Desteğe ihtiyacım var.

jokernes

Ne yersen osun
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
237
43
118
Gençliğim hep sınırlarda balık etli geçti. boyum 174. evlenirken 73 civarı idim. Kimse anlamıyordu. Kum saati gibiyim ama kum saatinin altı geniş:))sonra tiroid ameliyatı oldum 83oldum ameliyat sonrası(evlendikten yaklaşık 6 ay sonra ameliyat oldum). sonra hızlı bir yükseliş 1. bebek doğuma giriş 103 . akapunktur ile zayıfladım 73ü gördüm gördüğüm gibi kaybettim:-). sonra 91 oldum. 2. bebeğe hamilelik doğuma 108 ile girdim.
95 civarı gezinirken tiroid hapımı düzensiz almamdan dolayı 102 yi gördüm. hamilede değilim hani:KK57:11 yıllık evliyim

Şimdi bfite başladım harekete gidiyorum. ama yok boğazımı bir türlü tutamıyorum. İştahım çok ve işin kötüsü moralim bozulduğu an yemeğe dalan bir tipim. Hadi bana yardımcı olun noolur?
nasıl engel olurum nasıl tutabilirim ve nasıl zayıflatabilirim kendimi?

Cnm bnde senin gibiydm motive falan hiç yoktu ama sayfa buldum kndime istersen bnm sayfama gelebilirsn konumun adi kaderimin kaderi

Olur gelirim tabii. Ben neden böyle oldu anlayamıyorum. Eşim tablet manyağı oldu o tablete ben tv karşısında tıkınmaya. Böyle böyle kendimden daha bir nefret eder oldum.

Back
X