• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertmi bilmem ama :(

arzugacava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
110
1
26
İstanbul
arkadaşlar dertmi bilmiyorumda sabah tuvalete kalktığımda banyoda karafatma gördüm :( o kadar tiksiniyorum ki o böcekten anlatamam. evimde daha yeni sıfır nerden geliyor bilmiyorum. başına daha önce böyle birşey gelen varmı nasıl kurtuldunuz bu hayvandan. evide hergün işten gittiğimde süpürür çamaşır suyu ve sirkeyle silerim. sabah görünce resmen midem bulandı. şimdi kafamda kuruyorum ürermi acaba diye evde birde 11 aylık kızım var emekliyo. offf allahım ya ne yapıcam ben. evden bile taşınmayı düşünüyorum ne olur yardımmmmm :(

Kara fatmalar çok çabuk üreyen bir böcek türüdür canım,birçok yumurtası olur,özellikle parke,buzdolabı,gardolap,bulaşık makinesi,vestiyer gibi yerlere bırakırlar yumurtalarını yapmanız gereken ilaç firması çağırarak evin her tarafını baştan aşağı ilaçlatmak eger kendiniz ilaçlarsanız faydası olmaz.

son çare öyle yapıcam herhalde valla iş yerindeyim içim içime sığmıyor sinirlerim bozuldu. dışardanmı geldi banyo giderindenmi geldi anlamadım

Kızlar az önce belediyeye twitt attık cevap geldi düzenli ilaçlanıyor ama konuyla ilgileneceğiz diye inşallahhh

Düzenli ilaçlanan yer neresi park ve bahçeler mi oraların tabi ilaçlanması gerek ama oradaki ilaçların eviniz için faydası olmaz evinizi komple ilaçlatmanız gerek dedigim gibi çok çabuk üreyen bir böcek türüdürü.

ben de geçensene taşındım sıfır eve, kış başında taşınmıştık. o baharda mutfakta gördüm ilk kez, ben de acayip korkarım...sinir krizi geçirip ağlarım resmen... nasıl öldürdüm hatırlamıyorum. sonra 1-2 defa daha gördük..anladık ki, balkondan geliyorlar. ilaç aldık, hem püskürtülenden hem de bu 3 aylık tablet gibi olanlardan. bir süre sonra kayboldular. bu sene yine gördük :14::14: yine aynı ilaçlar falan, evimiz en üst kat, çatıdan ve balkon giderlerinden gelirlermiş. banyo mutfak giderleri ve lavabolar da geldikleri yerler. havalar iyice ısınınca kayboluyorlar korkmayın. siz markette satılan ilaçlardan alıp sıkın bu giderlere, tablet şeklindeki yemlerden de alıp mutfak dolaplarının altına, banyo tuvalete falan koyun mutlaka. giderleri gece kapatın bir de...

sadece evi ilaçlatmak yetmez bu arada, apartmanın da ilaçlanması lazım. korkunuzu çok iyi anlıyorum çünkü ben resmen kendimi kaybediyorum onları görünce. ama mücadele yolu var, ilaçlar işe yarıyor...

bende bundan 1 ay öncesi 4 5 tane aynı gece gördm ve her gece çıkmaya başladılar... internette baya bi araştırma yaptım ve çok kolay birşey öğrendm onu uyguladım ve 2 haftadır Allahıma çok şükür yok oldular kabartma tozu ve pudra şekerini her ikisindende aynı ölçüde olacak şekilde bir yerde karıştır ve bunları azar azar bir karton üzerine paylaştır evde geze bilecekleri yerlere yani buzdolabı çamaşır bulaşıkmakinesi mutfak dolabı içi ve banyo gibi yerlere yerleştir faydasını gören çok olmş ve bende gerçekten faydasını gördm inş sende faydasını görürsün cnm

arkadaşlar dertmi bilmiyorumda sabah tuvalete kalktığımda banyoda karafatma gördüm :( o kadar tiksiniyorum ki o böcekten anlatamam. evimde daha yeni sıfır nerden geliyor bilmiyorum. başına daha önce böyle birşey gelen varmı nasıl kurtuldunuz bu hayvandan. evide hergün işten gittiğimde süpürür çamaşır suyu ve sirkeyle silerim. sabah görünce resmen midem bulandı. şimdi kafamda kuruyorum ürermi acaba diye evde birde 11 aylık kızım var emekliyo. offf allahım ya ne yapıcam ben. evden bile taşınmayı düşünüyorum ne olur yardımmmmm :(

canım hemen ilaçlattır evını bnmde öleydi önemsemedim ilk ve çok çoğaldı dun ilaçlattım bende bakalım şimdilk ii ama bır an önce ilaçlattır evını

