Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim fikirleriniz benim.icin onemli .. eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz ve 4 aylık bir anneyim fakat esim hamileligimden beri ek.işler yapmakta sürekli gecelere kadar çalışıyo evet parada getiriyor eve hani yiyo içiyo desem öyle değil ama ben yalnızlıktan hep şikayetçi oldum çünkü bizi çok ihmal ediyo bazen 2 hafta boyunca her gece dışarda olduğu oluyo ve bizimki zaman geçireceği zaman yanımızı olmadığında haftasonu gündüzleri evet bizimle ilgileniyo ama yeterli değil malesef biz bir ilin ilçesinde oturuyoruz ve etrafımda kimsem yok sürekli yalnız başıma evdeyim oğlumla p dünyalara bedel ona baktıkça dahada kahroluyorum nasıl bu hale geldik eşimle diye dün yine gitti ve ben söylendim kavga ettik eve gelmedi ve hala yok telefonud a kapalı bi ara aradı merak etme gelicem dedi saatler geçti yok hala çok öfkeliyim ona karşı yazınca basit gibi okunuyor biliyorum ama inanın zor zamanlar geçiriyorum bu arada eşimin zaten iyi bi işi var bu kadar çok para aşkı olmasına dayanamıyorum zaten gecinrbiliyoruz yani ama o hep fazla istiyo gibi bundan dolayı da sinirleniyorum lafa geldimi sizin için yapıyorum diyo birşey daha alkol de alıyo ve bu durumdan nefret ediyorum