Dertsiz başıma Dert mi açıyorum?

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
kızlar size bır sorum olacak,önceki konularımdn bilirsiniz benım illet bi görümcem var sanırım ikimizde birbirimizi sevmiyoruz.laf sokmaları aşşagılamaları binbir türlü kötülükleri dokundu bana ve eşime.yaklaşık 3 aydır konuşmuyoruz kendisi ile.annemlerle aynı binada oturuyor görümcem.annemede kötülüğü çok dokundu kıskançlıgı tek sebep.30 yaşında 10 senelik evli kafasında bi baloncuk mu ne varmış bu nedenle çocuk yapamıyor,6 ayda bir ilaçlı emara girdiği için.doktor; emara girmemek için dayanabilirsin kafana bişey takmazsan hanı kendısı ıyı hıssedersen bu süre 8-10 aya kadar bile uzar.uzun bir süre emara girmediğin sürece vücüdunda ilaç olmayacagı için çocukta yapabilrsin diyor.ama bu fesatlıgı kıskançlıgı buna el vermıyor tabı herşeyi kafasına takarak içine fesatlık doldurarak o emara sık sık giriyor.evet sevmiyorum onu.ama üzülüyorum.istiyorumkı yardımcı olayım bir şekilde.ona en son konuşmamızda bence senın pskoloja ihtiyacın var demiştim.sen bana deli diyosun diye burnumdan getirmşti.ne yapabilirim onun için,barışmak istesem nasıl düşünür bak döndü dolandı geldi dıye havalara girer eminim.barışsam pskoloja gidip sorunlarını çözelim desem benı yanlış anlarmı yine.bilmiyorum arkadaşlar.böyle olurunamı bırakmalıyım,yoksa kendımı aşşağılamak pahasına konuşmalımıyım?

valla canım önceki konularını bilmiyorum sadece bu yazdığına göre yorum yaparsam; evet dertsiz başına iş açarsın
bunun kocası, eşi dostu yok mu, onlar yardımcı oluyordur herhalde
hem sevmiyoruz birbirimizi diyosun hem yardım etmek istiyorum diyosun, bence ne sev ne ne nefret et böyle bi insansa,
zaten anlattığın gibi biriyse iyi niyetine inanmayacaktır, öküzün altında buzağı arayacaktır

Canım bazen merhametten maraz doğar...Sevdiğim diğer bir lafta insanlara hakettiklerinden çok değer vermek alçakgönüllülük değil budalalıktır..Bunu düşün biraz sonra kararını ver..

Evet haklısınız.gidip konuşsam altında bişey arayacagına adım gibi eminim.dün kaynanamlara gittik yemege,ondan sonrada annemlere ugradık beş dk.arabayı park ettık görümcem camdaydı öyle koymuş elini yüzüne duruyodu.içim bi garip oldu.üzüldüm.

eşim babasıylada konuşmuyordu bayram öncesıne kadar.bayramda gitti elini öptü barıştılar.ablası konusundada,elbette barışıcaz sonuçta ablam ömür boyu küs kalamamki gibi laflar etti.kız çok fena hep huzursuzluk veriyor bize.korkuyorumda yine öyle olacak diye barışsam yine bi şekilde huzursuz edecek beni.ama bunca kötülüğü pskoljık mi yapıyor acaba çocuguda olmuyor bazı şeylerın hıncını bizden mi çıkarıyor.

valla konuyu okumadım baslıga bakarak dıyorumkı hayır dertlı basına bır dert daha eklıyorsundur olsa olsa..

10 senelik evli ve çocuğuda yoksa herşeyden önce bunu takıyordur tabiyki..onun neler yaşadığını en iyi kendi bilir..bazı insanlar içindeki acıyı bastırmak için sağa sola saldırırlar..aslında oda biliyordur yaptıklarını..ama kendisine engel olamıyordur..psikolojisi bozulmuştur artık..

bence yanına git ve güzelce konuş..döndü dolaştı desin ne olacak..girsin havalara ne olacak..havası bir iki gün sürer sonra senin gerçekten iyi niyetli olduğuna inanır..kardeşinde seni çok seviyor bende..seni kırmak üzmek istemiyoruz filan de..BOŞVER İYİLİK SENDE KALSIN BÜYÜKLÜK SENDE KALSIN..

