dertliyim

Ne demis peygamber Efendimiz..eşinin sevmediği yönü olanlar sevdigi yönlerine baksinlar...ben peşini birakmiyorum..gece dişini fircala..yatacaksak once duş al..hergun camasir atcam deyip kiyafetlerini aliyorum..napayım 10yildir baş edemedim..

konuş önce bence eğer kendi yolunda gitmeye istekliyse yol ver gitsin. en azından evliliğin için birşey yapmadım demezsin.

cocuklara cok iyi bakiyor, okula goturur, banyolarini aldirir o acidan sorun yok

Benim eşim duzensiz ailede büyümüş aile terbiyesinden noksan..kv yetistirememis..ben hep esime derim 10 yilda ormandan tarzan alsaydim beyefendi olurdu..ama sen israrla devam ediyorsun bu pisligine ama laftan anlamiyor..yorulan ben oluyorum..ellerimde sinir sikismasi var..dr hic bi is yapmicaksin diyor mümkündü sanki

bende oyle yapiyorum ama nereye kadar, hayatimin sonuna kadar boyle mi yapacagim

ister dinle ister dinlemezliğe vur ama ben bu konuyu konuşacağım lkonuşmam bitmeden lafımı kesme deyin bence siz yine bir anlatın duvara anlatır gibi bağırsın çağırsın yine anlatın onun bir kulağı sizdedir merak etmeyin. sonuç bulamıyorsanız kapıyı açı ve gidin bir anda bulamasın sizi ona bak gidiyorum boşancam filan demeyin. onun içine oturur o hareket

bilmiyorum ne yapacagiz hayat kisa. sen kac yasindasin ben 42 yasindayim artik pek de gernc sayilmam ve dusunuyorum tekrar hayatimi karabilirmiyim, gelecegimi cok karanlik goruyorum

evet haklisiniz cok yoruldum fakat cocuklar icin tekrar ve tekrar denemek istiyorum.ama ona karsi hic bir sevgi kalmadi bende zaten evde arkadas gibi yasiyoruz

İçerisinde olduğunuz sosyo-kültürel yapıyı bilmeden boşanın yahut sabredin demek çok zor. Çünkü bizim toplumumuzda bazen en kötü evlilik, boşanmaktan iyi olabiliyor.

Söylenebilecek tek şey hayatınızın bir ömür - boşanın ya da devam edin - bu insanla ortak bir kertede buluşacağı. Çünkü çocuklarınız var.

33 yasindayim..onun negatifligi bana bulaşmasın die hic psikolojimi bozmuyorum..evde totom yer yüzü gormesede bu durumdan spor yapıyormuş gibi mutlu oluyorum..onun pasagiyla bogulmuyorum..fazladan kendine bakiyorum ilk zamanlar cok bocaladim..

sırf çocuklar için katlanıyorsanız bence ziyan edersiniz yaşamınızı. onlar bir şekilde büyür gelişir kendi hayatını kurar profesyonel yardım alın ilk önce kendiniz ve çocuklarınız için boşanma devresinde yaşları bilmiyorum sonra gerisi gelir. siz bu dünyaya kendi hayatınızı yaşamak için geldiniz herkes gibi.olmak ve yaşamak istediklerinizi açığa çıkarın derim.

ben fransa da yasiyorum ve esim yabanci, bunu ilk tanistigim zaman dusunemedim fakat simdi problem oldu cunku bazen bir eksiklik hisediyorum ve keske bir turle evlenseydim diyorum kendi kendime

Bende o yokmus gibi davraniyorum..cocuklarimla cok mutluyum..ben hep kalabalik bi aile olmaktan yanaydim..hayallerimi bozmasina izin vermicegim..dedim ve vermiyorum. .sende kendine gel mutluluk onun elinde degil..kendine sevgiyle bak kendini sev onemse ben geçen sene kendimi sevmeye basladigimda 88 kilodan 57 kiloya indim..ve kendime olan guvenim artti..hersey sende bitiyir

evet cok dogru, onlari mi kendimi mi duseneyim bilmiyorum yalniz daha cok kucukler 3 ve 4 yasindalar

esimi tanimadan once kendime cok iyi bakardim makyassiz evden cikmazdim ve zayiftim simdi 20 kilo aldim ve esim gibi kendime bakmaz oldum suslenmiyorum disariya cikasim gelmiyor iste uzum uzume baka baka

şimdi kişilk gelişimi zamanı ya eşinize benzeyecekler ya size yani model olacaksınız bir nevi eğer çok yaşları küçük dersen. gizil dönemi bekleyebilirsin.bu da en küçük 7 yaşına gelmesi demek öbürü 8 olur. 9. yaş olmadan büyüğün bitirmeniz lazım ergenlik dönemine girer büyüğü. bu yaşlarda fazla etkilenmezler. ama sevgi kalmamışsa yani zor bir gün aynaya baktığınızda bu ben miyim yada bu kim demenizi istemem. yada aynı evde kendi hayatlarınızı yaşamayı teklif edin. kendi işini kendi görsünn siz de kendi hayatınızı. öyle çok yapan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…