dertliyim

Isin zor allah yardimcin olsun o adam konuşsan da değişmez için de pislik olduktan sonra o kendinden rahatsız değil sen ömür boyu her gün her dakka sinir olduğunda kalırsin bitane de bende var asla değişmiyor hatta konusamiyorum bile gururu kırılıyor Muş .nerdeyse üstüme yürüyecek hakaret küfür ellerini yıka bile diyemiyorum ben çok geç kaldım kahretsin sen kurtulmaya bak derim.

Off bosan bacım ya.teke gibi kokar o adam insanın canı yanasmakta istemez.iyiki senede üç defa oluyormuş fazlasını bunyen kaldırmaz bence :-(

çocuğu bile yıkıyor da kendi yıkanmıyor mu

sanki bana çelişik bir durum gibi geldi

bana çocuğu yıkamak daha zor geliyor da

adam onu yapıyor kendini yıkamıyor mu
evet cunku ben yemek yaparken esime cocuklari yika diyorum ondan yikiyor yoksa kendisi yapmaz ben demesem

evet gunde durmadan dusunuyorum ikide bir kara degistiyorum bu ikinci evliligim bunu basarasim vardi, cunku ilk esim baska bir kadinle gitti

Erkeklere evlendikten bir süre sonra ne oluyo çözemedim. Burda o kadar çok kadın bu dertten şikayetçi ki. Kişilikleri boyle duyarsız, soğuk desen değil çünkü eşleri dışındaki insanlara iyi davranıyorlar. Neden eşlerine karşı bu kadar bencil ve kaba oluyorlar . Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten

anlayisiniz icin tesekur ederim, zor bir durumdayim gercekten ama karar vermem lazim ya cekecegim ve hayatim mutsuz gececek yada birakacagim oyle degil mi

aynen bende oyle yapacagim kurtulacagim, oyle biktircam ki evden o kacacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…