- 20 Mayıs 2022
- 7
- 3
- 6
- Konu Sahibi brokolipembesi
-
Oncelikle konunuz saygisizlik yapilacak bir konu degil. Kendinize mesgale bulmalisiniz kurslar hobiler sosyal cevre falan . Bu durumun basinda oldugum icin soyluyorum inancinizi bilmiyorm ben duayla namazla kendimi rahatlatmaya calisiyorum ki sukur baya toparlandim . ama insanlarla sosyallestgm zaman daha iyi hissediyorum kendimi. Sende kendini kapama zorla biseyler yapmaya calis beynini farkli seylerle mesgul et. Cok gecmis olsunMerhaba sevgili kadınlar. Gerçekten işin içinden çıkamaz bir haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. Son 1 buçuk senedir ağır depresyonla mücadele ediyorum. Son 4 ayda 15 kilo verdim. Yemek yiyemiyorum. Sürekli uyuyorum. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorum. Mutluyken bile mutlu değilim rol yapıyorum. Mevcutta psikiyatri doktorumun kontrolünde iki ilaç kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak istemiyorum. Öğrenci olduğum için psikolojik seanslara da giremiyorum. Artık hayattan umudumu kesmiş gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benimle aynı durumda olmuş ve bundan kurtulmuş biri var mıdır? Önerileriniz ve eleştirilerinize saygı çerçevesinde her zaman açığım
Lütfen ilaçlarınızı düzenli kullanın. ağır depresyon durumunda ilaç gerçekten mucizevi görev görüyor. Etki etmesi en az 1 ay diyo doktorlar 2 3 gün kullanıp etki etmedi diye bırakmayın doktorun dediğine uygun şekilde kullanın Allah şifa versin.Merhaba sevgili kadınlar. Gerçekten işin içinden çıkamaz bir haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. Son 1 buçuk senedir ağır depresyonla mücadele ediyorum. Son 4 ayda 15 kilo verdim. Yemek yiyemiyorum. Sürekli uyuyorum. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorum. Mutluyken bile mutlu değilim rol yapıyorum. Mevcutta psikiyatri doktorumun kontrolünde iki ilaç kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak istemiyorum. Öğrenci olduğum için psikolojik seanslara da giremiyorum. Artık hayattan umudumu kesmiş gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benimle aynı durumda olmuş ve bundan kurtulmuş biri var mıdır? Önerileriniz ve eleştirilerinize saygı çerçevesinde her zaman açığım
Merhaba sevgili kadınlar. Gerçekten işin içinden çıkamaz bir haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. Son 1 buçuk senedir ağır depresyonla mücadele ediyorum. Son 4 ayda 15 kilo verdim. Yemek yiyemiyorum. Sürekli uyuyorum. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorum. Mutluyken bile mutlu değilim rol yapıyorum. Mevcutta psikiyatri doktorumun kontrolünde iki ilaç kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak istemiyorum. Öğrenci olduğum için psikolojik seanslara da giremiyorum. Artık hayattan umudumu kesmiş gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benimle aynı durumda olmuş ve bundan kurtulmuş biri var mıdır? Önerileriniz ve eleştirilerinize saygı çerçevesinde her zaman açığım
Merhaba sevgili kadınlar. Gerçekten işin içinden çıkamaz bir haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. Son 1 buçuk senedir ağır depresyonla mücadele ediyorum. Son 4 ayda 15 kilo verdim. Yemek yiyemiyorum. Sürekli uyuyorum. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorum. Mutluyken bile mutlu değilim rol yapıyorum. Mevcutta psikiyatri doktorumun kontrolünde iki ilaç kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak istemiyorum. Öğrenci olduğum için psikolojik seanslara da giremiyorum. Artık hayattan umudumu kesmiş gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benimle aynı durumda olmuş ve bundan kurtulmuş biri var mıdır? Önerileriniz ve eleştirilerinize saygı çerçevesinde her zaman açığım
Öncelikle teşekkür ediyorum. Çok sağ olun. Her şey çok yerinde aslında fiziksel olarak hiçbir sıkıntı yok ama sanki ruhumdaki değerler çok düşük. Hayatın içindeyim ama büsbütün de dışındayım. Beni anladığınız için hepinize çık teşekkür ederim. Herkesin böyle zor zamanları olmuştur diye düşünerek çabalıyorum bir şeyler için umarım bir gün ben de yeniden hayat sokaklarında neşe ile yürüyebilirimBrokolipembesi nickini bulabilen bir zihin yeteri kadar zaman verildiğinde berraklasir herseyi başarabilir aslında çok şey basarabilir gibi geldi
Benim tavsiyem düzgün beslenmeniz zorda olsa azda olsa sinir sistemi kuvvetlendirmek için beslenmeniz ve kan değerlerinizi kontrol ettirip takviye almanız
Yürüyüş veya terlemek size iyi gelebilir.
Biraz zaman hersey geçer yeter ki inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?