dertliyim...

redpain

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
4
0
16
Edirne
anlatmamam gerekiyor artık unutmak için ama durup durup taşıyorum. iftira öyle bir musibet ki çamur atılıyor,çırpındıkça batıyorsun,temizliyim derken daha da pisleniyorsun. en güvendiklerin yanında olmuyor. aslında hayırlı olan etraftaki fazlalıklardan bahaneyle arınıyorsun ama yapılandan daha beter canını yakıyor dost bildiklerinin susmaları ve bir nasılsını çok görmeleri, isimlerinin şahit verilebileceğinin korkusuyla senden kaçmaları. Allah kimseyi namusuna şerefine onuruna yapılan iftirayla sınamaz umarım diye düşünürdüm. içimdeki buna göz yumanlar aynısıyla karşılaşsın umarım sesinden kurtulamıyorum. ben tacize uğradım. hakkımı savunurken ben suçlu oldum neredeyse. başıma gelmese hadi canım derdim taşlanır alimallah diye düşünürdüm. hırsızın hiç mi suçu yok diye isyan edecek durumdayım.kadın olmak çok zor. insan nasıl çırpınır ben yaşadım. nasıl yalvarır ben yaşadım. korkudan nasıl titrer ölsün ister o an ben yaşadım. her an aklımda her an midem kalkıyor. bana dokunmaya çalıştığı yerlerimden ne kadar yıkansam arınamıyorum. şikayetçi olunca başıma gelene inanamıyorum. kendi isteğiyle geldi, zaten bunlar yaşadığımız şeylerdi diye karşı ifade tutanağı ve fokur fokur kaynayan mesai arkadaşlarım.hakkımda konuştukça bana sevap kazandırıyorlar ama onlar bir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ederken, o pislik mazlum edebiyatı yapıp elini kolunu sallar şekilde gezerken ben eve kapandım ve her gün yeniden ölüyorum. bana çok az kişi destek oldu. arkadaşlarımın biçoğu kolumu masaya çarptım muamelesi yaptı. ben nasıl iğrenç bi hayatın içinde kimlerin arasındaydım ki hala herkesin vicdanı rahat bir tek ben acı çekiyorum. şikayetçi de oldum ama şu bi haftaya bakınca tek bir madur var ben, ceza yok, suçlu da neredeyse ben. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. kaşınanı kaşırlarmış.

sakın eve kapanma savaş... allahın belası cok memlekette savasmazsan bi başkasınada aynısını yapar bu pislikler. bakma kmseye senın basın dikse canım hiç korkma. kimin ne dediğinede bakma. benımde aynısı geldi basıma aynı senın gibi depresyona girer gibi oldum ama ayıldım sonra

bak canım sana bı tiyo. kadın derneklerıne git olayı anlat. bak varya o adamı iş yerınde bi rezil ederlerki bı daha kımenın yüzüne bakamaz bıde yerel gazeteci bu gitsin iş tacz davasından yargılanıyormussunuz ılk tacizinizmi? bu kızınız varmı diye bı ıkı soru sorsun mılletın içinde bak ne oluyo. kalk ve hemen toparlan hemen bişeyler yapman lazım sen haksızmısında susup oturuyosun ne olur kalk ve toparlan. planını yap vardır samımı arkadasın bulamazsan gazeteci bı tane gzetesi kılığında baskası gitsin. varya anasının karnından cıktığına pişman olmassa bende elif değilim. ailesini ara karısı varsa onu ara. sana der kasınmasaydın falan filan. fakat annesi olsun karısı olsun sana oyle derler ama adamı maafederler. suratına tükürürler. telefon görüşmesini kaydet bu arada pis herif ailemi rahatsız edeiyo diyebilir mahkemede. telefonda ağla ağlaki daha beter gitsin ailesi üstüne ne huzur kalsın ne mutlıuluk evinde. dinimizcede misliyle cevap vermek haktır kula saakın utanm o utansın.

mahkemeye güvenme canım sen kes cezasını. sevgili saygı değer kanunlarımızda tazcize uğrayan tacize uğrdığını ispat etmek zorundadır diye bı kural var. tabı dolayısıyla kimse sahıt olmaadığından ispatta edemeyecegın için dava düşer sen onu rezil et etki sokağa o cıkamasın.

aslında aileden yardım istetme aklıma yatar gibi.çünkü bu adamın bana ilgisi bi saplantı. biliyorum burada da kapanmayacak. ama hakkımı savunmaya çalıştıkça pislik üstüme bulaşıyor. başka bir şey olduğu yok.

görüşmeye isteyerek gitmediğime dair mesajlar var elimde aslında. ısrar ve tehdit aldtında gittiğim açık. ifadesini de yalan verdi. benim sevgilim ama beni aldatıyor filan dedi. aylardır nasıl yalvardığına dair hatta bana verdiği rahatsızlıkları ele veren mesajları da var ama tek olmayan uğraşmalık güç.

Tehditten kasıt nedir ? Neye mecburdun gitmek zorunda kaldın ? İki rafa ve yaşanmışlıklara bakmadan tek taraflı yorum yapılması yanlış bana göre ve sen haklıysan doğru er geç ortaya çıkar kimsede kimsenin hakkı kalmıyor ve yalanın ömrü vardır. İçine ve eve kapanma hayatına devam et bu şekilde ruhsal hastalıkların gerçekleşir Allah korusun.

sen kendinden eminsen kimseden utanma çekinme eve kapanıp sana atılan çamurları kabullenmiş gibi davranma bak elinde mesajlarda varmış haklılığını ispat edebilirsin o pislik adam ceza almasa bile rezil olmasını sağla sessiz kalıp içine kapanırsan asıl o zaman herkes seni suçlayabilir ama başın dik kendini savunursan er geç haklı ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…