desenli tayt arıyorum

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
meraba kızlar
tayt hastası biri olarak nerdeyse aylardır desenli tayt arıyorum ama bi türlü bulamıyorum benbursada oturuyorum ve bakmadıgım magaza kalmadı nerdeyse şöyle cıvıl cıvıl renklı veya gazete desenle taytlar oluyor onlardan istiyorum acaba sizin bana önerileriniz varmı nerde bulabilirim yaa :(

avrupa networking firmasının kataloğuna bir bakmanızı tavsiye ederim..netten bu isimle girerseniz kataloğu indirip bakabilirsiniz...piere cardin tayları var farlı desen ve modellerde..

Arkadaşlar ben de tayt arıyorum ama düzünü :) Çünkü piyasadakiler fazla küçük...bu yüzden normal ebatlarda bir tayt arıyorum hani daha çok ekranlarda gördüğümüz diz kapağının hemen bitiminde olanlar çok cici sanatçılarda görüyorum...Nerede bulabiliriz?Piyasada hiç görmedim kısalardan..Uzunda olabilir cevap yazın litfen..:54:

Bu arada ankarada yım..

Son düzenleme:
Steril ben Adil Işık ta gördüm bir de genç mağazalarına bakabilirsin :50:berska zara gibi..desenli tayt istersen bir bak..Düzünü buldum ama kalıpları çok dar..Şu ünlülerin giydiği kısa diz kapağı bitiminde olanlara ilkbaharda bakacağım gelecek mi ?

Back
X