desenli tirnak

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Kızlar normalde hic tarzim değil ama kizimin dogum gunu icin temaya uygun desenli oje surmek istiyorum. Bunun için ozel bir oje mi almalıyım, ne yapmaliyim?

Kuaföre yaptırmak varken evde neden uğraşıyosun ki zaten ciddi anlamda zor yapmak cok elit bi yerde oturmuyosan ucuza yapıyorlar zaten :)

nasıl bir desen istiyorsunuz? evdeki ojelerinizi kullanabilirsiniz. kürdan vb kullarak şekiller yapabilirsiniz. youtube'tan video izlemenizi öneririm ben öyle çok şey öğrendim.

Manyetik oje alabilirsin.
Desenli takma tirnak kullanabilirsin.
Havyar manikur yapabilirsin ama yiyecek servisi varsa onda sikinti yasarsin dokulebiliyor.
Tirnak stickeri alabilirsin.
Desenli tirnak seklinde kagit yapiskanlardan alabilirsin.

Ama lutfen nailart isine profesyonel malzemen yokken bulasma, kotu oluyor. Yukaridakiler hem pratik hem ek malzemeye gerek yok.

En kolayi manyetik oje.

Nasıl bir desen mesela canım .
Gazete desenli falan diyorsan çok basit anlatırım .

French yapıp bir iki tırnagına nazar boncugu kondurabilrsin desenli ojeden daha şık duruyor

Kendim yapamam zaten. Kuaforumu aradim. Kiz yapamam dedi sticker falan al dedi de nerden bulunur bilemedim. Nette de bulamadim

Kendim yapamam zaten. Kuaforumu aradim. Kiz yapamam dedi sticker falan al dedi de nerden bulunur bilemedim. Nette de bulamadim

cooook basit. bir poset al. o mickey mouse desenli oje ile yap posetin uzerinde. 1 saat onu beklet kurusun iyice. sonra ise yavas yavas yaptigin posete deseni cikar. al snaaa desen :) bol sansss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…