• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertsiz basima dert ariyorum :(

seda diker okurmusunuz bilmem onun kitaplarından feyz aldım. kendi kıymetimi bilmek istiyorum. ben güzelim, güzel bir işim var çevrem var, kültürlüyüm, spor yaparım, 170 boyum güzel vücutluyum valla abartmıyorum beğenenimde çoktur. ama bir ilişkiye başlayınca bir bakıyorum peşinden koşan arayan özleyen ben oluyorum. halbuki ilk başta beni elde etmek için herşeyi yapıyorlar. neden sonra roller değişiyor anlamıyorum.:KK12:o_O

erkek bunlar kızım kafaları başka çalışıyor yapmak isteseler varya gözunun içine baka baka da yaparlar cok rahat bırakma çokta üstünede. düşme ne demiş büyüklerımız tam çıkaramadım ama ipinı ne cok sıkı tutacaksın nede gevşek bırakacaksın

Ya kizlar simdi ben eskiden asiri kiskanc biri degildim ama suanki iliskimde asiri paronayak asiri kiskanc bi tip oldum. Ve bu beni cok yipratiyo.
Ornek vereyim, whatsapdan konusuyoduk erkek arkadasimla 2 3 ay oncesine kadar. C. İci olunca veya c.ici ama gec yaziyosa bana ben hemen kimle konusuyosun bakim ekran resmi gonder vs vs diyodum tartisiyoduk guvenmiyosun diyodu. En sonunda sildi whatsapi. Baska biseyden konusmays basladik. Ve ben yine altinda biseyler aradim. Neden sildi diye. Daha fazla tartismayalim diye sildim dedi. Zamanla bende oyle oldugunu gordum.
Simdi tekrar whatsap yukledik. Biseye bakmak icin. Simdi silmeyelim guncellenince guzel olmus diyo.
ve ben cok sacma seyler dusunuyorum. Biseyler kuruyorum surekli kafamda. Az once uyuyorum dedi. Ama ben aceba beni engelledi ve baskalariyla mi konusuyo diye tekrar yazdim iletildi. Yani oyle bisey yokmus.
Ben bu halimden acayip rahatsizim :KK43: resmen paronayak oldum. Ve cok yipraniyorum :KK43:
Nasil kendime gelebilirim bu durumdan kurtulabilirim bilmiyorum :KK43:
Kendine bi ugras bul demeyin. Cunku cok cok yogun oldugum zamanlarda bile firsatini bulup biseyleri takip edip kafamda kurup sinirlerimi bozabiliyorum :KK43:
Napsam ben ya???
bence olaya sevgiline güvenerek başlayabilirsin. yada bu ilişkiyi bitirmelisin. bu böyle olmaz ki sürekli adamı suçlar kontrol eder durumdasın

yaparsın merak etme hemen olmaz ama denemelere başla bir süre sonra hiç zorlanmadan yapıcaksın emin ol :) roller değişince kendine güvenin tavan yapıcak zor biliyorum ama imkansız değil bana da aynı öğütler verildi zamanın da yapamam edemem dedim ama denemekten ne zarar gelir diye düşündüm ve sonuç çok iyi oldu deneyimli insanların dediklerine kulak ver pişman olmazsın :)
Mesela demisin ya diyaloga cevirme yarim saat sonra cvp ver diye. Oyle yaparsada iyicr aramiz sogursa uzaklasirsak diye dusundugumden yapamiyorum. O yarim saat snra yazsin ben yarim saat sonra diye diye koparsak birbirimizden?

Psikologa gitmek istemiyorum suan :( bu okuduklarimin az cok faydasi oldu. Biraz daha zaman gecsin boyle devam edersem giderim ama insallah gerek kalmaz.

