- Konu Sahibi siyahkelebek
arkadaşlar benım yaklasık 2 yıl suren bır bırlıktelıgım oldu. herseyınde destek verdım ona. askere gıttı bekledım sözunden cıkmadım ne yaparsam haber verdım kısacası tepeme cıkardım gıbı. ama o da benım gıbıydı o zamanlar. ya da ben öyle sanıyordum kandırılıyordum belkı de bılmıyorm.. sonra askerden geldı üniversite sınavına hazırlanıyordum o zamanlar hedeflerım vardı onun yuzunden hedeflerımı kucultmeye baslamıstım yavas yavas. onca stresın sıkıntının arasında ne yapar ne eder ona zaman ayırırdım. ama sonra gözum acılır gıbı oldu sankı ılıskımıze söyle bır baktım da genel de maddı sorumluluklar bıle benım uzerımdeydı yanı söyle askerdeyken knturunu ben yolladım sürekli o ara dedı ben aradım tamam askerlık bu sonucta dedım onu fazla takmadım sonra askerden geldı cogunlukla nereye gıtsek nne yapsak hesabı ben ödedım cunku ıse baslamamıstı ısı yok ailesinden de cekınıyordur neyse dedım onu da gectım ıse gırdı gene bu olay devam ettı daha adapte olamamıstır sonucta ıssızdı borcları vardır falan dedım kı ben maddı konulardan nefret ederım bu yuzden onunla bunu konusmadım bıle onu uzmemek ıcın elımden gelenı yaptım ama annesı bana onun parasını yıyen bırı muamelesı yaptı. annem bılmıyordu bırlıktelıgımızı o cok ıstedı söylemememı anlattım. lıse mezunuydu ve ben sınava hazırlandıgım ıcın yanı unıversıte okuyacagım ıcın annem de karsı cıktı butun bu olanları dusundukce ben ondan sogudum ve ayrılmak ıstedım. ama ayrıldıktan sonra zaman gectıkce onu özledıgımı farkettım o sogukluk gıttı ıcımden o buyuk sevgı yenıden ortaya cıktı sankı. barıstık. eskısı gıbı degıldı ama hıcbırsey.sonra bana benımle bırlıkte olmak ıstedıgını söyledı.asla yapmayacagım bıseydı ıyı tanırdı benı ve o an hayatımdan cıkardım onu cok zorlandım cok agladım ama bır sekılde kabullendım ayrıldıgımızı. unutmak kolay degıldı cunku yaptıgım herseyde gıttıgım heryerde yanımdaydı ve yasadıgım sehır sureklı onu hatırlatıyordu bana.. sonra uzerınden 2 ay gectı ayrılıgımızın tekrar ortaya cıktı.pısman oldugunu o ıstegının benı kendınden sogutmak ıcın oldugunu anlattı falan.. kapılır gıbı oldum sankı ama sonra gene hayatımdan cıkardım onu.bana ulasmasını engelledım.. ve gene uzerınden 2 ay gectı o olayın gene ulastı bana bır sekılde.ercıyes unıversıtesını kazandım kayserıde. gıtmeden bır kac gun önce konusmaya basladık ben zorladım onu da kendımı de konusmamak ıcın ama fazla dırenemedım. gıtmemem ıcın yalvardı resmen hersey guzel olabılır dedı bende ya fazla safım ya da onu sevıyorum gercekten bılmıyorum söz konusu o olunca hemen yumusuyorum.kayserıye gıderken neler söyledı bensız yapamayacagına dair. ama ortada net bısey vardı sevgılı olabılırdk de olmayabılırdık de bunu acık acık söyledı. ama gercekten özlemıstım o gunlerı ben unuttum adeta o bana dedıklerını baglandım gene ve sadece onun ıcın okulumu dondurup gerı geldım.1 yıl ıcınde ne olack görmek ıcın bıze bır sans daha vermek ıcın. ama bu onun ıcın geldıgımı bıldıgınden unuttu gene bana o dedıklerını adeta. arkadas gıbı olduk. bende bu durumu ıstemedıgımı numaramı sılmesını benden uzak durmasını söyledım ona. ama yapmıyor. 1 gun atmasa dıger gun mesaj atıyor gene ve bende kendıme engel olamıyorm konusuyorm. durup dusununce yaptıgımın cok sacma oldugu gelıyor aklıma ama onu seven yanım da ya hersey cok guzel olursa dıyor gene. cunku o zaman maddı problemlerı göz ardı edersek cok ıyıydı beraberlıgımız.. onun yuzunden 1 yıl okulumdan oldum sımdı cok pısmanım ve ne yapacagımı sasırdım ona nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. fazla uzun oldu yazdıklarım ama ınsanlar ısın ıcındeyken herseyı net göremıyor ve baskasının fıkırlerıne ıhtıyac duyuyor ne olur akıl verın bana