Desperate housewives

evet bu sezon son
ben de alıştım bu diziye,bakalım sonunu nasıl bağlayacaklar filmin?

konu çok sarpa sardı. işin içinden nasıl çıkacaklar sabırsızlıkla bekliyorum...

desperate housewives heralde artık izlenmiyor kimse yok buralarda
olaylar fena derecede gelişti

valla ya mike öldü, nasil üzüldüm bi kursunla hemde oysa bizim dizilerde on kursun yer gene ölmezler, sinir oldum yahu. yazik kadina bi gün yüzü görmedi.
simdi bunlar hapisede girer naisl bir final yapacakalr acaba

olamaz ya ben izleyememiştim.sizden duydum.bari başka biri ölseydi.şu dizide en sevdiğim karakterler susan la mike tı.ölmeseydi keşke.izleyemem ben şimdi.yani o kadar sezon izledik sonu böylemi olacaktı of

valla ya mike öldü, nasil üzüldüm bi kursunla hemde oysa bizim dizilerde on kursun yer gene ölmezler, sinir oldum yahu. yazik kadina bi gün yüzü görmedi.
simdi bunlar hapisede girer naisl bir final yapacakalr acaba

mike in ölmesine çok üzüldüm. cenaze töreni çok gerçekçi olmuş bi an gözlerim doldu

sadece 2 bölüm kaldı finale. bree ne yapacak merak ediyorum? lynette ve tom tekrar barışsa harika olur

sadece 2 bölüm kaldı finale. bree ne yapacak merak ediyorum? lynette ve tom tekrar barışsa harika olur

barışacaklar gibi geliyor bana.
çünkü mike in ölümü sonrasında baya bi içlerine oturmuştu..
onlar ayrı kalamaz kalmamalı

bu pazar finali yapılacak dizinin.2 saatlik özel gösterim olacakmış
çok üzülüyorum dizi biteceği için ya

bu pazar finali yapılacak dizinin.2 saatlik özel gösterim olacakmış
çok üzülüyorum dizi biteceği için ya

benim de severek izlediğim bir diziydi, ama daha nereye kadar uzatsınlar ki, yıllardır olmadık şey kalmadı :) şimdi son 2 bölüm mü olacak, yani 2saatlik özel ve final mi yoksa o 2 saatlik olan direk final mi?

internette var final bölümü ama türkçe altyazı eklenmemiş,onu bekliyorum bugünden beri
2 bölüm şeklindeymiş sanırım

desperate house wifes setine gittim hayal kirikligina ugradim.butun evler tas catlasin 2 sokak kadar yere kurulmus.biraz ilerisinde baska film setleri var,asagida baska,hepsi dip dibe..ben bildigin bi mahallede cekiliyor saniyordum:2:

desperate house wifes setine gittim hayal kirikligina ugradim.butun evler tas catlasin 2 sokak kadar yere kurulmus.biraz ilerisinde baska film setleri var,asagida baska,hepsi dip dibe..ben bildigin bi mahallede cekiliyor saniyordum:2:

evet canım sette çekiliyor bende gördüğümde şaşırdım ama bi yandan da helal olsun dedim

Birçok film/dizi sette çekiliyor ki
Görüntüden de çok belli oluyor set olduğu yayınlanırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…