Dertliyim kederliyim :(

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
1.5 sene sevgiliydik sonra sozlendik. bir senedirde sozluyuz-nisanliyiz. uc aydir konusmuyoruz nisanlimla. cok uzuluyorum canim yaniyor kizlar :'( aileler tartisti bende nisanlimla tartistim nisanlim ailemin ve ailesinin yaninda git surdan ya dedi bende git demek oyle olmaz boyle olur dedim yuzugu cikardim. benden ailesine ozur dilememi bekliyormus yuzugu cikardim diye. bende dilemem dedim. uc aydir konusmuyoruz beni cok sevdigini zannediyodum ama uc ay gecti bi mrb bile demedi. yuzugu cikardim diye nisani atmis sayiliyormusum.
kaynanam baska bi dert kizlar. beni istemiyor. istemeye zorla geldiler nisanlimin zoruyla. dugun konusulmasi icin bi araya geldik. afedersiniz "oglumun götünde donu yok siz bizden bisey istemeyezsiniz" dedi. ben ilk baslarda nisanlimin istedigini zannediyodum ama oyle degilmis, nisanlim bana surekli basini kapat etek giy calismayacaksin diyip duruyodu. meger kaynanam oyle olmasini istiyormus. bana herkesin icinde pantolon giyiyosun basini kapatmiyosun sen olmaz boyle falan dedi. ve bana dediki sen kizimla kendini bir tutamazsin sen benim kizim degilsin dedi.
inanin bana kotu bi hareketim olmadi kaynanama karsi. bastan beri istemedi biliyorum zaten. kendisi baska sehirli ve ben esinin sehrindenim yani kayinbabamin sehrindenim. onunda bi takintisi var iste. ben o sehirden gelin istemem diyip duruyodu. buyuk konustu oglu bana asik oldu. ama ne olursa olsun hic istemedi beni :'(

1.5 sene sevgiliydik sonra sozlendik. bir senedirde sozluyuz-nisanliyiz. uc aydir konusmuyoruz nisanlimla. cok uzuluyorum canim yaniyor kizlar :'( aileler tartisti bende nisanlimla tartistim nisanlim ailemin ve ailesinin yaninda git surdan ya dedi bende git demek oyle olmaz boyle olur dedim yuzugu cikardim. benden ailesine ozur dilememi bekliyormus yuzugu cikardim diye. bende dilemem dedim. uc aydir konusmuyoruz beni cok sevdigini zannediyodum ama uc ay gecti bi mrb bile demedi. yuzugu cikardim diye nisani atmis sayiliyormusum.
kaynanam baska bi dert kizlar. beni istemiyor. istemeye zorla geldiler nisanlimin zoruyla. dugun konusulmasi icin bi araya geldik. afedersiniz "oglumun götünde donu yok siz bizden bisey istemeyezsiniz" dedi. ben ilk baslarda nisanlimin istedigini zannediyodum ama oyle degilmis, nisanlim bana surekli basini kapat etek giy calismayacaksin diyip duruyodu. meger kaynanam oyle olmasini istiyormus. bana herkesin icinde pantolon giyiyosun basini kapatmiyosun sen olmaz boyle falan dedi. ve bana dediki sen kizimla kendini bir tutamazsin sen benim kizim degilsin dedi.
inanin bana kotu bi hareketim olmadi kaynanama karsi. bastan beri istemedi biliyorum zaten. kendisi baska sehirli ve ben esinin sehrindenim yani kayinbabamin sehrindenim. onunda bi takintisi var iste. ben o sehirden gelin istemem diyip duruyodu. buyuk konustu oglu bana asik oldu. ama ne olursa olsun hic istemedi beni :'(

olmaz o adamla.
aileler de siz de uyumsuzsunuz...
üç aydır özlemeyen adam sevmiyodur da zaten..
hem g.tünde donu da yokmuş, şutla..:KK53:

Son düzenleme:
Sonradan huzursuz mutsuz olacağına baştan göstermişler geleceği.Kendini üzme başkaları için değmez .Şimdi bu kadar karışan insan evlendikten sonra da kendinde bu lüksü görür.Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun ...

nasıl nişan o ?
yüzük çıkmış kavga edilmiş bu iş bitmiş !!!
herkes yoluna baksın durumuna gelinmiş?
sen tercihini yapmışsın sorun ne o halde ?

