Deşifre olmak istemiyorum

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
13
35
Merhaba kızlar

Burda canımı çok sıkan, geceleri düşündükçe delircem gibi olcam bir konuyu açmak istiyorum, fakat deşifre olmaktan korkuyorum.
Bu olayda bahsettim kişinin bir yakını üye ve ben onun sayesinde böyle bir forum oldunu keşfettim. Her olay ile googleden araştırma yapar. Dengesizin biri sizin anlayacağınız.
Gerçekten birkaç öneriye ihtiyacım var sizlerin tarafından ama birtürlü cesaret edemiyorum konuyu acsammı diye. Silme buttonu da olmayınca emin olamadım.
Sizce öyle kolay googleden buluna bilirmi ?
Napsam acaba

O kadar çok parmakla gosterilcek olaysa belki bulabilir. Ama kişi adı ve yerleri farklı verin sizde.
Şu girişi degistirirn ama en azindn zaten böyle deyince belli

O kadar çok parmakla gosterilcek olaysa belki bulabilir. Ama kişi adı ve yerleri farklı verin sizde.
Şu girişi degistirirn ama en azindn zaten böyle deyince belli
Evet yani çok detay verip anlatmam gerekecek,.dışarıdan birinin olayı anlaması için. Kararsız kaldım vallahi...girişi değiştirin? Yanı?

Kulagima soyle.

Cok takıntıli bir tipse bulabilir. Az takintili ise bulamaz. Yer, zaman, isim degisikligi yapabilirsin, sadece bu konu icin 2. Uyelik alabilirsin.

Bazi konular gereksiz detay iceriyor. Fazla detaya girmeden de anlatabilirsin.

Kulagima soyle.

Cok takıntıli bir tipse bulabilir. Az takintili ise bulamaz. Yer, zaman, isim degisikligi yapabilirsin, sadece bu konu icin 2. Uyelik alabilirsin.

Bazi konular gereksiz detay iceriyor. Fazla detaya girmeden de anlatabilirsin.
Bilmiyorum belki de ben cok paranoyakımdır... 2 senelik uye nasil olunur ki? Isim nasil degistire bilirim ?

Ama tatlım sen zaten fazla detay verdin direk konuyu yazsadın daha iyidi

nick:askhikayemm99
tanıdığın üye takıntılı bulur vs vs..

bence tüm bu detaylardan daha rahat bulur

Soracağın konu neyse o konuyu biraz değiştirerek yazabilirsin. Aşırı detaya da girmeden.

Vajinusmus gibi düşünün korkuyorlar çocukları olmuyor ben düz mantık yaklaştım olaya
Tabi vajinismus harici ne kadar kassan da bir süre sonra gevşer zaten
bazen olmuyor mu istemem yan cebime
benim beklediğim korkak insanda cocuk yapacak yürek olmaz gibi bir şeydi sanırım

Tabi vajinismus harici ne kadar kassan da bir süre sonra gevşer zaten
bazen olmuyor mu istemem yan cebime
benim beklediğim korkak insanda cocuk yapacak yürek olmaz gibi bir şeydi sanırım
Hiiim bu da mantıklı ama o zamanlarda çocuk yapmaya ne var doğum kontrolü mu var sanki korkacak bir şeyler o yok bez derdi baby showeri,
yok efendim cam biberonu bilmenesi yok sevisiyorsun bi bakmışsın hop bebek gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…