dertsiz basima dert ariyorum :(

Bende ozguvenle ilgili oldugunu sanmiyorum cunku kendimle dalga gecebilen biriyim, kendimle barisigim.

Whatsap bitse tango var o bitse line var o bitse baska bisey var mutlaka bulurum bisey

insan neyse karşısındakini öyle görürmüş
sen bi hata mı yaptın bu çocuga karşı ? o da yapar diye mi düşünüyosun?
aksi takdirde bu kadar sıktıgın için zaten biticek..

Bende uzuluyorum :) iyi dayaniyo diye dusunuyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Siz ne kdr zamandir berabersiniz?

kendını onun yerıne koy bence o sana böyle davransa ne olur acaba??? Başka ugraşlar bul kendine bıraz nefes aldır bence

Bende uzuluyorum :) iyi dayaniyo diye dusunuyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Siz ne kdr zamandir berabersiniz?
ben iki yıldır beraberim. o doktor fena halde yoğun. farlı şehirlerdeyiz. hep ben gittim onu görmeye. insan bir mesaj yazamazmı diye kızıyordum. ama bana her anlattığında hak verdim. bu hak verme bir gün sürüyor niyeyse ben aynıyım sonraa. bana huysuz diyor hep. iyi dayanıyor valla.

her sabah ben günaydın sevgilim yazarım mesela bu gün yazmadım. becerebilirsem kendi haline bırakıcam biraz

off neden kendine güvenmiyorsun?

yapacak adam Whatsapp dışında da yolunu bulur.

boşu boşuna engel koyma istersen.

geçmişle ilgili güven problemin de varsa adamı bu şekilde kabul etmişsen geçmişi kurcalamamalısın

ah bu whatsapp :) benim eşim profil resmine ikimizin fotoğrafını koyduğu halde adamın beynini yiyordum :) şimdi o yazar ben amann nasılsa akşam görüşcez diyorum o bana kızıyor artık :) eh zamanın da yaptığı öküzlüklerin cezası ne kadar umursamazsan o kadar üstüne düşer erkek milleti rahat ol sen konuş arkadaşlarınla o online olsa bile ona yazma ,sana bişey yazınca en az yarım saatte cevap yaz ve sakın o cevabı diyaloğa çevirme cevap yaz ve anında yok ol whatsapp tan emin ol tepkileri bir süre sonra seninkilerden beter olacak ben de çok işe yaramıştı sadece sabretmen lazım :)

Ayyy bi herif için kendinizi perişan ediyosunuz ne kıymetli şu adamlar, o da bu kadar taksa bari, kendinden yaka silktirme amannn benim kız arkadaşım da ne darlıyor kanka sorma valla bıktım diye arkadaşlarına anlatmasın sonra : )

Farkli sehirde olmak daha zor ama iki yilda alismistir davranislarina :)
Fark etti mi yazmadigini :)

her sabah ben günaydın sevgilim yazarım mesela bu gün yazmadım. becerebilirsem kendi haline bırakıcam biraz
[/QUOTE]

Ahhh bi yapabilseemm o dedikleriniii :))

Ahhh bi yapabilseemm o dedikleriniii :))

yaparsın merak etme hemen olmaz ama denemelere başla bir süre sonra hiç zorlanmadan yapıcaksın emin ol :) roller değişince kendine güvenin tavan yapıcak zor biliyorum ama imkansız değil bana da aynı öğütler verildi zamanın da yapamam edemem dedim ama denemekten ne zarar gelir diye düşündüm ve sonuç çok iyi oldu deneyimli insanların dediklerine kulak ver pişman olmazsın :)

Böyle yapma
Ne çok güven nede hiç güvenme demiyorum
Ama böyle yaparsan bunalır
Sonunda sen üzülürsün
Bir uzmanla görüşsen olmaz mı?

Farkli sehirde olmak daha zor ama iki yilda alismistir davranislarina :)
Fark etti mi yazmadigini :)
[/QUOTE]
fark etmedi. ben biraz boğduğumu düşündüm. biraz nefes alsın istedim. hep onunla uyuyup onun hayaliyle uyanıyorum biliyor bunu. fark etsde önceleri ses çıkarmaz herald benden eminya... ben iyice ara açılınca özler diye ümit ediyorum. sonrada o beni özler artık.iinşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…