Dertliyim kederliyim :(

senin cevabina kotu demek istemedim ama ben su an zaten desteklenmeye ihtiyacim var anla benide lutfen. ben uc aydir agliyorum durmadan. ben bibucuk sene konustumda nasil anlayamadim boyle bi kisilikte oldugunu. bibucuk senemi nasil gecirdim onunla diye. iki bucuk senem onunla gecti nisan kisminida sayarsak. iyimi kotumu paylastim aramizda bes dklik mesafe var ayrilinca hep gozumun onunde olcak hep gorcem onu anliyomusun :'( :'( inan durumum cokk kotu

bak ben sana bişi söyliyim mi?
9 yıllık aşkımı hayatım deiğim adamı 20 günde terk ettim ben gözyaşı dökmek acı çekmek ne demek ben senden daha iyi bilirim.
aşkımı bıraktım ben gömdüm.
6 ayda evlendim bi tane oğlum var.
sevdiğim aşık olduğum adam ne yaptı evlendi hemde çok mutlu hayatında hiç ben olmamışım gibi gezip tozup eğleniyo peki ya ben ?
o yüzden ağlama üzülme boşver bak hayatına ezilen yok olan sen oluyosun başkada bişi olmuyo bu da benden sana bi tavsiye.

bak ben sana bişi söyliyim mi?
9 yıllık aşkımı hayatım deiğim adamı 20 günde terk ettim ben gözyaşı dökmek acı çekmek ne demek ben senden daha iyi bilirim.
aşkımı bıraktım ben gömdüm.
6 ayda evlendim bi tane oğlum var.
sevdiğim aşık olduğum adam ne yaptı evlendi hemde çok mutlu hayatında hiç ben olmamışım gibi gezip tozup eğleniyo peki ya ben ?
o yüzden ağlama üzülme boşver bak hayatına ezilen yok olan sen oluyosun başkada bişi olmuyo bu da benden sana bi tavsiye.

Haklisin oda turkiyeye tatil yapmaya gitti arkadasiyla. sensiz asla turkiyeye gitmem derdi ama arkasina bakmadan cekip tatile gitti.

Evet oyle. cehenneme birakti beni kendisi plajlarda diskoteklerde gezdi.

ohh vur patlasın çal oynasın hopppaaa ...
sen düşün taşın
memlekette çok adam var rabbim hayırlısını nasip etsin bu günlerini gülerek hatırla kahkahayla mutlu ol sadece diycek başka bişi yok ?

o tatile senin canın cehemmeme o kadar demi ?

tartismamizdan iki gun sonra konusmaya cagirdim geldi ve bana dediki sana deger verdim agzima bilmem naptin dedi. afedersin. dogum gunumden bi hafta once kavga cikardi amcamlarin evine etek giymeden geldin seni sildim kalbimden dedi. on gun konusmadi bana. deger verdigi nasilda belli hediye beklemedimde bi nice yillara bile demedi bana. hep kendisini hakli cikarir her konuda herseyde. bana iyi geldigi zamanlarda oldu yanimda oldugunda kendimi iyi hissediyodum ama boyle yapmasi beni yaraladi yikti beni

benim ocakta yemeğim şimdi gelicek kocam var bide oğlum var bacım ben diyceğimi dedim sana ?

ohh vur patlasın çal oynasın hopppaaa ...
sen düşün taşın
memlekette çok adam var rabbim hayırlısını nasip etsin bu günlerini gülerek hatırla kahkahayla mutlu ol sadece diycek başka bişi yok ?

insallah ama ben bi daha birine zor guvenirim. ilk askimdi herseyi ilk onunla yasadim ben. en guzel gulmemide en cok agalamamada o sebep oldu

Kaynananin seni sevmemesi icin ozel.bir senebi ihtyacin yok onlar.kendileri gayet guzel.buluyorlar bu sebeplerden ,nisanlin gercekten asikmi? birinci soru bu ikincisi boyle.anne kuzusuyla.nereye kadar

Baristirmak isterlerse gelirlerse bize anlasmaya geldik boyle olmaz falan derlerse napiyim ben peki ?? Valla kafam oyle karisikki napcami bilmiyorum
Tüm dünya toplanip baristirmak icin kapiniza gelse ne fayda? Nisanliniz zaten istemiyor, bu ikinci ayrilik. Daha önce size acik acik demis sana sevgim bitti diye. Annesinin zorlamasiyla gelmis kapiniza kendi istegiyle degil. Babaannesinin baristircam bunlari demesine mi güveniyorsunuz? Bir üc ay daha gecsin baska kiz bulurlarsa sok olmayin. Herkes size fikir birligi edip bu is olmaz birak artik diyor. Hala kapiya gelirlerse ne yapayim diye soruyorsunuz. Yapmaniz gereken sey ben coktan yüzügünüzü verdim bitti bu is demek. Nisanlida is yok, ailede is yok, anne babaniz razi degil, kayinvalide istemiyor, sizi oldugunuz gibi kabul eden yok. Neyin israri yapismasi bu? Yaslariniz kac merak ettim.

