dertsiz başıma dert açmak bu sanırım

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar 3 yıllık bir ilişkim var.sevgilimle bu ilişkiyi bebek gibi büyüttük emek harcayarak
her hafta kavga eden tartışan biz birbirimize zamanında hakaret bile eden biz sorunlarımız olunca güzelce konuşmaya başladık
ben sinirleysem o. o sinirliyse ben alttan alarak kalp kırmamaya başladık
susmayı öğrendik yeri geldiğinde..herşeyi öğrendik hayal kurmayıda hayllerimize saygı duymayıda
3 yılın ardından ilk heyecanlar bitsede sevgimiz dahada güçlendi dahada bağlandık birbirimize
evlenme teklifleri bile alıyorum artık ondan ama işi yok o yüzden daha var sırası değil diyorum
yani sorunsuz oturmuş bir ilişkim var aslında
sorun ise 2 yıl önce olmuş bir olay;
ben mi çok takıntılıyım yoksa hastamıyım yada haklımıyım yardıma fikre ihtiyacım var
1.5 yıl önce falan sevgilimin facete bir kızla yazışmasını okudum
asılma olmayan ama olmaması gerken bir konuşmaydı
çok sorun çıkardım ama affettim
kıza şirin şirin soru sormuştu yemekciğini yedin mi gibi
bu hergece neden aklıma geliyor
neden aklıma geldikçe ondan soğuyorun soğusamda vazgeçemiyorum
her insan hata yapar mı
affetmek Allaha mı mahsustur
her insan 2. şansı hak eder mi
en mutlu olacağım zamanda bunu hatırlayıp dertsiz başıma dert mi açıyorum yoksa hatırlamam gerekir mi
iyice tkıntılı mı oldum yoksa doğru yoldamıyım
kafam darmadağınık

bir not düşmek istiyorum sevgilim şuan benle aynı şehirde olmak için ailesine 10 saat uzakta ücretli öğretmenlik yapıyor..geçici bir iş bir yerde işsiz gelecek için
o kadar maddi sıkıntı çekiyor kira veriyor falan
sevgisindende şüphem yok aslında
ama neden içim yanıyor bilmiyorum

Bu konunun tıpatıp aynısını okudum sanki ben daha önce burda :44::44:

ARKADAŞIMM seninle konusurken böle yapmasıı düşündürücüüü..senden önce olsa anlarım olabilir diyecem dee bu hissettiklerini anlatman gerek bence bilsinn.. benim başıma gelse bende soğuruumm ..konuşş ondan sonra kararını ver..hatayı her insan yaparr ama böyle hata olmamalı bencee ...

O sana "Git" diyor... bazen aşk ağır basar affedersin, ama umursamazlığı ile pişman olmadığını göstermiş çoktan... bence gitmelisin...

ARKADAŞIMM seninle konusurken böle yapmasıı düşündürücüüü..senden önce olsa anlarım olabilir diyecem dee bu hissettiklerini anlatman gerek bence bilsinn.. benim başıma gelse bende soğuruumm ..konuşş ondan sonra kararını ver..hatayı her insan yaparr ama böyle hata olmamalı bencee ...

belki milyon kez konuştuk ama içim soğuyamadı

eski konularımda bahsetmiştim hep aklıma taktığım için

Olabilir ordan anımsıyorumdur belki :44:
Ben olsam bende bozulurdum ama 2 yıl geçmiş arkadaşım uzatmanın anlamı yok eğer güveniyorsan.
Kapatmışsınız çünkü konuyu.

Güveninizi kırmış bir kere.
Açıkladı mı peki size?
Kimmiş veya neden öyle konuşuyormuş?
"ya yine yaparsa" dememeniz için geçerli bi açıklama yaptı mı size?

Güveninizi kırmış bir kere.
Açıkladı mı peki size?
Kimmiş veya neden öyle konuşuyormuş?
"ya yine yaparsa" dememeniz için geçerli bi açıklama yaptı mı size?

açıkladı bi sayfada tanışmışlar öylesine konuşmuş çok pişman olmuş bidaha asla yapmazmış ağladı zırladı zamanında
keşke affetmeseydim dedim hep
onu affettim diye kendimi affedemedim

konuşmussan çözülmüş olması lazım .. anladığım kadarıyla sinirlendiğin an eski defterleri açan bi yapın varr .ben öleyim de o yüzden dedimm... o yüzdenn habire aklına getiriyosunnn..o olaydan sonra senin güvenini kazanmışsa kapat o olayı unut gitsinn...

konuşmussan çözülmüş olması lazım .. anladığım kadarıyla sinirlendiğin an eski defterleri açan bi yapın varr .ben öleyim de o yüzden dedimm... o yüzdenn habire aklına getiriyosunnn..o olaydan sonra senin güvenini kazanmışsa kapat o olayı unut gitsinn...

sinirlenmesemde aklımda işte hastamıyım diye şüphe etmeye başladım

Kafanı karıştıran ona tamamen güvenmeme oluyor sanırım, ılerde evlenirseniz seni aldatmazsindanmi korkuyorsun?

Git diyor derken konu sahibini basbayağı aldatmış. İstemiyor adam. Araya biri girdiyse bilin ki taraflardan biri sevmiyor demektir.Açık açık dememiş ama yan cebine atmış kızı

istemeyen biri neden ağlayıp zırlasın istemiyom der
o kızla sadece facete konuştular bundan eminim telefon numarasını bile bilmiyor
yan cebine atmış falan biraz ağır oldu

sinirlenmesemde aklımda işte hastamıyım diye şüphe etmeye başladım

anladımm zoruna gitmişş unutamamışın... güven çook önemlidirr güveniyosann unutursunn ama güvenin sağlam olması gerekkk..hastalık değil de sen içerlemişin ve vaktinde de sorunu tamamen çözmemişiniz içinde kırıntı kalmışş ..

Hayatınızda ölene kadar sizinle olacak tek kişi kendinizsiniz.
Kendinizi affetmeniz, kendi iç huzurunuz herkesle ilişkinizden daha önemli bence.
Dertsiz başınıza dert açmıyorsunuz. Bu derdi o açmış.
Ben olsam benim de içimde hep bir huzursuzluk olur.
Şimdi hala var mı facesi?

Back
X