• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertmi bilmiyorum ama :)))

Yasii_

çatlak patlak yusyuvarlak
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
3.013
90
158
Mardin
herkesin derdin çare bulan sayın kk hatunları allah aşkına bana bi yol gösteriverin ..
bu dertmi degilmi karar veremedim ama eşim aşırı derecede titiz .inanın bıkmak üzere gibi birşeyim hatta bıktım.
gayet güzel giden bir evliligim var 6 yıldır hiç sorun yaşamadım desem yeridir ama kızlar bu aşırı titizligi beni öldürüyor .öyle böyle değil ya sinir oluyorum .ben evlenmeden bir yıl yanlız yaşadım atamam oldu tek kaldım tamam çokta titiz düzenli bir evim yoktu düşünün klasik bekar evi işte ama evlendikten sonra ona uyum saglamak için elimden ne geliyorsa yaptım tam bi temizlik hastası oldum onun yüzünden ama bir türlü onun istedigi gibi olmuyor herşeyde bi kusur buluyor bunu benim yüzüme söylemesede ben anlıyorum .beni kırmakta istemiyor ama belli oluyor yani .
işten geliyor daha kravatını çıkarmadan alıyo eline küçük şarzlı süpürgeyi duvar diplerini alıyor bi yandanda temizde bi üstünden geçeyim dedim diyor ..dedim ona atacam bi gün bu süpürgeyi balkondan görcen gününü .kıyafet dolabını düzenliyorum mesala sürekli uyarıyor üstünden çıkardığını katla yerine geri koy diyor normalde benim gördügüm bunu kadınlar eşlerine söyler degilmi sonuçta bende çalışıyorum inanın akşamdan evi temizliyorum ertesi gün işten geldikten sonra tekrar topluyorum ama o geliyor yine bi kusur buluyor söylemiyor ama ben anlıyorum .ben yemek yerken tv izlemeyi çok seviyorum o tutturuyor mutfakta yiyelim ev dağılmasın evde şöle keyifli bi şekilde yemek bile yiyemiyorum çocuklara sürekli karışıyor gidin odanızda oynayın oda memnun degil aslında bu huyundan ama yapamıyor anlıyorum .düşünün kızlar gece uykusundan uyanıp çarşafını düzeltip geri uyuyor allahım deli edecek bu adam beni ya..arabaya bincezya hepimizin ayakkablarının altını sildiriyor :))
en zoruma gidende o böyle yaptığı için kendimi pis bi ev kadınıymış gibi hissediyorum halbuki herkes benim evimin pırıltısına hayran kalıyor..
napcam kızlar ben bu kozalak kafa kocamla varmı bi öneriniz ...okudugunuz için teşekkürler..sevgiler ..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

amanınn çok enteresan bir şey bu, eve gelip duvar diplerini almak gece çarşaf düzeltmek falan abartı, yani psikolojik bir problem olabilir, aslında kendisi de kabul ederse ve bu durumdan şikayetçiyse psikoloğa gidebilir.

resmen obsesyon olmuş adamda :) sen titizlendikçe ben pis olcam deyip çekirdek çitleyip yere atsan işe yarar mı acaba

amanınn çok enteresan bir şey bu, eve gelip duvar diplerini almak gece çarşaf düzeltmek falan abartı, yani psikolojik bir problem olabilir, aslında kendisi de kabul ederse ve bu durumdan şikayetçiyse psikoloğa gidebilir.

evet canım enterasan ötesi ..ama kabül etcegini sanmıyorum piskologa gitmeyi...

Ayyy Nalansuuu...
Hiç gülecğim yoktu gece gece be arkadaşım....
Valla haklılsın dert aslında o kadarı da...
Yapcak bişey yok bacım atsan atılmaz satsan satılmaz, seviyorsunda kocanı bak...
Cok umursamamaya calışacaksın, öyle kabullenmeye devam edecksin, hiiiç üzerine alınmayacalksın..
elinde şarjlı ev süpürgesiyle gezsin dursun..
Relaks ol... kendini de hiç pasaklı hissetme bence...
onun ki titizlik hastalığı seviyesinde demek ki...kendi de farkında, sana da bişey demiyor sonucta....

sonucta "yapcak bişey yok"
eşinin pasaklılığından dert yanan hatunları düşünüp mutlu olmaya calış...

