• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destege ihtiyacm var

Eylül de üç olur yaşı

Ezilmez böyle evde daha pasifize olur iki Bebek ile birlikte

o yaşına uygun etkinlik yapamaz ister istemez abla olmak evin büyüğü olmak zorunda kalır

Sizinle inatlaşmaya vs sebebiyet verebilir
Haklısınız bunu iyice düşüneceğim onu evden uzaklastirdigimi düşünmez umarım

Tam benlik konu :)
Benim doktorum da 3. Ye ne gerek var demişti ama ben 4ledim :). 3. De çok söylendi millet, ama 4. Den sonra artık kimse karışmıyor. :KK48:
Merak etmeyin benim 4 ü de sezeryan, siz de sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Ya ne güzel sosyal hayat bitiyormu peki biz iki bebeyle iyi kötü gezebiliyoruz eşimle bakalım nolacak

Konum taşınmasinn lütfen başka forumlar okunmuyor çünkü ve benim şuan desteğe ihtiyacım cok
Iki buçuk yaşında minik bir canavar kızım
On aylık akıllı Bi oğlum
Ve yeni öğrendiğim karnımda meleğim var ve olursa üçüncü sezeryanim olacak bu benim için ne kadar riskli korkuyorum meleğime zaten kıyamam
Ilk ogrendimde çok mutluydum şimdi giderek kotulestim galiba aldığım tepkilerden Allah a çok şükür bakabilecek durumdayız maddi açıdan çocuklarıma tek başıma bakıyorum eşimin hakkını yiyemem bu konuda benden daha çok bakar yedirir temizler giydirir ailelerden uzaktayiz kimseden yardım almıyorum
Biseyler söyleyin ard Arda arkadaş gibi ne güzel büyürler canları sıkılmaz ama niye böyleyim
Allah yardımcınız olsun kolaylık versin. Bence çok güzel başarırsınız. Çok özür dileyerek soruyorum. Korunma yönteminiz neydi.

Annem geldi aklıma.
İkiz oğlan çocuklarından hemen sonra ben olmuşum. Aramızda 1 yaş var. Üçüz gibi büyütmüş bizi.
Zaman zaman yorulucaksınız tabi ama... Evlat dünyanın en güzel şeyi.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Bu saatten sonra konunun tartışması olmaz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ama 3.den sonra çok daha temkinli olmanızı tavsiye ederim. Anne baba her ne kadar istekli ve sabırlı da olsa, bi yerde çocuklara haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Bence ilk 2-3 sene annesi, çocuğun hakkidir. Anne için belki bir avantaj yaş farkı az, ikisi bir arada büyürler, oyun arkadaşı da olurlar ama bı de dediğim açıdan düşünün..

Allah yardımcınız olsun kolaylık versin. Bence çok güzel başarırsınız. Çok özür dileyerek soruyorum. Korunma yönteminiz neydi.
Korunuyorduk kondmla ama çokta dikkat etmedik ondan dolayı oldu spiralle bile kaliniyor Nadir de olsa nasip işte zamanın da çok uğraştık bebek için

Ya ne güzel sosyal hayat bitiyormu peki biz iki bebeyle iyi kötü gezebiliyoruz eşimle bakalım nolacak
Benim eşim zaten gezmeyi sevmez, ben heryere üçüyle beraber giderim, yazlığa sinemaya annelere vs. Ama şimdi 4 numara küçük, o biraz beni engelliyor, ama 1 yaşını geçsin, o da düzene girer muhakkak . İlk sene biraz zorluyor sadece

Bu saatten sonra konunun tartışması olmaz.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ama 3.den sonra çok daha temkinli olmanızı tavsiye ederim. Anne baba her ne kadar istekli ve sabırlı da olsa, bi yerde çocuklara haksızlık olduğunu düşünüyorum.. Bence ilk 2-3 sene annesi, çocuğun hakkidir. Anne için belki bir avantaj yaş farkı az, ikisi bir arada büyürler, oyun arkadaşı da olurlar ama bı de dediğim açıdan düşünün..
Kesinlikle haklısınız ama ben yetebelirim diye düşünüyorum oğlum ablasıyla çok mutlu çok seviyor kızım bebekken canı sıkılırdi komşu çocuklar oynatirdi ama 3 yeter evet sonrası hiçbirimiz için iyi olmaz artk

