Dertmidir ,değilmidir bilemedim ?Yardım edın

Canım bana kalırsa sorun edilicek bi durum yok eğer bu sadece anlattığın kadarıyla sadece iki kez oluyosa.Ama alışkanlık haline getirip arkadaşlarında dediği gibi nasıl olsa elimin altında diyipte rahat davranıyosa bi sorun var.Birde bana kalırsa oda yaptığı yanlışın farkında senden face şifreni isteyip hemen arattığın kişilere bakarak şuanki olayın seyrini sana çekmeye çalışıyo sen gerekli olan açıklamayı yaparsın ona zaten yok bu ne erkek vs demekte diretiyosa güven sorunuda var sanırım umarım herşey yoluna girer.

Canım bana kalırsa sorun edilicek bi durum yok eğer bu sadece anlattığın kadarıyla sadece iki kez oluyosa.Ama alışkanlık haline getirip arkadaşlarında dediği gibi nasıl olsa elimin altında diyipte rahat davranıyosa bi sorun var.Birde bana kalırsa oda yaptığı yanlışın farkında senden face şifreni isteyip hemen arattığın kişilere bakarak şuanki olayın seyrini sana çekmeye çalışıyo sen gerekli olan açıklamayı yaparsın ona zaten yok bu ne erkek vs demekte diretiyosa güven sorunuda var sanırım umarım herşey yoluna girer.

Sürekli durmadan olmuyor ama bana buluşalım değip bir işi çıkıncaa kızıyorum.Çunku ben kendımden ödün veriyorum işlerimi ertelıyorm onun ıcın o ertelemiyor..Önceden bana bırı ekledgınde falan söyle demişti bende unuttum şimdi söylemeyı ınsanlık hali.Yanı eylül ayında aratmışım .Unutmusum demeyı.Şimdide kızgın ..
Eskıden bır ayrılma olayı yaşadık ben ayrılmıştım akıllansın diye çünkü o zamanlar buda faceden kızları aratmıştı okulundan falan ..Hatta bir kızla konuşmuştu samimi canım cicimli o zaman ayrılmıştım.Pişman etmiştimm ..
İşte erkek milleti eskıden kendı yaptı simdi ben bakıp demeyince ne oluyor..
Demekki daha çok süründürmem gerekiyormuş .

Sürekli durmadan olmuyor ama bana buluşalım değip bir işi çıkıncaa kızıyorum.Çunku ben kendımden ödün veriyorum işlerimi ertelıyorm onun ıcın o ertelemiyor..Önceden bana bırı ekledgınde falan söyle demişti bende unuttum şimdi söylemeyı ınsanlık hali.Yanı eylül ayında aratmışım .Unutmusum demeyı.Şimdide kızgın ..
Eskıden bır ayrılma olayı yaşadık ben ayrılmıştım akıllansın diye çünkü o zamanlar buda faceden kızları aratmıştı okulundan falan ..Hatta bir kızla konuşmuştu samimi canım cicimli o zaman ayrılmıştım.Pişman etmiştimm ..
İşte erkek milleti eskıden kendı yaptı simdi ben bakıp demeyince ne oluyor..
Demekki daha çok süründürmem gerekiyormuş .

Bunu ona güzel bir dille söyle farkında olsun onun için yaptıklarının.
Bu face olayını üstelerse fazla üzerine gitmeden bu olayı hatırlat kendi yaptığı durumu unutmasın.
Fikir veriyoruz ama sen yinede onu daha iyi tanırsın ona göre düzgünce kendinden taviz vermeden hareket et

Bunu ona güzel bir dille söyle farkında olsun onun için yaptıklarının.
Bu face olayını üstelerse fazla üzerine gitmeden bu olayı hatırlat kendi yaptığı durumu unutmasın.
Fikir veriyoruz ama sen yinede onu daha iyi tanırsın ona göre düzgünce kendinden taviz vermeden hareket et

Teşekkür ederim canım yorumun için .Dediklerini yapıcam güzelce .İnşallah daha da uzatmaz bu durumu.
Uzatırsa bende sinirlenicem çünkü.Tartışcam

Teşekkür ederim canım yorumun için .Dediklerini yapıcam güzelce .İnşallah daha da uzatmaz bu durumu.
Uzatırsa bende sinirlenicem çünkü.Tartışcam

Rica ederim canım.Bi tarafın herzaman sakin olması gerekli tabi bunu söylemek kolayda yapmak zor ama sen yinede sakinliğini koru sinirle hareket edersen hem birbirinizi iyi anlamazsınız hemde tartışma uzar gider umarım herşey güzelce hallolur hoşçakal

Barıştık arkadaşlar buluşmayı bekleyemedim valla konusp hallettık.
Benden özür bekliyormuş.Haber vermeyi unutmuşum k.bakma falan dememi bekliyormuş.
Olabılır insanlık halı unutabılırsın dedı benımde sana haber veremediğim olmuştur dedi
Bir de şuna kızmış arkadaşımın sevgılısıne bakmama baktın haber ver yanı dedı.
Birde dünkü kırgınlık(trip atmıştım buluşamadık dıye) varmış hepsi birleşince böyle olmuşş.

Oncelikle sunu fark ettm smdye kadar erkekler düz mantik insanlar smdye kadar ertelemesini sorun etmediysen gerçekten anlaysli davrandgni dusunmus olablir bu yuzden kadina naz yakisir:) hemen soyliyeceksin ki ona gore davransin yani ben anladm ki istediğin ve istemedigin seyleri belli ediceksin icine atarak duzelmiyor bnlar anladim:)) ama belli ettiğin halde devam ediyosa o zaman değer vermiyor demektr sende kendini cek derim ben mesela bulusma imkanm olsa bile iki defa imkan gecerse bir kez gorusurum iyice istesin ozlesin diye evlenince bu imkanm olmycak smdi tadni çıkarıyorm:) faceden aramalara gelirse bence tuhaf sacma cinsellik icerikli aramalar yoksa sorun etmemeklazm her baktigni hhaber veremezsnki ben sahsen sıkılırdm bana oyle dese sevglim. Tabi sen dayanabiliyosan sorun yoktur

Haklısın tatlım..Ben de artık haddinden fazla önemsemicem ama bende şöyle bir sorun var benım sinirim geçince dayanamıyorum kıyamıyorum ama artık bundan sonra takmıcam artık o demediği sürece buluşalım vs hiç bişe demicem..Kendi bilir..[/QUOT

hiçbir zaman çantada keklik olmayacaksın ben bunu öğrendim ben ne yaparsam yapayım nasılsa affediyor rahatlığı oluyor böylelerinde malesef biraz dişini sık sonra bir değerlendir canım:)

Barıştık arkadaşlar buluşmayı bekleyemedim valla konusp hallettık.
Benden özür bekliyormuş.Haber vermeyi unutmuşum k.bakma falan dememi bekliyormuş.
Olabılır insanlık halı unutabılırsın dedı benımde sana haber veremediğim olmuştur dedi
Bir de şuna kızmış arkadaşımın sevgılısıne bakmama baktın haber ver yanı dedı.
Birde dünkü kırgınlık(trip atmıştım buluşamadık dıye) varmış hepsi birleşince böyle olmuşş.

ben bu yazdığını şimdi gördüm madem barıştınız dicek bişe kalmamış ama eğer aynı şeyler olmaya devam ederse dediklerim aklında kalsın dilerim:) mutluluklar:)

Back
X