Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Hibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
2.171
1.710
34
Kızlar herkese merhaba,
Ben 4 yil evvel tiroid kanseri oldugum icin atom tedavisi gordum ve yumurtaliklarim hasar gormus.
1,5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz ilk başta eşimde sperm düşüklüğü vardı,ilk tedaiden sonra bende yumurta rezervi hızla azaldı.Doktorlar çok zamanımız olmadığını tekrar tekrar deneme yapmamız gerektiğini söylüyorlar..Ev kredimiz var daha denemelerin borçlarını bitiremedik.Birkaç bileziğim var onları bozucam ama yetmez.Eşimin ailesinin durumu iyi ama eve yardım ettik diye hiç tüp bebek için yardımın lafını bile etmiyolar.Görümcem özel okulda okudu yeni işe girdi evlerine 8/9 bin para giriyor.Ben evladım için herşeyi yapmak istiyorum nasıl bir konuşma yapayım.Arabaları var tarlaları var hisseleri kenarda paraları.Durumun ciddi olduğunu bildiği halde kaynanam bekleyin olur diyor ben nasıl davranmalıyım?o_Oo_OEvlat sahibi olmak istiyorum:KK43:

Son düzenleme:
Öncelikle cok gecms olsn sorununz ne tam olark yani ilaclarla felan dogal yoldan denedinizde olmadi mi ?
Sizin kendi elinizde ne varsa satabileceginiz satin yetmiyorsa isteyebiliyorsanz kendi ailenizden isteyn yoksa kaynvalide veya k.peder artk hangisiyle aranz iyise durumu izah edin..üstünü tamamlamalari gerektigini kendi elinizde avucununzda ne varsa sattiginizi dile getirin Allah yar ve yardmcnz olsn insallah saglikli bir bebege kavusursnz

Arabamız yok ev aldık ancak fazla ödenmiş yok kiraya çıksak daha fazla öderiz..2 tedavi olduk 3 ay arayla onları ödüyoruz hala

Öncelikle cok gecms olsn sorununz ne tam olark yani ilaclarla felan dogal yoldan denedinizde olmadi mi ?
Sizin kendi elinizde ne varsa satabileceginiz satin yetmiyorsa isteyebiliyorsanz kendi ailenizden isteyn yoksa kaynvalide veya k.peder artk hangisiyle aranz iyise durumu izah edin..üstünü tamamlamalari gerektigini kendi elinizde avucununzda ne varsa sattiginizi dile getirin Allah yar ve yardmcnz olsn insallah saglikli bir bebege kavusursnz
Amin canm çok teşekkürler iyi niyetli yorum yaptığın için.Tiroid kanseriyim ben atom tedavisi gördüm yumurtalarım etkilenmiş.Tüp bebekle bile şansımız çok az yumurta çıkmıyor.6 ayda amh yani yumurta rezervim yarıya indi 6 ay sonra hiç şansımız olmayabilir.Annem babam destek olmak istiyolar ama ev yaptılar bu durumu bilmeden krediyle onlarında kredi borcu çok çiftçilikle anca geçiniyorlar.Neyapacağımızı şaşırdık Allah kimseyi evlatla sınav etmesin

Canım aynı durum bizde de var, doktorlar 'Sperm çok az asla yükselmez' (eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdi) tamamen yok olmadan tekrar tekrar tüp deneyin, diye içimizi yaktılar. Tüp bebeğe giriştik ve negativ sonuçlandı. Çok büyük bir yıkım. Toparlanmak çok zor oldu. Sonra burdan öğrendiğim bitkisel Çözümler vs. Yedirdim icirdim eşime.. önceden spermiogram da sadece 'sıfır' olan değerler az da olsa yüksemişti. Care biraz da doğada. Her doktora güvenmemek ,inanmamak lazım..
Sana tavsiyem rezerve için yapılabilecek şeyleri araştırman veya Bu konuda iyi bir doktor

Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın. Kimseyi mahrum.birakmasın

hayat mucizelerle dolu. inşallah allah gönlünüze göre verir. bir yerden bir ihtimal çıkar. eşiniz konuşsun bence.

Amin canm çok teşekkürler iyi niyetli yorum yaptığın için.Tiroid kanseriyim ben atom tedavisi gördüm yumurtalarım etkilenmiş.Tüp bebekle bile şansımız çok az yumurta çıkmıyor.6 ayda amh yani yumurta rezervim yarıya indi 6 ay sonra hiç şansımız olmayabilir.Annem babam destek olmak istiyolar ama ev yaptılar bu durumu bilmeden krediyle onlarında kredi borcu çok çiftçilikle anca geçiniyorlar.Neyapacağımızı şaşırdık Allah kimseyi evlatla sınav etmesin
Cok ama cok üzüldm..bende suan cocuk tedavisi gördüğüm için sizi cok iyi anliyorm Rabbm imtihaninizi kolaylastirsn bolca dua edin insallah saglikli sıhhatli hayrli bi evladinz olr Rabbm kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla sınamasın sizin icin dua edicm..Allah yar ve yardmcnz olsn..dua ile..

