Deşifre olmak istemiyorum

Buraların kurduysa bulur sizi.. ben bile az çok anlıyorum kim kimdir. Güvenilir bir iki kişiye özelden yazın. Paylaşmak isterseniz ben de dinlerim sizi. Ama öyle bir risk varsa konu açmayın silinmiyor çünkü.

Yanı bu kişileri gerçek hayattamı tanıyorsun? Tam anlıyamadım
Gerçek hayattan tanidiğim bir kişinin burda veya sözlük te yaptığı paylaşımlardan kim olduğunu çözüyorum. Tanıdığımı bilemem tabi.
ama bazen isim verenler oluyor burada veya başka platformda. Onu da bulmak kolay herkesin feysi instası var.

Nick i bilmiyor ama konudan dolayı bulurmu diye sordum
Ben de böyle ikilem yaşarım. Konu çok tanıdık gelirse burayı düzenli takip eden ve sizi tanıyan birileri varsa şüphelenebilirler. Dikkat çekmeyecek bir başlık kullanın. konuda çok belirgin ayrıntılara girmeyin, hayat hikayenizi yazmayın mesela, sadece gerektiği kadar bilgi verin, bir de bazı gereksiz ayrıntıları değiştirin veya ekleyin mesela tek çocuksa "iki kardeşi var" falan yazın, bazı şeyleri değiştirin, meslek, şehir falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…