdekene izin alabilirdi. Sonucta ek isi bide, istifa bile edebilirdi. Ve simdide eve gelmemesi ve telefonu kapatmasi.. Hangi is icin insan karisi ile tartisir?? Bir ögretmen gece gece hangi is daha yapar?

Bu isin icinde bir is var.

Para falan bir yere kadar bence, insanın asıl ihtiyaç duyduğu şey sevgi, ilgi, çok haklısınız bence.

Ailesinin sözüne önem. veren birisi değil.bi karar alırken falan danışmaz onlara aramaz bilr ben seviyorum ama.ailesini ve hep konuşurum.annesi ile.onla.paylaşıyorum bazen ablasıyla falan ama ellerinden birşey gelmiyo malesef annesi çok korkuyorum ayrılırız diyr yavrum.sen sahip.çık yuvana diyo sürekli artık onlarlada birşey paylaşmıyorum üzülüyorlar çünkü ellerinden birseyde gelmiyo malesef üzüldüklerinle ilr.kaliyolar
Yapacak pek bişey kalmamış sanırım Allah sabır versin ne diyelim:(

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim fikirleriniz benim.icin onemli .. eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz ve 4 aylık bir anneyim fakat esim hamileligimden beri ek.işler yapmakta sürekli gecelere kadar çalışıyo evet parada getiriyor eve hani yiyo içiyo desem öyle değil ama ben yalnızlıktan hep şikayetçi oldum çünkü bizi çok ihmal ediyo bazen 2 hafta boyunca her gece dışarda olduğu oluyo ve bizimki zaman geçireceği zaman yanımızı olmadığında haftasonu gündüzleri evet bizimle ilgileniyo ama yeterli değil malesef biz bir ilin ilçesinde oturuyoruz ve etrafımda kimsem yok sürekli yalnız başıma evdeyim oğlumla p dünyalara bedel ona baktıkça dahada kahroluyorum nasıl bu hale geldik eşimle diye dün yine gitti ve ben söylendim kavga ettik eve gelmedi ve hala yok telefonud a kapalı bi ara aradı merak etme gelicem dedi saatler geçti yok hala çok öfkeliyim ona karşı yazınca basit gibi okunuyor biliyorum ama inanın zor zamanlar geçiriyorum bu arada eşimin zaten iyi bi işi var bu kadar çok para aşkı olmasına dayanamıyorum zaten gecinrbiliyoruz yani ama o hep fazla istiyo gibi bundan dolayı da sinirleniyorum lafa geldimi sizin için yapıyorum diyo birşey daha alkol de alıyo ve bu durumdan nefret ediyorum

Kocanizin bir meslegi yok mu gunduz yaptigi ? Gece yaptigi ek is nedir peki ? Ekonomik sikintiniz mi var ? Her gece her gece ne iste calisiyor bu adam ? Cidden para yetmiyor ve ek iste calisiyorsa adamin uzerine gitmeyin hem gunduz hem gece calisiyormus bence oda cok memnun degildir yani sizde anlayisli olun. Adam isinlanacak hali yok ya iki yerde ayni zamanda olamayacagina gore ya ek isi birakacak ekonomik olarak sorun yasayacaksiniz yada bu sekilde calisacak.
Bu adamin alkol aldigini para hirsi oldugunu onceden bilmiyormuydunuz ? Bunlar sonrada degisbilecek seyler degilki. Belliki adamin colukla cocukla isi yok paraya takmis kafayi birseyler almak satmak istiyor olabilir.