Dert olmaz mı ya ev taşıttı bana bu sebep :) Bahçe katıydı ne kadar ilaçlatsam da ışığı gören geliyordu maşallah... Ben baş edemedim evi taşıdım :)

bende bundan 1 ay öncesi 4 5 tane aynı gece gördm ve her gece çıkmaya başladılar... Internette baya bi araştırma yaptım ve çok kolay birşey öğrendm onu uyguladım ve 2 haftadır allahıma çok şükür yok oldular kabartma tozu ve pudra şekerini her ikisindende aynı ölçüde olacak şekilde bir yerde karıştır ve bunları azar azar bir karton üzerine paylaştır evde geze bilecekleri yerlere yani buzdolabı çamaşır bulaşıkmakinesi mutfak dolabı içi ve banyo gibi yerlere yerleştir faydasını gören çok olmş ve bende gerçekten faydasını gördm inş sende faydasını görürsün cnm

pudra şekeri koyayımda karıncalardan daha yeni arındım.. :) ev resmen hayvanat bahçesi :) kızım emeklerken karıncaları kovalıyordu :) önerin için çok sağol yinede

ben de geçensene taşındım sıfır eve, kış başında taşınmıştık. O baharda mutfakta gördüm ilk kez, ben de acayip korkarım...sinir krizi geçirip ağlarım resmen... Nasıl öldürdüm hatırlamıyorum. Sonra 1-2 defa daha gördük..anladık ki, balkondan geliyorlar. Ilaç aldık, hem püskürtülenden hem de bu 3 aylık tablet gibi olanlardan. Bir süre sonra kayboldular. Bu sene yine gördük :14::14: Yine aynı ilaçlar falan, evimiz en üst kat, çatıdan ve balkon giderlerinden gelirlermiş. Banyo mutfak giderleri ve lavabolar da geldikleri yerler. Havalar iyice ısınınca kayboluyorlar korkmayın. Siz markette satılan ilaçlardan alıp sıkın bu giderlere, tablet şeklindeki yemlerden de alıp mutfak dolaplarının altına, banyo tuvalete falan koyun mutlaka. Giderleri gece kapatın bir de...

Sadece evi ilaçlatmak yetmez bu arada, apartmanın da ilaçlanması lazım. Korkunuzu çok iyi anlıyorum çünkü ben resmen kendimi kaybediyorum onları görünce. Ama mücadele yolu var, ilaçlar işe yarıyor...

sen iyi yine öldürebilmişsin arkadaşım iyi cesaret ölüsünü bile alıp atamam ıyggghhh tiksinç hayvanlar... 1 ay önce balkonda görmüştüm eşim öldürdü attı tablet ilaçlardan aldı balkona mutfağa falan koydu da banyo aklımıza gelmedi bugün tekrar alacak onlardan banyoya koyacağız ay yazarken bile tuhaf oluyorum sanki üstümde geizyorlar. Offfff. Bu akşma eve gidince koltukları falan çekip heryeri süpürcemde yumurta falan bıraktılarsa temizlensin. Elektrikli süpürgenin torbasınıda atarım hemen.. Acaba saf çamaşır suyu ve su ile silsem bi etkisi olurmu çamaşır suyunun kokusuna gelmezler diye düşünüyorum. Umut fakirin ekmeği işte :))))

Kara fatma!

Karaböcek demek istediniz galiba. Hz. Fatma annemizin ismini bu şekilde bir böceğe addederek kullanmayın.Çok çirkin ..Lütfen bu konuda hassasiyet gösterin arkadaşlar.

kara fatma!

Karaböcek demek istediniz galiba. Hz. Fatma annemizin ismini bu şekilde bir böceğe addederek kullanmayın.çok çirkin ..lütfen bu konuda hassasiyet gösterin arkadaşlar.

ben ne kendi yazdıklarımda nede yapılan yorumlarda bir aşağılama hakaret falan göremedim. Sizede saygım var düşüncenizden dolayı ama lütfen konuyu çarpıtıpta olayı din ve siyasete çekmeye çalışmayın onun yeri burası değil çünkü teşekkürler.

Kara fatma!

Karaböcek demek istediniz galiba. Hz. Fatma annemizin ismini bu şekilde bir böceğe addederek kullanmayın.Çok çirkin ..Lütfen bu konuda hassasiyet gösterin arkadaşlar.

kusura bakmayında çok komiksiniz oturup nasıl saçmalasam diye düşündünüz sanırım

Back
X