Dertsiz başıma Dert mi açıyorum?

kötü olmak kolaydır önemli olan iyi olmaktır .kötülüğü herkes birbirine yapabilir bakın o size yapmış siz neden aynı şekilde karşılık veresiniz de onun seviyesine düşesiniz bırakın zor olanı yapın iyi olun.barışın hatta ilk adımı en geç yarın siz atın çok mutlu olacaksınız içinize huzur dolacak o da kötülüğüyle kalsın boşverin.

kızlar tekrar konu açmak ıstemedım açıkcası..görümcemın kafasında ıkı tane kıtle vardı ve bugun ögrendımkı kalbındeden de rajatszmış.sızıntımı ne varmış..hala konuşmuyoruz ve araba almşlar bu hafta sonu kaynnasının evınde kurbanları varmış.görümcemın eşi eşimi aradı kurbana davet ettı,benı arayan yok ama eşmde diyorkı bişey olunca ıkımızı ayrı ayrmı arıyolar falan.ama aynı durum deılki.gitsemmı gitmesemmı bilemiyorum..

Bence gitmelisiniz.

İlk mesajınızla ilgili ise fikrim şu; görümcenizle birbirinizi sevmediğiniz için, ona psikologa gitmesiyle ilgili tavsiyeyi siz değil, eşiniz yapmalı.
Beni sevmediğine inandığım birisinin direkt "senin psikologa ihtiyacın var" demesini ben de hoş karşılamam.
Ve bunun söyleme şekli yukarıda tırnak içindeki ifade olmamalı..

Ben birisine böyle bir öneride bulunma ihtiyacı hissetsem,
-Hepimiz hayatımızda zor dönemler geçiriyoruz, bazen bunları kendi kendimize halledemeyiz, vs.vs. gibi sözlerle giriş yaparım.
Nacizane tavsiye...

inanınki tavsiyenizi yapabılıcem bırısı değil.tanısanız herhalde bu kadar kindar ve kıskanç,insanların hayatına mudahele eden bırısı daha yoktur dıye düşünrsünz.dün bile babası telefonda bır bayan arkadaşıyla konuşurken kızı alıyor telefonu adamın elınden siz kımsınız ben o adamın kızıyım neden arıyosunuz gibi laflar edıyor.bişey varmış gibi bıde annesını arayıp söylüyor huzur kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…