Desteğinize ihtiyacım var anlatacağım şey için fikrinize?sizce çok mu abartıyorum?

merza_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
231
80
48
Anlatacağım şey şu 5 yıl önce biriyle tanıştım ama o insanla 1 ay görüştüm snr hayatındaayrıldığı biri olduğunu duydum görüşmedik derken arada 3 yıl snr arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni onun erkek arkadaşıyla bi ortamda görüştük falan derken bana hisleri varmış bende eski insandan dolayı onu tanımak istemedim hatta eski insanın tüm herşeyini anlattı günü birilik illişi yaşıyor falan diye kötüledi snr onu tanımıyorum diye bana kezban dedi derken cvremizde yakıştırıyordu bizi nyse görüşmeye başladık eski ayrıldığı bi insan varmış bununda ben bunu biliyordum falan derken onunla görüştüğünü söyledi vicdan yapmış söyluyormuş falan nyse affetim snr kafasının karışık olduğunu syledi 2 ay görüşmedik snr geri geldi snr arkadaşını öne sürdü snr 3 ay psikolojisi düzeltti güya gelgit derken ama hep kendisi gelip gidiyor ben hiç gitmedim msj yazmadım snr bigün bana karşı ne hissettiğini bilmiyormuş bunu syledi bende anlayışla tmm dedim kapandı konu ama instagramda face duruyor anlayışla karşıladım silmedik birbirimizi snr 9 ay görüşmedik ben foto atınca oda foto atmaya başladı falan arkadaşlarıyla ilişkimi kestim görüşmedim onlarla da storylerimi takip ediyor falan snr bugün fotosunu koymuş yanında bi kızla sevgili yapmış kendisini nyse bunuda doğal karşıladım ama şu durum ağrıma gitti bana arkadaşın hakkında ileri geri konuşupta seni tanımıyorum diye kezban deyipte snr arkadaşının fotolarını begenmek nedir sergilediği davranış nedir anlam veremiyorum hangi insan evladı yapar bunu bana 1 yıl gelgit yaşayıp hayatımı cehenneme cevirmek en zor günlerinde yanında olupta bu durum nedir birde bigün pasta aldım o pastayı yiyemem geri götür dedi en basitinden sizce ben mi abartıyorum bu durumu bana yaptıklarını cekermi?

Keske bir nokta virgul koysaydiniz ve harfleri bizden esirgemeseydiniz. Belki anlar yorum yapardim.

Back
X