Tüm dünya toplanip baristirmak icin kapiniza gelse ne fayda? Nisanliniz zaten istemiyor, bu ikinci ayrilik. Daha önce size acik acik demis sana sevgim bitti diye. Annesinin zorlamasiyla gelmis kapiniza kendi istegiyle degil. Babaannesinin baristircam bunlari demesine mi güveniyorsunuz? Bir üc ay daha gecsin baska kiz bulurlarsa sok olmayin. Herkes size fikir birligi edip bu is olmaz birak artik diyor. Hala kapiya gelirlerse ne yapayim diye soruyorsunuz. Yapmaniz gereken sey ben coktan yüzügünüzü verdim bitti bu is demek. Nisanlida is yok, ailede is yok, anne babaniz razi degil, kayinvalide istemiyor, sizi oldugunuz gibi kabul eden yok. Neyin israri yapismasi bu? Yaslariniz kac merak ettim.

ben 22 nisanlimda benden alti ay kucuk.

bu mu aşık adam? siz aşık adam görmemişsiniz.
ucuz kurtulmuşsunuz bir de nişanlınız değil eski nişanlınız

Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsun. üzülmek yerine yat kalk şükret ve dua et gercekten karşına seni seven biri çıksın...

bu mu aşık adam? siz aşık adam görmemişsiniz.
ucuz kurtulmuşsunuz bir de nişanlınız değil eski nişanlınız

Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsun. üzülmek yerine yat kalk şükret ve dua et gercekten karşına seni seven biri çıksın...

ilk defa benimle bu kadar ilgilenen birisi oldu. bende nerden bilebilirdimki beni sevmedigini. sevdi zannettim bende ona kapildim o ne derse yapmaya calistim gel dedi geldim git dedi gittim yapma dedigini yapmadim. ama simdi deger vermeyen ben oldum ve birakilip terkedilende ben oldum. yuzugu ben cikardim evet ama kendiside bi ay once aynisini yapmisti. kendisi yapinca bisey olmadi ama ben yapinca irtibat tamamen kesildi.

fazla şımartmışsın da ondan böyle olmuş.
seni yargılamak haddime değil yanlış anlama ama bi erkeğin her dediğini yaparsan sonuç böyle oluyo işte gercekten kurtulduğuna şükret ilerde çok daha büyük sorunların olurdu çünkü.

fazla şımartmışsın da ondan böyle olmuş.
seni yargılamak haddime değil yanlış anlama ama bi erkeğin her dediğini yaparsan sonuç böyle oluyo işte gercekten kurtulduğuna şükret ilerde çok daha büyük sorunların olurdu çünkü.

Bilemedim ben. Simarmaz hep ayni kalir zannettim. cunku o beni seviyo diye ben simarmiyodum sadece mutlu oluyodum. sevdigini zannetmisim ama oyle degilmis. beni kac kez ayrilikla tehdit etmesine ragmen hep sustum hep ben aradim sordum onu. cunku ben sevdim onu. beni sevmedigini bile bile hâlâda seviyorum onu. odamin her yeri o telefonum hep o ceyizlerimi onunla mutlu evim olcak diye aldim. simdi ceyizim olan odaya girmek bile istemiyo canim

Bazen burda okuduğum şeylerin troll olması için dua ediyorum ya vallahi.
Arkadaş seni Allah kurtarmışta farkında değilsin.Ayrıca nişanı atmışsın artık.Ek olarak zaten özür mözür dileme adam anasının ağzına bakıyor senin için hiç bişey yapamam diyor seni millete karşı korumuyor.Sen bu adamla evlensen tek bişey için evlenirsin yani.Onuda burda söylemek istemiyorum şimdi.Ek olarak bu şey herkeste var bence gerek yok bu kadarına.Aklını başına al.Normal ol.Bırak aramaasın zaten yapma Allah askına ya hayret.

kimse seni umursamıyor neyin kafasını yaşıyorsun
ne diyelim git zorla barış mı?
biraz mantıklı düşün tarafsızca yazdıklarını oku

Back
X