Gebeliğe Hazırlık Dervital macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cevap için teşekkürler canım keşke düzenli kullansaydın bi 2ay ama bal,çörek otu, tarçında işe yarıyor daha önce bende 2 adet dönemi kullanmıştım yumurtlamayı artırıyor
Aynen çokta duydum tarçın bal çörekotunu onu deniyorum nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum 2-3 gün sonra bırakıcam yumurtlama günüm oluyo o zaman bırakıcam dervital içerik olarak çok zengin ama beni korkutmadı da değil bilmiyorum ki hepsinin karışımı vücutta ters etki yapar mı yapmaz mı bazı şeyler kiminin hormon dengesini bozuyo mesela soğan kürü ben 4 gün mü ne yaptım prolaktinim 28 e çıktı bu ay 12 olmuş 15 gün kullansam belki daha çok çıkardı bilemiyorum ki şimdi herşey herkesin bünyesinde aynı etkiye sahip değil nasip diyoruz işte inşallah dileğimize kavuşuruz da böyle şeyleri sadece bağışıklık güçlendirmek için içeriz ☺️

Ben erkek icin olani esime.siparis verdim yarindan sonra elimde olur ben de bayan icin clife aldim yorumlar daha cok.cezbetti beni nedense esimde sperm hareketi yavas benim de pkos var bakalim gelisme olursa yazarim

Mutlaka yazıcam dediğim için yazıyorum ben bu macunu birkaç gün kullandım öyle çok uzun değil 4-5 gün falandı sanırım kistim olduğu için bu tarz fazla karışımlardan da korktum açıkçası ilk bilmiyodum tabi bu kadar içerik aynı anda olunca kist oluşumunu tetikliyormuş var olanı büyütüyormuş bilmiyodum şimdi daha adım adım gidiyorum yine bitkisel şeyler kullanıyorum ama birer ikişer bal tarçın çörek otu yaptım olmadı bu ay başka şeyler yapıyorum artık Allah izin verirse elde edene kadar devam 😄 yani macun için size net bişey söyleyemedim kusura bakmayın :110:

Aynen çokta duydum tarçın bal çörekotunu onu deniyorum nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum 2-3 gün sonra bırakıcam yumurtlama günüm oluyo o zaman bırakıcam dervital içerik olarak çok zengin ama beni korkutmadı da değil bilmiyorum ki hepsinin karışımı vücutta ters etki yapar mı yapmaz mı bazı şeyler kiminin hormon dengesini bozuyo mesela soğan kürü ben 4 gün mü ne yaptım prolaktinim 28 e çıktı bu ay 12 olmuş 15 gün kullansam belki daha çok çıkardı bilemiyorum ki şimdi herşey herkesin bünyesinde aynı etkiye sahip değil nasip diyoruz işte inşallah dileğimize kavuşuruz da böyle şeyleri sadece bağışıklık güçlendirmek için içeriz ☺️
Bal tarçın çörek otu karışımında sonuç ne olmuştu?
Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı?
Bu ay bende öyle oldu.

Bal tarçın çörek otu karışımında sonuç ne olmuştu?
Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı?
Bu ay bende öyle oldu.
Valla Canım her şeyi karıştırdım onu yapayım bunu içeyim derken sanırım o dönem hormon dengemi bozdum 😄😄 ben bebeğime Allah’ın nasibi ile sağlıklı beslenerek kavuştum. Kürler benim kistimi büyüttü çatlamayan yumurta bile yaptı. Hormon dengemi bozdu anlayacağın. He şöyle bişey sağlıklı ve dengeli beslendim mevsim sebze meyveleri kuruyemişler yedim, paketli ve işlenmiş her şeyi hayatımdan çıkardım. Folik asit olarak inofolic combi kullandım. (çikolata kistim olduğu için doktorum önermişti) Etkisi oldu mu bilmiyorum ama hamile kalmadan önceki ay çatlamayan yumurtam vardı basit kist dedikleri oldu 11 gün soğan kürü uyguladım. Akabinde hamile kaldım çok şükür yavrum yakında 6 aylık olacak 🤲🏻 Ben bu forumda çok çare aradım Allah bana anneliği nasip etti bekleyen, hak eden,kıymet bilen herkese nasip etsin 🌸

Valla Canım her şeyi karıştırdım onu yapayım bunu içeyim derken sanırım o dönem hormon dengemi bozdum 😄😄 ben bebeğime Allah’ın nasibi ile sağlıklı beslenerek kavuştum. Kürler benim kistimi büyüttü çatlamayan yumurta bile yaptı. Hormon dengemi bozdu anlayacağın. He şöyle bişey sağlıklı ve dengeli beslendim mevsim sebze meyveleri kuruyemişler yedim, paketli ve işlenmiş her şeyi hayatımdan çıkardım. Folik asit olarak inofolic combi kullandım. (çikolata kistim olduğu için doktorum önermişti) Etkisi oldu mu bilmiyorum ama hamile kalmadan önceki ay çatlamayan yumurtam vardı basit kist dedikleri oldu 11 gün soğan kürü uyguladım. Akabinde hamile kaldım çok şükür yavrum yakında 6 aylık olacak 🤲🏻 Ben bu forumda çok çare aradım Allah bana anneliği nasip etti bekleyen, hak eden,kıymet bilen herkese nasip etsin 🌸
Çok mutlu oldum, hamd olsun ki sonuç almışsın, ah ah hemde ne çareler aranıyor burda, ortak sorunları olanlar bilirsin bu yolları, yaşamışsın.
Sen Dr sıkıntı neydi olmuyordu? Benim fsh, amh değer lerin iyi değil ondan.

Inofolik bende kullandım sanırım pko lulara veriyor Dr lar bunu.
Kistine fayda etti mi?

Kürlerdende çekiniyor insan yükseltiyormuş hormonları hatta soğan küründe aynısını diyorlar, iyi sende sıkıntı olmamış.
11 gün nasıl yaptın? Adetin bitince mi başlamıştın?

Back
X