Böyle yapma
Ne çok güven nede hiç güvenme demiyorum
Ama böyle yaparsan bunalır
Sonunda sen üzülürsün
Bir uzmanla görüşsen olmaz mı?

psikologa git, böyle devam edersen nasılsa gitmen gerekeecek

Psikologa gitmek istemiyorum suan :KK43: bu okuduklarimin az cok faydasi oldu. Biraz daha zaman gecsin boyle devam edersem giderim ama insallah gerek kalmaz.

seda diker okurmusunuz bilmem onun kitaplarından feyz aldım. kendi kıymetimi bilmek istiyorum. ben güzelim, güzel bir işim var çevrem var, kültürlüyüm, spor yaparım, 170 boyum güzel vücutluyum valla abartmıyorum beğenenimde çoktur. ama bir ilişkiye başlayınca bir bakıyorum peşinden koşan arayan özleyen ben oluyorum. halbuki ilk başta beni elde etmek için herşeyi yapıyorlar. neden sonra roller değişiyor anlamıyorum.:KK12:o_O
Bendede ayni sey oluyo :( belki en bastada capa harcayan biz olsak bu kadar beklenti icine girmeyiz. Ama neden degisiyo bu erkekler :(.
O yazara goz aticam mutlaka.

Sen bi ara onun yedeklemesini aç o muhtemelen kapatmıştır onu sonra yanına geldiği gün bişey denicem de whatsabı sil we tekrar yukle se yedeklemeyi açtıktan sonraki tum konuşmalar cıkıyor ayyy çok kötüyüm :KK59:
birşey warsa ayrılırsın . Madem bukadar şüpheleniyorsun

bunun cevabı sende kendi kendine telkin edip karşındaki insana güveniceksin.

Bendede ayni sey oluyo :KK43: belki en bastada capa harcayan biz olsak bu kadar beklenti icine girmeyiz. Ama neden degisiyo bu erkekler :KK43:.
O yazara goz aticam mutlaka.
ben onun kitabını okuyunca bi özgüven geliyo. ama karakterinde olmayınca tabii balon misali sönüp aslıma dönüyorum.

bunaltmayın bu kadar.
bunalıyoruz.
az biraz anlayış yahu.

Merak etme yakında kurtulursun, çünkü erkek arkadaşının buna çok fazla dayanacağını sanmıyorum canım, bilmem anlatabildimmi

Kıskançlık içerisinde Özgüven eksikliği ve yetersizlik Duygularını barındırır.özgüveninizde düşme oldugu zaman kendinizi yetersiz hissedersiniz.ilişkide kaybedeceğinizi düşünürsünüz.bu endişe kıskançlığa sebep olur ve bu sağlıksız Davranışları yapmaya başlarsınız.bu baskıyla onu kaybetmeyeceginizi düşüyorsunuz.sadakat tehditle degil sevgiyle kazanılır..Bu davranışlarınızın altında yatan sebep kendinizi değersiz hissetmeniz.

Mesela demisin ya diyaloga cevirme yarim saat sonra cvp ver diye. Oyle yaparsada iyicr aramiz sogursa uzaklasirsak diye dusundugumden yapamiyorum. O yarim saat snra yazsin ben yarim saat sonra diye diye koparsak birbirimizden?

cnm böyle daha kötü olucak inan bana sen üstüne düştükçe kaçacak ilişkinin en başını düşün ve o zamanlardaki gibi davran uzaklaştığını farketiğinde peşine düşecektir düşmüyorsa zaten gerçekten sevmiyordur ve onunla vakit kaybetmemiş olursun çok kolay anlatıyorum değilmi :) ama inan öyle gurur onur sevgiden aşktan önce gelmelidir bir insan hayatında kadın erkek ayırmıyorum bu konuda kimseye hakettiğinden fazla değer verilmemeli bence yarım saat olayını bazen abartabilirsin bile bence arkadaşlarlayım,ders çalışıyorum ,nette dizi izliyorum ,spora gidiyorum gibi hayal gücünü kullan ve arkadaşlarınla ailenle planlar yap ilk başta zor gelir ama emin ol sonrasında alışıcaksın şöyle düşün şimdi yaptıklarına devam edersen kesin olarak onu kaybedebileceğini ki bu olacak üzgünüm daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum :(

