• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeye İhtiyacım var

Milward

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
2
0
1
28
Çok acı çekiyorum. Çok yalnız ve çaresizim belki tanımadığım birileri ile dertleşmek bana iyi gelir diye düşündüm. Ailem çok yabancı geliyor bana birlikte oturuyoruz mesela herkesin elinde telefon ıvır zıvır kimse kimseyi dinlemiyor falan öyle zorunlu olarak bir arada olan topluluk gibiyiz. Arkadaşlarımın benden uzaklaştığını hissediyorum nedenini bir türlü çözemiyorum ama artık buluşmalara falan çağırılmıyorum onlarla benim sevmediğim bir kız takılıyor belki bu yüzden olabilir ama bana ayıracakları bir zaman yok mu? Ergenlik zamanlarımda seçtiğim şu yalnızlık denen şeye hapsoldum kurtulamıyorum. Şuan şey istiyorum böyle bağırayım sesim kısılana kadar ama kimse görmesin kimse duymasın. Bazen bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor işte tam bu durumdayım sizce ne yapmalıyım? Bu durumu abartıyor muyum? Unutmadan ailemle ilgili problemlerim var şuan canım yazmak istemedi ama belirteyim.
İYİ GECELER...

Bu duygular ,düşünceler genelde “ergenlik” döneminde herkes de oluyor. Buda geçer ;) yalnız kalmamaya çalış

Kaç yaşındasın canım
Emin ol hissettiklerini hepimiz yaşadık:)
1-2 seneye geçecek iyi olacaksın emin ol
Bu ergenlik döneminde arkadaşlarınla problemler Ailenle problemler kendini beğenmeme kafa karışıklığın can sıkıntın hepsi çook normal
Ama bu yaşlar geri gelmeyecek tadını çıkar :KK51:

Ya içimi rahatlattınız moralim düzeldi çok teşekkür ediyorum bu arada yaşımı söylemek istemiyorum küçük (çocuk) değilim ama olsun.

Back
X