Hayırlı geceler...

Ayyy Nalansuuu...
Hiç gülecğim yoktu gece gece be arkadaşım....
Valla haklılsın dert aslında o kadarı da...
Yapcak bişey yok bacım atsan atılmaz satsan satılmaz, seviyorsunda kocanı bak...
Cok umursamamaya calışacaksın, öyle kabullenmeye devam edecksin, hiiiç üzerine alınmayacalksın..
elinde şarjlı ev süpürgesiyle gezsin dursun..
Relaks ol... kendini de hiç pasaklı hissetme bence...
onun ki titizlik hastalığı seviyesinde demek ki...kendi de farkında, sana da bişey demiyor sonucta....

sonucta "yapcak bişey yok"
eşinin pasaklılığından dert yanan hatunları düşünüp mutlu olmaya calış...

Hayırlı geceler...

teşekkür edirim canım vallahi bazen çok sinir oldugumda keşke diyorum şöle pasaklı bi kocam olsaydı inanın çok can sıkıcı bi durum ya ..

o da memnun değil falan demişsin ya hiç konuştunuz mu bu konuyu kendi aranızda??

yani konuştuk tabikide böyle benim için çok önemli bi sorun teşkil ettiginhin farkında degil elimde degil ne yapayım diyor bende başka bi problemimiz olmadığı için çokta arıza çıkarmıyorum ama bi gün fena tepem atacak ondan korkuyorum sürekli ama sürekli iş ögretilmek çok gıcık birşey ya ..

bir nevi hastalıktır temizlik hastalığı da. eşinizde temizlik hastası bence
işten geldiğinde duvar diplerini şarjlı süpürgeyle almak , gece uyanıp çarşaf düzeltmek.. bırakın erkekleri kadınlar bile bu derece yapmaz bence :)
bence bir uzmandan yardım alırsa kendisi içinde sizin içinde iyi olur.

ya saçmalama pasaklı koca isteme sakın :D o daha gıcık bir durum. Benim erkek arkadaşım pasaklıdır hatta annesi de pasaklı epey bir. Evlerine gittiğimde bilgisayarın yerdeki kasasıyla masa arasından börek kırıntıları çıktı klavyeye kül dolmuş koridora çay dökülmüş kurumuş halının üstünde bir ben yokum... Töbe de :D Sana karışmıyorsa laf söz söylemiyorsa erinmeyip kalkıp kendi yapıyorsa sen takma boşver o kendinden rahatsızsa dediğin gibi o takıntıyı aşması için psikoloğa gidilebilir.

Tahmin edebiliyorum canım yaa, ama senin sabrının tükendiği anda işler iyice çıkılmaz hale giricek o yüzden şimdi önlem almakta fayda var keşke o da yardım almayı kabul etse...

bir nevi hastalıktır temizlik hastalığı da. eşinizde temizlik hastası bence
işten geldiğinde duvar diplerini şarjlı süpürgeyle almak , gece uyanıp çarşaf düzeltmek.. bırakın erkekleri kadınlar bile bu derece yapmaz bence :)
bence bir uzmandan yardım alırsa kendisi içinde sizin içinde iyi olur.

elissacım kendine bilmemde benim için iyi olacagı kesin ya anlatsam varya şaşar kalırsınız değme hatunlara taş çıkarır ..geçen hafta tatilden döndük uyku gözümden akıyo acıktık bide dedim hemen kahvaltı yapıp yatalım ne kahvaltısı diyor bu ev temizlenmeden hiç bişey yapamayız uykulu uykulu süpürgeye çektim evi oda arkamdan sildi topladık evi anca karnımızı doyurabildik ..

