Desperate housewives

ben evayı hiç beğenmiyorum.fiziği güzel sadece.bu arada ben salı günü yeni bölümü izlemedim.izleyen varsa özet geçebilirmi

4.bölümü güzeldi
gaby'nin gerçek kızı tıpkı kendisine benziyor:))
susan'ın resmini alan adam kim acaba
mike'a da benziyor ama başka birisi galiba
5.bölümü merakla bekliyorumhihoyyyt

Bence Susan'ın fotoğrafını alan başka biri ve bunu ona karşı kullanacak hatta belki de internette onu izleyen ve Susan'ı takıntı haline getiren bir adam bile olabilir diye aklıma geldi.Ne de olsa dizide sürekli tehlikeli birileri var.
Gaby bence çok ayıp etti o Chanel çantayı ve mücevheri kıza vererek.Kızı yetiştiren annesi iyi haşladı valla.

ben 6 sezondayımmm sevıyor bu kadınları baze kendımı buluyorum bzen yan komsumu..

Bazı degerlerın uzerınde durmasıda guzel

ya bree neden mutasıp, dindar bi kadınken sonradan manyaklaştı ya, dizinin başında nasıldı şimdi nasıl, insan değişir tabii de 180 derece döner mi yahu

bacılar, annem istedi diye indiriyorum ben diziyi de, bişi sorcaktım. şimdi cnbc-e dizinin orjinaliyle (anlayın işte, amerikadaki yayınıyla) aynı anda mı gidiyo sezon olarak? geriden gitmiyor değil mi? internette en son 7. sezonun 6. bölümünü buldum da.

Bende e2 den 6. sezonu izliyorum, başından beri takip ediyordum, çok seviyorum hele Wisteria Lane mahallesine bayılıyorum. Keşke öyle bir yerde yaşama şansım olsaydı.

aynı anda gitmiyor galiba çünkü bir keresinde denk gelmişim
mesela orjinal yayını 7.sezon 6 bölüm yayınlanıyorsa
cnbc-e de 5.bölüm yayınlanıyor
yani yenin sezonun 1-2 bölüm önce yayınlanan bölümleri
tabi geçen sene denk gelmiştim şimdiyi bilemem:)

Bende e2 den 6. sezonu izliyorum, başından beri takip ediyordum, çok seviyorum hele Wisteria Lane mahallesine bayılıyorum. Keşke öyle bir yerde yaşama şansım olsaydı.

ya evet benim de hoşuma gidiyor o mahalle çok güzel
bir de oyuncuların dostlukarı hoşuma gidiyor
mesela dizinin başında susan'la gabrielle darılmışlarsa bi olaydan dolayı dizinin sonunda mutlaka birbirlerinin gönüllerini alıyorlar
bu yönden çok hoşuma gidiyor:))

bu akşam yeni bölümü var bakalım ne olacak

Son düzenleme:
10. bölüm neydi öyle....
yeni bölümü merakla bekliyorum. paul ölsün artık ama kim vurdu acaba onu?
susana çok üzüldüm. bişey olmasın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…