- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
öyle söyleme, daha karşına niceleri çıkacak sen bile şaşıracaksın
insallah :'(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle söyleme, daha karşına niceleri çıkacak sen bile şaşıracaksın
senin cevabina kotu demek istemedim ama ben su an zaten desteklenmeye ihtiyacim var anla benide lutfen. ben uc aydir agliyorum durmadan. ben bibucuk sene konustumda nasil anlayamadim boyle bi kisilikte oldugunu. bibucuk senemi nasil gecirdim onunla diye. iki bucuk senem onunla gecti nisan kisminida sayarsak. iyimi kotumu paylastim aramizda bes dklik mesafe var ayrilinca hep gozumun onunde olcak hep gorcem onu anliyomusun :'( :'( inan durumum cokk kotu
bak ben sana bişi söyliyim mi?
9 yıllık aşkımı hayatım deiğim adamı 20 günde terk ettim ben gözyaşı dökmek acı çekmek ne demek ben senden daha iyi bilirim.
aşkımı bıraktım ben gömdüm.
6 ayda evlendim bi tane oğlum var.
sevdiğim aşık olduğum adam ne yaptı evlendi hemde çok mutlu hayatında hiç ben olmamışım gibi gezip tozup eğleniyo peki ya ben ?
o yüzden ağlama üzülme boşver bak hayatına ezilen yok olan sen oluyosun başkada bişi olmuyo bu da benden sana bi tavsiye.
Haklisin oda turkiyeye tatil yapmaya gitti arkadasiyla. sensiz asla turkiyeye gitmem derdi ama arkasina bakmadan cekip tatile gitti.
o tatile senin canın cehemmeme o kadar demi ?
Evet oyle. cehenneme birakti beni kendisi plajlarda diskoteklerde gezdi.
o tatile senin canın cehemmeme o kadar demi ?
ohh vur patlasın çal oynasın hopppaaa ...
sen düşün taşın
memlekette çok adam var rabbim hayırlısını nasip etsin bu günlerini gülerek hatırla kahkahayla mutlu ol sadece diycek başka bişi yok ?
benim ocakta yemeğim şimdi gelicek kocam var bide oğlum var bacım ben diyceğimi dedim sana ?
Tüm dünya toplanip baristirmak icin kapiniza gelse ne fayda? Nisanliniz zaten istemiyor, bu ikinci ayrilik. Daha önce size acik acik demis sana sevgim bitti diye. Annesinin zorlamasiyla gelmis kapiniza kendi istegiyle degil. Babaannesinin baristircam bunlari demesine mi güveniyorsunuz? Bir üc ay daha gecsin baska kiz bulurlarsa sok olmayin. Herkes size fikir birligi edip bu is olmaz birak artik diyor. Hala kapiya gelirlerse ne yapayim diye soruyorsunuz. Yapmaniz gereken sey ben coktan yüzügünüzü verdim bitti bu is demek. Nisanlida is yok, ailede is yok, anne babaniz razi degil, kayinvalide istemiyor, sizi oldugunuz gibi kabul eden yok. Neyin israri yapismasi bu? Yaslariniz kac merak ettim.Baristirmak isterlerse gelirlerse bize anlasmaya geldik boyle olmaz falan derlerse napiyim ben peki ?? Valla kafam oyle karisikki napcami bilmiyorum
Tüm dünya toplanip baristirmak icin kapiniza gelse ne fayda? Nisanliniz zaten istemiyor, bu ikinci ayrilik. Daha önce size acik acik demis sana sevgim bitti diye. Annesinin zorlamasiyla gelmis kapiniza kendi istegiyle degil. Babaannesinin baristircam bunlari demesine mi güveniyorsunuz? Bir üc ay daha gecsin baska kiz bulurlarsa sok olmayin. Herkes size fikir birligi edip bu is olmaz birak artik diyor. Hala kapiya gelirlerse ne yapayim diye soruyorsunuz. Yapmaniz gereken sey ben coktan yüzügünüzü verdim bitti bu is demek. Nisanlida is yok, ailede is yok, anne babaniz razi degil, kayinvalide istemiyor, sizi oldugunuz gibi kabul eden yok. Neyin israri yapismasi bu? Yaslariniz kac merak ettim.
bu mu aşık adam? siz aşık adam görmemişsiniz.
ucuz kurtulmuşsunuz bir de nişanlınız değil eski nişanlınız
Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsun. üzülmek yerine yat kalk şükret ve dua et gercekten karşına seni seven biri çıksın...
fazla şımartmışsın da ondan böyle olmuş.
seni yargılamak haddime değil yanlış anlama ama bi erkeğin her dediğini yaparsan sonuç böyle oluyo işte gercekten kurtulduğuna şükret ilerde çok daha büyük sorunların olurdu çünkü.