cnm böyle daha kötü olucak inan bana sen üstüne düştükçe kaçacak ilişkinin en başını düşün ve o zamanlardaki gibi davran uzaklaştığını farketiğinde peşine düşecektir düşmüyorsa zaten gerçekten sevmiyordur ve onunla vakit kaybetmemiş olursun çok kolay anlatıyorum değilmi :) ama inan öyle gurur onur sevgiden aşktan önce gelmelidir bir insan hayatında kadın erkek ayırmıyorum bu konuda kimseye hakettiğinden fazla değer verilmemeli bence yarım saat olayını bazen abartabilirsin bile bence arkadaşlarlayım,ders çalışıyorum ,nette dizi izliyorum ,spora gidiyorum gibi hayal gücünü kullan ve arkadaşlarınla ailenle planlar yap ilk başta zor gelir ama emin ol sonrasında alışıcaksın şöyle düşün şimdi yaptıklarına devam edersen kesin olarak onu kaybedebileceğini ki bu olacak üzgünüm daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum :KK43:
Teşekkür ederim cok guzel anlatmisin :) yavas yavas uygulicam ins ise yarar.

Teşekkür ederim cok guzel anlatmisin :) yavas yavas uygulicam ins ise yarar.
işe yarar kesinlikle :) ben de senin gibiydim çünkü sonra noluyoruz dedim ve kendime kızdım önce gerçi benim eşim böyle bişey yüzünden benden uzaklaşacak biri değil sadece kavga etmeyi sevmiyorum senle diye üzülüyordu adam asosyal evden çıkmayan biri ben öküz altında buzağı arayan biri :) sonuç yıpranan sinirler bunları öncelikle kendin için yapmalısın sen mutlu olursan sevgilinde mutlu olur ve güzel bir ilişki yaşarsın :)

Hayatım resmen benim eski ilişkimi anlatmışsın, tamam ben senin kadar abartmamıştım ancak benim de çok benzer sebeplerden dolayı erkek arkadaşıma olan güvenim zamanla yok oldu. Daha sonra çok huzursuz bir ilişki yaşamaya başladık en sonunda ise ayrıldık. Eğer güveninin geri gelmeyeceğini düşünüyorsan kendini hiç yıpratma derim ben. Başlarda tabii ki zor oluyor ama millet neleri atlatıyor. Üstelik uzun süreli bir ilişkiydi (ikimizin de en uzun ilişkisiydi ), ailesiyle tanışmıştım ve evlilik planlarımız vardı. Yani güven olmayınca ya bitiyor ya da sağlıksız bir şekilde iki tarafı da yıpratarak devam ediyor. Umarım güvenini kazanır tek söyleyebileceğim bu.

Hayatım resmen benim eski ilişkimi anlatmışsın, tamam ben senin kadar abartmamıştım ancak benim de çok benzer sebeplerden dolayı erkek arkadaşıma olan güvenim zamanla yok oldu. Daha sonra çok huzursuz bir ilişki yaşamaya başladık en sonunda ise ayrıldık. Eğer güveninin geri gelmeyeceğini düşünüyorsan kendini hiç yıpratma derim ben. Başlarda tabii ki zor oluyor ama millet neleri atlatıyor. Üstelik uzun süreli bir ilişkiydi (ikimizin de en uzun ilişkisiydi ), ailesiyle tanışmıştım ve evlilik planlarımız vardı. Yani güven olmayınca ya bitiyor ya da sağlıksız bir şekilde iki tarafı da yıpratarak devam ediyor. Umarım güvenini kazanır tek söyleyebileceğim bu.
Bu konuyu actiktan sonra o guvensizlik buyuk olcude azaldi cok sukur. Akisina birakmak gerekiyomus demekki :)
senin icinde hersey guzel olur insallah canim Kalbine göre birisi cikar (:

Bu tavrınıza devam ederseniz ayrılırsınız,
elinizi yüzünüzü yıkayıp kendinize gelirseniz ne ala.
Katlanılacak şey değil.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bi söz vardır, bilir misiniz?
:KK49:

Back
X