ÖNCEKİ KONULARINI BİLMİYORUM..BURAYA YAZDIKLARINLA FİKRİMİ SÖYLEDİM..

senin sözüne değer verse, söylediklerini uygulamaya çalışsa yardımcı ol derdim ama anlattığın kadarıyla söylediğin herşeyi başka tarafa çekiyor ve bilidğini okuyor...
o zaman karışmanın mantığı yok... her söylediğinin altında bişey arar, suçlu yine sen olursun...

yanlış hatırlamıyorsam bu abla size ev alasınız diye bayağı yüklü bi borç vermişti düğünden sonra da parasını isteyince olay orada kopmuştu, ayrıca şimdi bana gıcık olduğunu bildiğim biri gelip psikoloğa ihtiyacın var senin derse ben de ona höst derim kusura bakmayın

selam canim görümcenin beynindeki urmu yoksa baska bir seymi
ben sana kayin validemi anlatam kayin validem norman bir kayin valideydiki tam bundan 10yil öncesine kadar ay kadin bir oldu nalet aksi allahim evde bizlere komsulara yarapim ne böyle cevreye kan kusturdu biz hastaliktan olacani hic düsünmedik yaslaniyor ondan dedik son5 yil ama bittik artik kimse selam vermiyor evine kimse gelmiyordu 3 oglu üc gelini var sadece ben ve esim gitti takmadik 4 yil hem olmadik küfürü ediyor hem altina kaciriyor ev sidik kokusundan girilmiyor beli bacaklari tutmuyor burda bel fitigi felan dediler 4 yil cektigim bir ben birde allah bilirrr neyse beyninde ur varmis amaliyat oldu allahim kadin oldu bir melek canim belki seninde sinavin görümcendir sabret
belkide hastaliktan yapiyordur farkinda deyildir simdi kayinvalideme yaptiklarini anlatiyoruz inanmiyor biz anlatirken kip kirmizi oluyor unatiyor ben neler yapmisim diyor
görümcende beyniyle promlemi varmi belkide ondandir

düğünden sonra bizi sıkboğaz etmişti evet,bin türlü borçla ugraşırken ev alcaz dıye parasını istemişti hiç habersiz gidip takılarımı bozudurp parasını almıştı ve ev alma olayınıda o günden sonra maziye gömmüştü.
eşim onun kardeşi,oda biliyordu zor durumda oldugunu böyle davranması normalmi?

canım borcunuzu ödediniz mi ödemendiniz mi anlamadım, evde alınmadı öylemi

canım borcunuzu ödediniz mi ödemendiniz mi anlamadım, evde alınmadı öylemi

işte benım düğünden sonra altınlarım kaynanamlarda kaldı.görümcemde gitmiş bozdurmuş almış parasını.
evi aldık eşim kredi çekti,ablasına olan borcu elden aldıgı borçtu.takılara güvenmeselerdi vermezlerdı onuda emınım.

bence çok iyi düşünmüşsün. ama yine başına dert açılabilir. belki eşinle birlikte bir şeyler düşünebilirsin. sen tek başına girişirsen kabak başına patlayabilir. eşin de olursa çok büyük sorun olmaz diye düşündüm.

ama tebrik ediyorum seni. böyle iyi niyetli insanlara ihtiyacımız var..inşallah sorun çıkmadan halledebilirsin.

inanın o kadar zor durumlara soktuki benı bu kız.evlenmişim mutluyum çeyizim gidiyor halıları dandık dıye yerı göğü inletiyor.ona neyse.bir ton şey.
ben biliyorum gidip konuşsam laf sokmaları bitmeyecek,ama bi şekilde alıştım artık bu kıza laf sokmalarına.hazmedıyorum üzülmesın daha kötü olmasın diye.onun için benden kötü gelin yok.

ur değil galiba.çokta sormadım üzülmesin diye gerçi.baloncuk gibi bieşymiş.o patlarsa kötü olurmuş,o yüzden ameliyat riskliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…