Dertlilere iyi bayramlar

Sakız gibi yapışan kv ile olanlara
Küsen koca ile asık surat ile olanlara
Eşinin memleketinde 5 kendininkinde 1 gün kalanlara
Görümce elti derdiyle geçirenlere
Hasta olanlara
Tatil hayal edip kv nin bulaşığını yıkamak zorunda kalanlara
Ayağı kumda, yüzüne deniz esintisi hayal ederken kv evinde mutfak-salon arası mekik dokuyup çay yetecek mi telaşında olanlara
İş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Eşiyle sevgilisiyle ayrı olup elele ziyaretlere gidenlere uzaktan bakanlara
Evlenmeyi isteyip te hala evlenememiş olup kazık kadar halen ailesiyle gezmelere gidip utananlara
Aldatıp başka kadınla evlenen eşi yenisiyle tatile giderken, kendisi babaevinde oturanlara

İyi bayramlar Allah sabır versin

Başka ekleyecek varsa eklesin
Ayy yeni eklemeler olmus harika hepsi😍😍😍😀😀😀 bi tane de ben ekliyorum,
Bir zamanlar bekarken, evlenince esimle bayramlarda minik arabamiza binip ege kiyilarina tatile gideriz diye hayal kurarken evlenince kayinvalidenin evinde tanimadigi insanlara tatli tabagi hazirlayanlara😀😀

İş dönüşü Antalya'da denize giriliyor, Bodrum'da yazlığa gittik muhabbetleri dinleyip biz de kv evinde bilmemkaç tane teyze ağırlayıp gak guk gaz çıkarmalarını dinledim diyemeyenlere
Kusura bakma buna çok güldüm :D diğerleri kapsamıyor, ama bayramın 1 günü bende aynen bunu yaşıyorum. Hatta bugün,birazdan başlar :D neyseki 1 güncük, yaeın bitiyor :)

Musmutlu bayramlar yinede ♡

Kusura bakma buna çok güldüm :KK70: diğerleri kapsamıyor, ama bayramın 1 günü bende aynen bunu yaşıyorum. Hatta bugün,birazdan başlar :KK70: neyseki 1 güncük, yaeın bitiyor :)

Musmutlu bayramlar yinede ♡

Teyzelerin geyiriğinden fenalık gelir yeminle nereye kaçacagımı bilemem..hele bizde bi akraba var 5dk da bir yapıyor nerelere gitsem die bakıorum

Ayy yeni eklemeler olmus harika hepsi😍😍😍😀😀😀 bi tane de ben ekliyorum,
Bir zamanlar bekarken, evlenince esimle bayramlarda minik arabamiza binip ege kiyilarina tatile gideriz diye hayal kurarken evlenince kayinvalidenin evinde tanimadigi insanlara tatli tabagi hazirlayanlara😀😀

Bu da çok iyiydi..

Teyzelerin geyiriğinden fenalık gelir yeminle nereye kaçacagımı bilemem..hele bizde bi akraba var 5dk da bir yapıyor nerelere gitsem die bakıorum
En sevmediğim şey aslında :) napalım idare et bir gün canım. Bizimde bir teyze var kocası kuma getirmiş,hiç istisnasız her bayram kocasını şikayet ediyor ardından demli bir çay ver efkarım dağılsın diyor :KK70: bir bayram ben efkarlanıcam ama bakalım :)

İyi bayramlar canım. Geçen telefonumda tl bitti yüklemedim. Bu bayram kimseye arayamam. Mesaj da atmadım. Babamdan,aile büyüklerini aradım. Anneanne vs. Diğerleri de sürekli laf sokma peşinde olduğu için 23 yaşında hayattan bezdim. Zaten aynı şehirde değiliz ama sevindim. Aklıma sağlık😂 İyi ki yükletmemişim

Back
X