kızlar 3 yıllık bir ilişkim var.sevgilimle bu ilişkiyi bebek gibi büyüttük emek harcayarak
her hafta kavga eden tartışan biz birbirimize zamanında hakaret bile eden biz sorunlarımız olunca güzelce konuşmaya başladık
ben sinirleysem o. o sinirliyse ben alttan alarak kalp kırmamaya başladık
susmayı öğrendik yeri geldiğinde..herşeyi öğrendik hayal kurmayıda hayllerimize saygı duymayıda
3 yılın ardından ilk heyecanlar bitsede sevgimiz dahada güçlendi dahada bağlandık birbirimize
evlenme teklifleri bile alıyorum artık ondan ama işi yok o yüzden daha var sırası değil diyorum
yani sorunsuz oturmuş bir ilişkim var aslında
sorun ise 2 yıl önce olmuş bir olay;
ben mi çok takıntılıyım yoksa hastamıyım yada haklımıyım yardıma fikre ihtiyacım var
1.5 yıl önce falan sevgilimin facete bir kızla yazışmasını okudum
asılma olmayan ama olmaması gerken bir konuşmaydı
çok sorun çıkardım ama affettim
kıza şirin şirin soru sormuştu yemekciğini yedin mi gibi
bu hergece neden aklıma geliyor
neden aklıma geldikçe ondan soğuyorun soğusamda vazgeçemiyorum
her insan hata yapar mı
affetmek Allaha mı mahsustur
her insan 2. şansı hak eder mi
en mutlu olacağım zamanda bunu hatırlayıp dertsiz başıma dert mi açıyorum yoksa hatırlamam gerekir mi
iyice tkıntılı mı oldum yoksa doğru yoldamıyım
kafam darmadağınık
bir not düşmek istiyorum sevgilim şuan benle aynı şehirde olmak için ailesine 10 saat uzakta ücretli öğretmenlik yapıyor..geçici bir iş bir yerde işsiz gelecek için
o kadar maddi sıkıntı çekiyor kira veriyor falan
sevgisindende şüphem yok aslında
ama neden içim yanıyor bilmiyorum
her hafta kavga eden tartışan biz birbirimize zamanında hakaret bile eden biz sorunlarımız olunca güzelce konuşmaya başladık
ben sinirleysem o. o sinirliyse ben alttan alarak kalp kırmamaya başladık
susmayı öğrendik yeri geldiğinde..herşeyi öğrendik hayal kurmayıda hayllerimize saygı duymayıda
3 yılın ardından ilk heyecanlar bitsede sevgimiz dahada güçlendi dahada bağlandık birbirimize
evlenme teklifleri bile alıyorum artık ondan ama işi yok o yüzden daha var sırası değil diyorum
yani sorunsuz oturmuş bir ilişkim var aslında
sorun ise 2 yıl önce olmuş bir olay;
ben mi çok takıntılıyım yoksa hastamıyım yada haklımıyım yardıma fikre ihtiyacım var
1.5 yıl önce falan sevgilimin facete bir kızla yazışmasını okudum
asılma olmayan ama olmaması gerken bir konuşmaydı
çok sorun çıkardım ama affettim
kıza şirin şirin soru sormuştu yemekciğini yedin mi gibi
bu hergece neden aklıma geliyor
neden aklıma geldikçe ondan soğuyorun soğusamda vazgeçemiyorum
her insan hata yapar mı
affetmek Allaha mı mahsustur
her insan 2. şansı hak eder mi
en mutlu olacağım zamanda bunu hatırlayıp dertsiz başıma dert mi açıyorum yoksa hatırlamam gerekir mi
iyice tkıntılı mı oldum yoksa doğru yoldamıyım
kafam darmadağınık
bir not düşmek istiyorum sevgilim şuan benle aynı şehirde olmak için ailesine 10 saat uzakta ücretli öğretmenlik yapıyor..geçici bir iş bir yerde işsiz gelecek için
o kadar maddi sıkıntı çekiyor kira veriyor falan
sevgisindende şüphem yok aslında
ama neden içim yanıyor bilmiyorum