Terbiyesizler
Sen nisani atmissin evet ama onlarin da senin uzerindeki baskisina az bile yapmissin bence
Basini kapa, calisma,etek giyme ne drmek? Onlara mi soracskmissin? Cok sinirlendim
Ogullarinin totosunda don yoksa defolsun gitsin madem!

Canım çok üzülücen belki ama hazır ayrılmışken bırak öyle kalsın evlenince annesinin ağzına düşen bi adamla ve böyle bi kaynanayla görümceni düşünmek bile istemiyorum,hiç mutlu olamazsın hep ağlarsın kucağında bebeğinle ağlıcana böyle ağla ablacım inan hayırlısı böyleymiş dicen bikaç sene sonra rabbim hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın..

ben yurtdisindayim fransada. ve babaannesi turkiyedeydi bu ayin sonuna geliyor ve diyormuski baristircam ben boyle olmaz diyormus. belki su an duygularimla hareket ediyorum ki nedense gelmesini bekliyorum oturalim konusalim diye. nisanlimi ailemden bi kac goren olmus kendini epey bi dagitmis uzuldumu oda sizce benim gibi. yoksa uzulmus gibimi yapiyor aklinca :(

3 ayır konuşmuyorsanız zaten bu bitmiştir. Ayrılmışsınız siz, hala nişanlım diyorsunuz. Evet o nişan bozulmuş, o yüzük geri verilince nişan bozulmuş oluyor.

yuzugu vermedim o an bana git diyince cikardim ama bende yuzugum.

Terbiyesizler
Sen nisani atmissin evet ama onlarin da senin uzerindeki baskisina az bile yapmissin bence
Basini kapa, calisma,etek giyme ne drmek? Onlara mi soracskmissin? Cok sinirlendim
Ogullarinin totosunda don yoksa defolsun gitsin madem!

ya biz sevgiliyken boyle degildiki. bana herseye tamam diyodu. ne zaman sozlendik aileside kendiside kuheylan kesildi basima. nisanlandigimdan beri agliyorum. ama onuda cokkkkk seviyorum. nasil vazgecicem onuda bilmiyorum. yuzugu cikardim evet ama dayanamadim bana ailemin onunde git demesine. annemle babam zaten istemiyodu ben seviyorum diye tamam dediler bu ise. ama simdi babam cok kiziyo ben sana olmaz dedim dinlemedin beni bak iste diye.

nasıl nişan o ?
yüzük çıkmış kavga edilmiş bu iş bitmiş !!!
herkes yoluna baksın durumuna gelinmiş?
sen tercihini yapmışsın sorun ne o halde ?

ya biz sevgiliyken boyle degildiki. bana herseye tamam diyodu. ne zaman sozlendik aileside kendiside kuheylan kesildi basima. nisanlandigimdan beri agliyorum. ama onuda cokkkkk seviyorum. nasil vazgecicem onuda bilmiyorum. yuzugu cikardim evet ama dayanamadim bana ailemin onunde git demesine. annemle babam zaten istemiyodu ben seviyorum diye tamam dediler bu ise. ama simdi babam cok kiziyo ben sana olmaz dedim dinlemedin beni bak iste diye.

bir git şuradan dedi diye yüzüğü çıkarıp adamın eline tutuşturmuşsunuz olay bitmiş nişan atılmış tabii ki yüzük çıkarıp vermenin başka anlamı var mı sizce? artık her şey bitmiş hala yüzük atmakla nişan bozmuş oluyormuşum diyorsunuz ve sanki konuşması gerekiyormuş gibi 3 aydır merhaba bile demiyor diyorsunuz kusura bakmayın da yüzüğü atan kıza ne desin Allah aşkına. Hala bittiğini idrak edemediniz sanırım. Ortada nişan da sevgili de kalmamış kabul edin önünüze bakın onu fevri hareket ederken düşünecektiniz.

Back
X