Geceleri alkol alarak hangi meslekten para kazandığını anlamayan bir tek ben miyim acaba?:KK14:

Evet sabrediyorum zaten ama nereye kadar yapabilicem bilmiyorum öfkeyle hareket etmek istemiyorum hep durdum karşıma alıp konuştum zaman zaten beni anladığını kesin haklı olduğumu söylüyo ama haklı olmam birşeyi değiştirmiyor işte sonuç bu bugün işi olduğu için değilde dünkü tartismamizdan dolayı gelmedi dün gece de gelmedi asıl kırgınlıklarım bunlar oluyo işte evde olacağı zaman yinr.yok

Geceleri alkol alarak hangi meslekten para kazandığını anlamayan bir tek ben miyim acaba?:KK14:
Bunu bende anlamıyorum ki anlatayım ağırladığı birileri olduğunu söylüyo uzaktan gelen bu sebepten mis iş yaptığı insanlar

Bunu bende anlamıyorum ki anlatayım ağırladığı birileri olduğunu söylüyo uzaktan gelen bu sebepten mis iş yaptığı insanlar

Amanin o neymis ? Kime kimi agirliyor ? kim kime ne yapiyor kocaniz ne tur isler pesinde tovbeler olsun...

Pekala ikinci telefonu alabilir. Kusura bakmada burnuma iyi kokular gelmedi. En basit bebeginiz küvezdekene izin alabilirdi. Sonucta ek isi bide, istifa bile edebilirdi. Ve simdide eve gelmemesi ve telefonu kapatmasi.. Hangi is icin insan karisi ile tartisir?? Bir ögretmen gece gece hangi is daha yapar?

Bu isin icinde bir is var.
İkinci telefonü olmadina eminim ama işte derdim.bu zaten Kendi mesleği öğretmnelik değil çalıştığı onu ek olarak yapıyo bide istediğini yapan birisi elleme.sözüne aldanmaz anlamaya çalıştığım.şu ki ben boşanmak istedim ama sorunumuz yok saçmala seni seviyorum diyo yani gerçekten sevmese gerçekten boşanır da ama anlamıyorum yinede içim.rahat değil.dediğin gibi

Ben olsam ya kendim takip ederim ya da dedektif tutarım.
Çatlarım ayol ben, nasıl dayanıyorsun?

Amanin o neymis ? Kime kimi agirliyor ? kim kime ne yapiyor kocaniz ne tur isler pesinde tovbeler olsun...
Aklinaza.gelen şeyler değil.eminim. öyle biri değil ve kendi işini riske atacak şeyler asla yapmadığını dile getiriyor ki haram para asla sokmaz evine ne yapıyo biliyorum ama paylaşamıyorum benim sadece anlamadım nokta hep yoğun hep bişey ilgi sadece para vermek değil.Evet istedim herşeye sahibim belki ama mutlu değilim sevdiğim.adam.yanımda olmadıktan sonra paranın ne önemi varki

Aklinaza.gelen şeyler değil.eminim. öyle biri değil ve kendi işini riske atacak şeyler asla yapmadığını dile getiriyor ki haram para asla sokmaz evine ne yapıyo biliyorum ama paylaşamıyorum benim sadece anlamadım nokta hep yoğun hep bişey ilgi sadece para vermek değil.Evet istedim herşeye sahibim belki ama mutlu değilim sevdiğim.adam.yanımda olmadıktan sonra paranın ne önemi varki
Ne iş yaptığını bilip anlatamamak?
Çalışırken alkol alıp eve haram para sokmamak?

Ben olsam ya kendim takip ederim ya da dedektif tutarım.
Çatlarım ayol ben, nasıl dayanıyorsun?
Cok abarttık sanırım.kızlar :) Herşeyi benimle yapmaktan zevk alan bi adam aslında eşim sadece ya bu aralar çok sık denk geldi 2 haftadır falan her gece dışarda bilmiyorum gündüzleri işte evde olduğu zaman gayet oğlumla benle ilgili ama ben kızgın olduğumdan kendimi tamamen çektim ondan bu da benim için bi sorun aslında adamın yaptığı yalnız bişey yoksa bide onu dışarı ben teşvik.etmiş oluyorum demi görünen bu hiç bi şekilde konuşmuyurum bilr onunla cunku

İkinci telefonü olmadina eminim ama işte derdim.bu zaten Kendi mesleği öğretmnelik değil çalıştığı onu ek olarak yapıyo bide istediğini yapan birisi elleme.sözüne aldanmaz anlamaya çalıştığım.şu ki ben boşanmak istedim ama sorunumuz yok saçmala seni seviyorum diyo yani gerçekten sevmese gerçekten boşanır da ama anlamıyorum yinede içim.rahat değil.dediğin gibi

Sevmek öyle kolaymi? Onun sevmesi kusura bakmada sadece laf sözde kaliyor. Iki timsah gözyasi ile bide sen yumusuyorsun. Bunlari yapan sen olmus olsaydin, her gece disarda olsaydin senin yaninda bir dakika kalirmiydi sence?

