Dertliyimm

Missbohem

Bu dünyada huzur yok
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
1.002
734
38
41
Evet derdim şu bayanlar. Bu dünyada herkese kız kardeşten kuzenden teyzeden bool boll dağıtan rabbim bana neden bunların 1ini bile vermemiş. Bende akşam akşam buna dertlendim. Annem beni geç dogurmuş çok yaşlı. Hiç teyzem yok kuzenim yok. Kız kardeşim yok. Kuzenlerimde kardeşlerimde erkek. Yalnız hissediyorum

Kıyamam size çok tatlısınız!Gerçekten bir kız kardeşinizin olmaması büyük eksiklik.Çoğu aile erkek çocuğunun olmasını istiyor ancak her annenin bir kızı olmalı bence:))Çünkü erkeklerin dünyası çok farklı,eğer evliyseniz bir kaç çocuk yapın çünkü insanın en iyi arkadaşı Kardeşidir..

Annemde bir sürü çocuk yapmış ama tek kız benim yaa

3 ablam var iyiki var abilerin olmasi cok guzel ama abla cok baska bisey.benimde teyzem yok cok merak ediyorum acaba insanin teyzesinin olmasi nasi bi duygu.mesela ben yegenlerimi cocugum gibi seviyorum acaba teyzemde beni oyle sever miydi.dayimlarla bayramdan bayrama gorusuruz amcamlarla daha samimiyiz ama teyzemle nasi olurduk diye hep merak ediyorum

O boşluğu arkadaşlar en iyi dolduran kişiler oluyor bazen. Çok düşünmeyin, yakın arkadaşlarınızla aranızdaki bağı güçlendirin, bu eksiklikleri unutursunuz :)

Benim bir arkadaşım aynı dertten muzdaripti.annesini erken kaybetti. Teyzesi halası yoktu dayısı amcası vardı. Kuzenleri cogunlukla erkekti.Bir erkek kardeşi vardı. İki oğlu olmuştu
Hep derdi bir teyzem bir ablam olsaydı diye..
Onun yaşadıklarını görünce hak vermiştim Size de hak veriyorum şimdi

Umarım hayırlı arkadaşlarınız olur.. bir nebze de olsa yoldaş olacak

Bende hep kiz kardesim olsun istemisimdir kuzenlerim var ama uzak sehirdeler herzaman gorusemiyoduk iki abiyle buyudum ve evet aslinda bende yanliz buyudum desem yeridir.. abimler gezer tozar ben evde annemle babamla otururdum :) hep kizkardesim olsun isterdim simdi evliyim bi kizim oldu onunla hayal kuruyorum buyudugunde beraber gezer alisverise gideriz diyorum nasil olur bilmiyorum ama bi kizkardes eksikligini hep yasadim bende :)

Benimde kız kardeşim yok, eksikliğini herzaman hissediyorum, teyzelerim ve 5 er kızları var , ama maalesef kız kardeşin yerini tutmuyor, bazen telde konuşurken şu cümleyi duyuyorum , bacım x bacım arıyor başka zaman görüşürüz seninle hadi sana iyi günler :) . Ben onlara yakınlaşmaya calışsamda hep bişeylerin eksikliğini hissediyorum, yapacak bişey yok, kendi dünyamda mutlu olmayı öğrendim, sende boşver arayış içinde olma , durum değişmiyor

Kardes sahibi degilim tekim ama kuzen ve teyzem var.
Teyzemle hicbir zaman dogru durust iletisimimiz olamadi, gorusmuyoruz.
2 kiz kuzenim var biri hemen hemen benimle yasit kardes gibi buyuduk ama asla kimse kimsenin kardesinin yerini tutmuyor onu soyliyim. :) Simdi ikimizde evli ve uzaklardayiz cok nadir gorusuyoruz olsa da olur olmasa da...
Ben bir eksiklik hissetmiyorum. Bu kisilere sahip olmak herzaman iyi baglarinin olacagi anlamina gelmiyor.

Benim annem de babam da evlerinin en küçükleri.Kuzenlerim çoluklu çocuklu 40 45 yaşında insanlar.Benim de yok gibi yani.Millet kuzenleriyle plan yapar eder kuzenim yok diye dertlenirim bazen.

Aa benim hayatımla aynı valla. Benimde 2 abim vardı onlar evde hic durmaz gece gündüz gezerdi annem babamla evde otururdum bende çunku babamda annemde asosyaldi disari cikmazlar benide cikarmazlardi bende yalniz buyudum. Çok kötü günlerdi. Şimdi benimde kız bebegim var. Resmen aynı şeyleri yaşamışız

Benim annem de babam da evlerinin en küçükleri.Kuzenlerim çoluklu çocuklu 40 45 yaşında insanlar.Benim de yok gibi yani.Millet kuzenleriyle plan yapar eder kuzenim yok diye dertlenirim bazen.
Evet yaa millet kuzenleriyle kiz kardesleriyle tatillere gidiyo toplanip her yaz görüyorum. Benim bi kahveye çikicak kimsem yok bırak tatili

Oov 5er kız kardeş olunca sana yüz vermezler doğru haklısın. Onlar birbirine yeterde artar bile ama bu kuzenimizde yalnız tek kız onuda içimize alalim diye empati yapamayan sığ insanlar demekki. Valla olmayan biseyi arayamam zatende düşününce dertleniyorum

Siteye yeni girebildim kızlar bebekten dolayı kusurabakmayın. Son günlerde görüstügüm arkadaslarimdan komşulardan falan kiz kardesleriyle kuzenleriyle yazlari toplanip otellere tatillere gittiklerini bu yazki planlarini anlatiyorlar. Bendede hicbiri olmayinca iyice bi üzülüyorum haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…