- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 13
- 35
- Konu Sahibi Askhikayemm99
-
Konuma yazın ama yaTabi vajinismus harici ne kadar kassan da bir süre sonra gevşer zaten
bazen olmuyor mu istemem yan cebime
benim beklediğim korkak insanda cocuk yapacak yürek olmaz gibi bir şeydi sanırım
E bu kadarcik konuya bu kadar yorum bacım ne diyelim daha sen anlattın biz mi yorumlamadikKonuma yazın ama ya
Yorumunu bekliyorumE bu kadarcik konuya bu kadar yorum bacım ne diyelim daha sen anlattın biz mi yorumlamadik
Yazinca etiketle de bari kaçırmayım
E yok duzenlenmemis nereye yazdin anlamadımYorumunu bekliyorum
Yanı yeni konu açtımE yok duzenlenmemis nereye yazdin anlamadım
Yeni konu açmış eşimle yeniden diye:)E yok duzenlenmemis nereye yazdin anlamadım
Teşekkürler ☺Yeni konu açmış eşimle yeniden diye:)
Sizde lütven cevaplayın okadar cesaretimi topladım yazdım cevap yok yaYeni konu açmış eşimle yeniden diye:)
Buraların kurduysa bulur sizi.. ben bile az çok anlıyorum kim kimdir. Güvenilir bir iki kişiye özelden yazın. Paylaşmak isterseniz ben de dinlerim sizi. Ama öyle bir risk varsa konu açmayın silinmiyor çünkü.Merhaba kızlar
Burda canımı çok sıkan, geceleri düşündükçe delircem gibi olcam bir konuyu açmak istiyorum, fakat deşifre olmaktan korkuyorum.
Bu olayda bahsettim kişinin bir yakını üye ve ben onun sayesinde böyle bir forum oldunu keşfettim. Her olay ile googleden araştırma yapar. Dengesizin biri sizin anlayacağınız.
Gerçekten birkaç öneriye ihtiyacım var sizlerin tarafından ama birtürlü cesaret edemiyorum konuyu acsammı diye. Silme buttonu da olmayınca emin olamadım.
Sizce öyle kolay googleden buluna bilirmi ?
Napsam acaba
Siz nasıl anlıyorsunuzBuraların kurduysa bulur sizi.. ben bile az çok anlıyorum kim kimdir. Güvenilir bir iki kişiye özelden yazın. Paylaşmak isterseniz ben de dinlerim sizi. Ama öyle bir risk varsa konu açmayın silinmiyor çünkü.
Konular örnekler belli ediyor. ekşi sözlük yazarlarını da deşifre ettim kaç tane. Paylaşmadım kimseyle ama çözdüm kim kimdir.Siz nasıl anlıyorsunuz
Yanı bu kişileri gerçek hayattamı tanıyorsun? Tam anlıyamadımKonular örnekler belli ediyor. ekşi sözlük yazarlarını da deşifre ettim kaç tane. Paylaşmadım kimseyle ama çözdüm kim kimdir.
Gerçek hayattan tanidiğim bir kişinin burda veya sözlük te yaptığı paylaşımlardan kim olduğunu çözüyorum. Tanıdığımı bilemem tabi.Yanı bu kişileri gerçek hayattamı tanıyorsun? Tam anlıyamadım
Vallah hiç anlamadımGerçek hayattan tanidiğim bir kişinin burda veya sözlük te yaptığı paylaşımlardan kim olduğunu çözüyorum. Tanıdığımı bilemem tabi.
ama bazen isim verenler oluyor burada veya başka platformda. Onu da bulmak kolay herkesin feysi instası var.
Kızlar yazdım bir bakın lütven
Lütfen*Sizde lütven cevaplayın okadar cesaretimi topladım yazdım cevap yok ya
Ben de böyle ikilem yaşarım. Konu çok tanıdık gelirse burayı düzenli takip eden ve sizi tanıyan birileri varsa şüphelenebilirler. Dikkat çekmeyecek bir başlık kullanın. konuda çok belirgin ayrıntılara girmeyin, hayat hikayenizi yazmayın mesela, sadece gerektiği kadar bilgi verin, bir de bazı gereksiz ayrıntıları değiştirin veya ekleyin mesela tek çocuksa "iki kardeşi var" falan yazın, bazı şeyleri değiştirin, meslek, şehir falan.Nick i bilmiyor ama konudan dolayı bulurmu diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?