• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deste Katina

adım havva kevser, doğum tarihim 20 nisan 1995, burcum koç :) teşekkürler:31:

adım handan.20.03.77liyim. bekarım. balık burcyum. evlillik yakınmı?hayatıma biri girecekmi?

Merhabalar,
İsteyenlere bakım yapabilirim... Adınız/d.tarihiniz ve burcunuzu yazın soruya gerek yoktur... Özel mesajla gönderirseniz bilgilerinizi çok daha iyi olur..
Not:Kendimi geliştirmek amaçlı yapacağım...

canım ya banada bakarmısın zeynep 1983 boğa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kizlar =))))

bizim marifetli arkadasimizdan ses cikiyormu??? =)

ayhh bn o kitaptaki kadının resmi gözüme belirir belirmez nasıl bir kalp ağrısı girdi öle...ki bu kartların negatif yönünü daha bilmiyoken...kim çizdiyse kadını feci çizmiş...:D:D:D

Ablacım adım Burcu
01.10.1995 doğumluyum
terazi burcuyum
Sıkıntılar içindeyim yardımına ihtiyacım var..
şimdiden sağol :)

Son düzenleme:
merhabalar
benim adım tuğba
17 haziran 1992 doğumluyum
ikizler burcuyum.
lütfen lütfen ne olursunuz ya güzel şeyler duymaya o kadar hasret kaldım ki

dream nerdesin :43:
neden ulaşamıyorum sana :43:

merhaba mylovetu :1: umarım herşey yolundadır takipteyim...artık fala ihtiyacın yok :1: güzel haberlerini bekleyeceğim ...

Sevgili arkadaşlar,
uzun bi süredir bakıma kapalıydım ancak bi süre sonra tekrar döneceğim...bu arada çok fazla mesaj var şuan dönemediğim için üzgünüm...

umarım beni özlemişsinizdir :1:

merhaba mylovetu :1: umarım herşey yolundadır takipteyim...artık fala ihtiyacın yok :1: güzel haberlerini bekleyeceğim ...

Sevgili arkadaşlar,
uzun bi süredir bakıma kapalıydım ancak bi süre sonra tekrar döneceğim...bu arada çok fazla mesaj var şuan dönemediğim için üzgünüm...

umarım beni özlemişsinizdir :1:

mylovetu yazmışsın devamı gelmemiş ... takipte olduğunu anladım bebeğim :1:
inşallah o güzel haberleri davetiye eşliğinde getireceğim sana :1:

arkadaşları bilmem ama ben özlemişim çok...
yine bana fal baksanaaa :1:

Back
X