Sakın ola ki pasaklı olsaydı deme arkadaşım...
Hem de calışıyorsun, düşünsene çorabı bi yerde , sigara külü her yerde...
banyo, tuvalet kıl tüy dolu... lavabo traş köpüğü sakal....
ıyyy
şükret sen kocana.. degerini bil...
ama cok abartı görüyorsan arkadaşların dadediği gibi psikolojik yardım aldır...

ya saçmalama pasaklı koca isteme sakın :D o daha gıcık bir durum. Benim erkek arkadaşım pasaklıdır hatta annesi de pasaklı epey bir. Evlerine gittiğimde bilgisayarın yerdeki kasasıyla masa arasından börek kırıntıları çıktı klavyeye kül dolmuş koridora çay dökülmüş kurumuş halının üstünde bir ben yokum... Töbe de :D Sana karışmıyorsa laf söz söylemiyorsa erinmeyip kalkıp kendi yapıyorsa sen takma boşver o kendinden rahatsızsa dediğin gibi o takıntıyı aşması için psikoloğa gidilebilir.

yok bana birşey dedigi yok çok şükür kendi hiç usanmayıp hallediyor işini ama banada gına geliyor ya..bıktım vallahi bıktım

elissacım kendine bilmemde benim için iyi olacagı kesin ya anlatsam varya şaşar kalırsınız değme hatunlara taş çıkarır ..geçen hafta tatilden döndük uyku gözümden akıyo acıktık bide dedim hemen kahvaltı yapıp yatalım ne kahvaltısı diyor bu ev temizlenmeden hiç bişey yapamayız uykulu uykulu süpürgeye çektim evi oda arkamdan sildi topladık evi anca karnımızı doyurabildik ..

aslında bi yöndende güzel bence :)
çünkü sana ev işlerinde her daim yardım eden bir eşin var
ve evin her zaman tertemiz
benim teyzemin eşide böyledir :)

ya nalansu bizim kocaların akraba olma ihtimali var mı
yazık sana ya çalışıyomuşsun bi de
bak bizim 10 yıl oldu kavga ettik konuştuk ne yaptıysak olmadı
huy huydur
benimki bi de böyle pis muamelesi yapar
hatta geçen elektirikli süpürgeyi sırtına bağlıycam öyle gez dedim
en son tv ünitesini süpürünce hayır çizecek bi de en son bende ipler koptu
anlattıklarının aynısı bende de var
o öyle yaptıkça ben pes ettim
eskiden o kadar titizdimki çocuk da yaramazdı sadece söylenir kılını kıpırdatmazdı
şimdi ben rahatladım çocuk büyüdü bu seferde süpürgeye aşık oldu adam
düşün haftasonu ayda yılda evde yalnız kalsak ben iş yapmıycam takılalaım tadını çıkaralım ya da bi yerlere gidelim derim o tuttururdu aaa bak ütün varmış aa bak evi temizle de çıkarız diye illet olurdum
önceden hazırla diyceksiniz ama ben de bi velet var iş bitmiyoki
ayrıca kazı kazı nereye kadar yaw alsanaalsanasmile

ya öyle değil güzelim böyle insanı tedirgin ediyolar sen kendini rahatsız hissedip elinden alıp kendin yapıyosun
çünki böyle imalarıyla falan kendini kötü ev kadını hissediyosun
valla nalansu bence takılma söylenip söylenip bırakır çok rahatsızsa eğer süpüre süpüree dolaşsın söylenmiyosa sorun yok eğer benimki gibi söyleniyosa eğer he de geçzemuszemus

evet ev işlerinde yardım ediyor ama ben onu anlıyorum amacı yardım degil kendi yaptığı için daha temiz oldugunu düşünüyor hatta geçen bana diyoki bu benim düzelmiş halim allahım dedim sana geliyorum ..:)))

Back
X