:KK12::KK12::KK12:
bu görev eşinin bence senin değil :KK66:
yardım etmek zorunda değiller elbet, ama evladının mutlulugunu düşünen bir anneyse elbet yardım edecektır.

şu zamana erteleme işlerine de gıcık oluyorum.
vereceksen ver başlatma zamanına.. para yoksa anlarım elbette, ama varsa ve zaman ıstıyorsa amacı bellidir.
Aynen canm benim 2 yıldır evliyiz daha neyi bekliyecez biz zaten ocaktan beri 2 kez tüp bebek yaptık her ay doktora gidiyorum bir umut belki farklı bişey söylerler diye ama malesef.Biz gezip tozmak için borç yapmadık.Torun diye başımızın etini yiyolar ama bittik tükendik üst üste geldi hepsi destek olmuyorlar ne maddi ne manevi

biraz ara verin dicem ama zamanımız az diyosun, spermlerin kalitesi düzeldimi yaşlarınız kaç.zaten bu tedaviler doktorlar çok zor ve yıpratıcı süreçler bide maddiyat eklendimi 2 katı sıkıntı. tv programlarına başvursanız orda doktorlar ücretsiz tedavi ediyolar ya
bizimde sonumuz tüp bebeğe doğru gidiyo

Cok ama cok üzüldm..bende suan cocuk tedavisi gördüğüm için sizi cok iyi anliyorm Rabbm imtihaninizi kolaylastirsn bolca dua edin insallah saglikli sıhhatli hayrli bi evladinz olr Rabbm kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla sınamasın sizin icin dua edicm..Allah yar ve yardmcnz olsn..dua ile..
Esmerm canm benim bende dua edicem sizin için Allah yardımcımız olsun tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun bana özelden yaz tedaviye başlarsan ne aşamadasın.Rabbim dualarımızı duysun acı çektirmesin daha fazla

biraz ara verin dicem ama zamanımız az diyosun, spermlerin kalitesi düzeldimi yaşlarınız kaç.zaten bu tedaviler doktorlar çok zor ve yıpratıcı süreçler bide maddiyat eklendimi 2 katı sıkıntı. tv programlarına başvursanız orda doktorlar ücretsiz tedavi ediyolar ya
bizimde sonumuz tüp bebeğe doğru gidiyo
Ben 31 eşim 27 yaşında.Fazla zamanımız yok kanser tedavisi gördüm yumurtalıklarım etkilendi.Program düşünüyorum ama eşim izin vermez kimse bilmiyor.Erkekler hassas oluyor bu konularda.İsim açıklanmasa hemen gidicem

Atom tedavisini ne zaman gördünüz? Atomdan sonra 2 yıl bebek yapmak yasak. Bende gördüm iki kere ve iki Evladım var. Allah size de nasip etsin.

Canım aynı durum bizde de var, doktorlar 'Sperm çok az asla yükselmez' (eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdi) tamamen yok olmadan tekrar tekrar tüp deneyin, diye içimizi yaktılar. Tüp bebeğe giriştik ve negativ sonuçlandı. Çok büyük bir yıkım. Toparlanmak çok zor oldu. Sonra burdan öğrendiğim bitkisel Çözümler vs. Yedirdim icirdim eşime.. önceden spermiogram da sadece 'sıfır' olan değerler az da olsa yüksemişti. Care biraz da doğada. Her doktora güvenmemek ,inanmamak lazım..
Sana tavsiyem rezerve için yapılabilecek şeyleri araştırman veya Bu konuda iyi bir doktor

Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın. Kimseyi mahrum.birakmasın
Amin Kelebek şimdi şöyle canm bizim 20 milyondu geçen sene sonra 11 e düştü şimdi 6 milyon keçiboynuzu polen ceviz çok şey denedik.Sperm sayısı dalgalanıyor yani bizimki de 0 a düşüp çıkabilir..O sorun değil benim yumurta yetmezliğim çıktı amh 0.49 çıktı en son .ikinci tedavim yarıda kaldı yumurta çıkmadı..Çok zor bir sımavdan geçiyoruz hem maddi hem manevi..Allah yardımcımız olsun siz ne aşamadasınız? tüp bebek tedavisi görüyormusunuz?

X