Bana sorarsan su an yasadiginiz evlilik degil zaten. Adam evi otel niyetine kullaniyor. Istedigi zaman geliyor yemek yiyor, istedigi zaman senin ile birlikte oluyor. Oh kiyafetlerde temiz ütülenmis,..keyifi yerinde beyefendinin.

Artik karar vermelisin. Bu evlilikte daha fazla kalmak istiyormusun? Bu yalnizligi kaldirabiliyormusun? Eger bosanmayi cidden düsünüyorsan esin ile sert konus ve deki "ya bu hafta istifa ediyorsun ve geceleri artik ailen ile geciriyorsun, ya gelecek hafta ben bosanma dilekcemi veriyorum". Bunu ciddiye almazsa, yada hic yanasmazsa o zaman cidden bosan bu adamdan.

Zaten kac sefer annenlere gidip geri gelmissin. Zaten o biliyor, ne yaparsa yapsin, senin asla gitmeyecegini. Bir kac timsah gözyaslari herseyi cözecegini biliyor o ne yazikki.

<<<<<<<<bu işin içinde başka bir iş olmasın.

Ayrıca küçük bir bebekle evde eşin yalnız ve bulunduğunuz yerde kimseniz yok. Bu durumda telefonu kapatmak nasıl bir düşüncesizlik ve sorumsuzluk.
Valla bende aynen böle düşünüyorum.sanki işin içinde başka bişey var gibi..inşAllah yoktur....

Bana yardim
Ne iş yaptığını bilip anlatamamak?
Çalışırken alkol alıp eve haram para sokmamak?
Bana yardımcı olmak istiyosun sanırım ama
Kocanizin bir meslegi yok mu gunduz yaptigi ? Gece yaptigi ek is nedir peki ? Ekonomik sikintiniz mi var ? Her gece her gece ne iste calisiyor bu adam ? Cidden para yetmiyor ve ek iste calisiyorsa adamin uzerine gitmeyin hem gunduz hem gece calisiyormus bence oda cok memnun degildir yani sizde anlayisli olun. Adam isinlanacak hali yok ya iki yerde ayni zamanda olamayacagina gore ya ek isi birakacak ekonomik olarak sorun yasayacaksiniz yada bu sekilde calisacak.
Bu adamin alkol aldigini para hirsi oldugunu onceden bilmiyormuydunuz ? Bunlar sonrada degisbilecek seyler degilki. Belliki adamin colukla cocukla isi yok paraya takmis kafayi birseyler almak satmak istiyor olabilir.
Hayır bilmiyordum inanın buna böyle değildi işine gidip gelen biriydi eskiden evet birçok iş yapmış aynı ayna ama batmış falan bırakmış şimdi nasılsa bi işi var sağlam.o yüzden demek yeniden cesaret buldu asla yapmam.diyodu çünkü çok kötü zamanlar geçirdim diyodu ama cabalamayi çalışmayı seven biri ek olarak sadece öğretmenlik yapiyodu sevgiliyken nisanliyken buda gayet normal zaten çocuğa gelince onu çok sevdiğini biliyorum evde olduğu her zaman onunla çünkü gece geldiğinde başında bizim.icin yaptığını dile getiriyi ama dediğin gibi hırs yapmış ve aslında kendi için yapıyo herşeyi bizi bahane ediyo gibi geliyo bana ve bunu onunla.konuştum ısrarla siz varsanız ben varım diyo

Back
X