Benim eşim zaten gezmeyi sevmez, ben heryere üçüyle beraber giderim, yazlığa sinemaya annelere vs. Ama şimdi 4 numara küçük, o biraz beni engelliyor, ama 1 yaşını geçsin, o da düzene girer muhakkak . İlk sene biraz zorluyor sadece
Annemlerin yazlığına gidebiliyoruz şehir dışı olarak sadece oda annemler yardımcı oluyor sinema neydi unuttum 3 senedir hep birlikte vakit gecirebilecegimiz yerlerdeyiz biz

zeysmother zeysmother canım oncelikle Mevlam hayirli evlat versin.
Ilkevladim tüp bebek ohss gecirdim bi tek olmedigim kaldi cigerlerim su topladi.
Sonra ikiz hamile kaldim cinsiyetlerini ogrenmeye gittim karnimda ölmüşler
tarif edilemiycek bir aci.
Sonra yine tüp bebek kanamali bi hamilelik ve dogana kadar yattim bir erkek bir kizim oldu kizimi 11 ay carsafla sallladik.
Iki senedir ise.gitmiyorum sirf onlari buyutebilmek icin.
Bak ne güzel mevla nasip etmis ne zorluklar cektim olsun diye.
Ama ben onları büyütürken kendimde büyüdüm.Altlari üstleri, evin isi, esin, kendin bi hoş oldum.Cidden cok zor bide 40 ay büyük bi abla var.Ben kizimi kres vermedim verememde
Ben oncelikle anne olarak sonrada öğretmen olarak uygun bulmuyorum.
Ikizlerimide 4 yaşına kadar kendim bakcam.
Allah yardımcimiz olsun

Annemlerin yazlığına gidebiliyoruz şehir dışı olarak sadece oda annemler yardımcı oluyor sinema neydi unuttum 3 senedir hep birlikte vakit gecirebilecegimiz yerlerdeyiz biz
Ben şimdi tepki alacağım diye yazmadım ama biz gecen bebişle beraber hep birlikte sinemaya gittik ,:olamaz: baba yoktu. İnanın insan herşeye zamanla adapte oluyor. Bana ilk başta 3 zor gelirdi, şimdi oo 3 te neymiş diyorum. Ama 4 numara 1 yaşını geçsin buna da adapte olacağım inşallah

Bir tanıdığımızın 6 çocuğu var , o da 4 ne kadar kolaydı diyor :)

Ha birde sağlam çamaşır makinesi lazım, bizimki maşallah 10 numara çıktı :)

Teşekkür ederim annemin tepkisi bile üzdü beni şaka mi yapıyorsun sen kafayimi yedin diyor oysaki mutluyum ben ikiz bebek arabalarına bile bakıyorum bebeler çok ve kucuk diye belkide ikizdir
Annen de seni düşündüğü için öyle diyordur. Benim büyük kızım 6 aylık iken ikinciye hamile kaldım. Annem hem sevindi hemde üzüldü. Küçük kızım 1 yaşına girdi hala büyük kızım için üzülür, çocuğu hemen büyüttünüz onun sevilme zamanıydı diye. İkinci doğumdan sonra kaç kere dikkat et hemen hamile kalma diye söylendi.

Eşimden bir test daha istedim tam yaparken afedersiniz cıvık şekilde kan gelmeye başladı adet değil eminim galiba düşük yapıyorum çocuklarım uyuyor ve kimseye emanet edip hastaneye gidemiyorum gurbet gerçekten o kadar zor ki hanımlar dua edin sabah ilk isim hastane olacak

Hayırlı olsun
Benimde 3yasinda oğlum ve sürpriz gelen 7 aylık ikizlerim var
Bende kendim bakıyorum
Hem kardeş hem arkadaş olurlar

Allah bağıslasın yavrularını sag sağlimde kucagina alirsin inşallah

Mutlaka zorlukları olacaktır ama ne güzel hepsi aynı anda büyümüş olacak birde okul açısından düşünürsek süper hep bebek kalmayacaklar en zor kısmı okul zamanları cunku

Benimde üc cocugum var 11 yaşında 5 yaşında ve 10 aylık hep derim keşke arada az yaş fark olsaydi diye ama yıllar çabuk geçti anlayamadım :(