Dertliyim kederliyim :(

ilk defa benimle bu kadar ilgilenen birisi oldu. bende nerden bilebilirdimki beni sevmedigini. sevdi zannettim bende ona kapildim o ne derse yapmaya calistim gel dedi geldim git dedi gittim yapma dedigini yapmadim. ama simdi deger vermeyen ben oldum ve birakilip terkedilende ben oldum. yuzugu ben cikardim evet ama kendiside bi ay once aynisini yapmisti. kendisi yapinca bisey olmadi ama ben yapinca irtibat tamamen kesildi.

Yapma lütfen yaşın 22, "ilk defa biri benimle ilgilendi" gibi bir cümle kurmak için çok gençsin, yine olur daha iyisi olur. Şimdiden seni istemeyen bir kv evlenince neler yapar kimbilir. ESKİ nişanlın desen anne ağzına bakıyor ki buraa evlenmeden önce annesi ile olan ilişkisi normal olup evlenince tam bir anacı olan erkeklerin sayısı haddinden fazla, senin ki evlenince ne olur bilemicem. Yazdıklarını okudum yat kalk şükret haline. Hayret ediyorum şu an üzülüyor olmana 3 ay geçmiş artık mantıklı düşünmeye başlamış olman lazımdı.

Nişanlının işine gelmiş yüzüğü çıkarman
Seven adam o kadar zaman görmemeye tahammül edemez bi yolunu bulur görüşür.
Aile evlendikten sonra sürekli müdahale edecek bir yapıda.
Gel dediğinde geldim git dediğinde gittim o ne dediyse yaptım demişsiniz özür dilerim siz onun nesi oluyorsunuz? O ne isterse değil siz ne isterseniz size yakışan şekilde yapmalısınız. Birey olarak...
Bir ay öncesinde o yapmış aynı şeyi
E siz Herzaman tak çıkar yapmışsınız evlenince ne olacak?
Aile yanında küçük düşürme... Bu konu beni sinirlendiriyor yeterince.

Eğer ailesi istemiyorsa evlensenizde, çocuğunuz olsada istemeyecek. Nişanlınız şimdiden ailesinin tarafında ve 3 ay da 1 kere bile aramamış. Bence daha fazla uzatıp da kendini üzme. Umarım sevgini hakedecek kıymetini bilecek biriyle tanışırsın.

Eğer ailesi istemiyorsa evlensenizde, çocuğunuz olsada istemeyecek. Nişanlınız şimdiden ailesinin tarafında ve 3 ay da 1 kere bile aramamış. Bence daha fazla uzatıp da kendini üzme. Umarım sevgini hakedecek kıymetini bilecek biriyle tanışırsın.
Nişanlının işine gelmiş yüzüğü çıkarman
Seven adam o kadar zaman görmemeye tahammül edemez bi yolunu bulur görüşür.
Aile evlendikten sonra sürekli müdahale edecek bir yapıda.
Gel dediğinde geldim git dediğinde gittim o ne dediyse yaptım demişsiniz özür dilerim siz onun nesi oluyorsunuz? O ne isterse değil siz ne isterseniz size yakışan şekilde yapmalısınız. Birey olarak...
Bir ay öncesinde o yapmış aynı şeyi
E siz Herzaman tak çıkar yapmışsınız evlenince ne olacak?
Aile yanında küçük düşürme... Bu konu beni sinirlendiriyor yeterince.

Haklisiniz hepiniz ama kalbimde aklimda duruyor daha o kişi. Hep onu dusunuyorum aklimdan cikarmak istesemde cikmiyor. Kendimi ucuruma surukluyorum bunuda biliyorum ama kendimi alamiyorum. Saclarimda aklar oldu dusunmekten bu yasta. Ben cok sevdim ama o sevmemis beni ve ben kendimede cok kizginim onu boyle daha seviyorum diye

Haklisiniz hepiniz ama kalbimde aklimda duruyor daha o kişi. Hep onu dusunuyorum aklimdan cikarmak istesemde cikmiyor. Kendimi ucuruma surukluyorum bunuda biliyorum ama kendimi alamiyorum. Saclarimda aklar oldu dusunmekten bu yasta. Ben cok sevdim ama o sevmemis beni ve ben kendimede cok kizginim onu boyle daha seviyorum diye
Ağlarsın, üzülürsün, kahrolursun kabul
Elbette kolay değil
Ama değmeyecek biri için değer mi ?
İyi düşün, kendini düşün, yarını düşün...
Seçim senin

Back
X