- 5 Nisan 2020
- 298
- 441
- 103
- 33
Selam kizlar, bi konuyla daha karsinizdayim. Eminim çoğunuz bu da mi dert be tarzi tepki vereceksiniz ama evet, bu mesele zaman zaman içime dert olabiliyor. Hemen meseleye geçiş yapiyorum. Nisanlimla suan ayri şehirledeyiz, 5 aydır tanisigiz, düğüne de az bir zaman kaldi çok şükür. Iliski yürüyor, bi sorun yok. Fakat bizim beyimiz günde bir kac kere telefonla görüşmek istiyor, gerek normal arama olsun gerek görüntülü. Evet, ilgisi alakasi güzel, aramak istemesi iyi hoş ama ben telefonla konusmasi hele hele uzun uzun konuşmasını hic ama hic sevmiyorum. Kişiden bağımsız olarak söylüyorum, telefon konuşmasını sevmeyenler beni anlayacaktir bu noktada. Bazen saatlerce konuştuğumuz oluyor hatta 2 saat sonra otomatikman kapaniyor ya işte o da bi kaç kere oldu bizde. Kendisini seviyorum sohbetini de, zaten bi araya gelince benimde çenem düşüyor, konuşmasını sosyallesmesini seven biriyim fakat telefonla konuşmasına bi türlü isinamadim. Sorun su ki, beyimizden sakayla karisik tripte yedim, ona kalsa bana günün tüm ayrintisina kadar herseyi anlatacak. Ya kendime zaten şey diyorum, şunun surasinda ne kadar kaldi düğüne, ayni eve girince sabah akşam yüzyüze sohbet ederiz zaten. Neyse uzattim işte, içime dert oldu biraz. Bu soruna bi çözüm bulan var mi aranızda?