Dertlilere iyi bayramlar

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Sakız gibi yapışan kv ile olanlara
Küsen koca ile asık surat ile olanlara
Eşinin memleketinde 5 kendininkinde 1 gün kalanlara
Görümce elti derdiyle geçirenlere
Hasta olanlara
Tatil hayal edip kv nin bulaşığını yıkamak zorunda kalanlara
Ayağı kumda, yüzüne deniz esintisi hayal ederken kv evinde mutfak-salon arası mekik dokuyup çay yetecek mi telaşında olanlara
İş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Eşiyle sevgilisiyle ayrı olup elele ziyaretlere gidenlere uzaktan bakanlara
Evlenmeyi isteyip te hala evlenememiş olup kazık kadar halen ailesiyle gezmelere gidip utananlara
Aldatıp başka kadınla evlenen eşi yenisiyle tatile giderken, kendisi babaevinde oturanlara

İyi bayramlar Allah sabır versin

Başka ekleyecek varsa eklesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakız gibi yapışan kv ile oşanlara
Hasta olanlara
Senin bu saydıklarının hepsi bende var 😢

Şeker tadında geçsin bayramınız. Yüzünüzü asmayın mutluluğunuzu golgelemeyin. Hepimiz bi gün kv kp olacaz bizler için de böyle düşünülsün konuşulsun istemeyiz herhalde. :KK66:

Gelinin başına kabus gibi çökmezsen neden öyle düşünsünler

Hasta olanlara

Çok tatlı yazmışsınız. Gülümsedim okurken

Hepimize iyi bayramlar

Aaaaaa bu bayram benim eşim bir aydinlanma yaşadı garip bir biçimde dik durmayi sanırım benden öğrendi .
Annesi memlekette kalacakmış
Anne biz döneriz dedi
Sonra efendim yarın birinin düğünü varmış annesi gelin dedi gelmeyiz dedi. Hatta görümce dedi ki onlar sizin düğüne geldi ama gitmeniz lazim vs. Öffff sende haaaaa dedi kardesine.
Ben hala şaşkınım..

Hasta olanlara
Bayramin ozeti olmus bir nevi.Su kismi okuyunca sesli guldum, cok tatlisiniz🌸 ben de o kategoriye giriyorum. Gerci bayramlarda tatil hayal etmek bile benim icin hayal:) esim kendi isini yaptigi icin bayramlarda biyere gitmemiz mumkun degil. Zaten esimin memleketindeyiz. Ben kendi ailemin yanina gideyim desem icime sinmez. Kayinvalidemin yanina da mecbur gidicem. E gidince de gelene gidene hizmet etceksin. Gocunmak degil de aklima nisanliyken bir bayramda ellerim kollarim dolu dolu hediyelerle gelmistim kayinvalideme ve kendisi bana minicik bir bayram hediyesi bile almamisti. O zaman daha naiftim, kirilmistim. Simdi acikcasi umurumda degil.

Bayramin ozeti olmus bir nevi.Su kismi okuyunca sesli guldum, cok tatlisiniz🌸 ben de o kategoriye giriyorum. Gerci bayramlarda tatil hayal etmek bile benim icin hayal:) esim kendi isini yaptigi icin bayramlarda biyere gitmemiz mumkun degil. Zaten esimin memleketindeyiz. Ben kendi ailemin yanina gideyim desem icime sinmez. Kayinvalidemin yanina da mecbur gidicem. E gidince de gelene gidene hizmet etceksin. Gocunmak degil de aklima nisanliyken bir bayramda ellerim kollarim dolu dolu hediyelerle gelmistim kayinvalideme ve kendisi bana minicik bir bayram hediyesi bile almamisti. O zaman daha naiftim, kirilmistim. Simdi acikcasi umurumda degil.

Herkese hakkettiği kadar değer değil çok çok daha fazlasını verdiğimiz için hem ezilen hem üzülen olduk

Back
X